..
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- puntomad
- Administrator

- puntomad
- Administrator

Πρέπει όμως κάποια στιγμή να διευκρινίσουμε και τι εννοούμε όταν λέμε σοβαρότητα. Σοβαρότητα (τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ) δεν θεωρείται να έρχεται κάποιος σε κάποια συνάντηση μας με πεντακάθαρο γυαλισμένο αυτοκίνητο, έχοντας κάνει και ο ίδιος μπάνιο, ότι ώρα του έρθει στο κεφάλι, κάνει λίγο τον χαβαλέ του, πιει 2 τζούρες καφέ και ύστερα έχει ο Θεός... Καλά όλα αυτά δεν λέω και εμένα μου αρέσουν, με χαλάει βέβαια το πλύσιμο λίγο αλλά τι να κάνουμε...
Πρέπει να είμαστε συνεπείς, να έχουμε άποψη καθώς και το θάρρος της γνώμης μας και να βοηθήσουμε όλοι ώστε αυτή η μεγάλη και ωραία παρέα που όλοι μας γουστάρουμε να καταφέρει να ωριμάσει και να γίνει ένα νόμιμο και αναγνωρισμένο club. Όπως καταλάβατε αναφέρομαι στο καταστατικό. Το οποίο εγώ προσωπικά το θεωρώ το σημείο μηδέν. Πρέπει πρώτα να γίνει αυτό και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Άντε πάμε γερά η Λειβαδιά είναι κοντά.
Πρέπει να είμαστε συνεπείς, να έχουμε άποψη καθώς και το θάρρος της γνώμης μας και να βοηθήσουμε όλοι ώστε αυτή η μεγάλη και ωραία παρέα που όλοι μας γουστάρουμε να καταφέρει να ωριμάσει και να γίνει ένα νόμιμο και αναγνωρισμένο club. Όπως καταλάβατε αναφέρομαι στο καταστατικό. Το οποίο εγώ προσωπικά το θεωρώ το σημείο μηδέν. Πρέπει πρώτα να γίνει αυτό και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Άντε πάμε γερά η Λειβαδιά είναι κοντά.

- puntomad
- Administrator

- puntomad
- Administrator

- puntomad
- Administrator

- EFI_PUNTO
- Εμαθα να ξεκινάω.

- puntomad
- Administrator

- EFI_PUNTO