MAXRISTOS wrote:SilverPunto wrote:MAXRISTOS wrote:
Δεν είναι πολλοι mods αλλά όλοι που χουν υπερβάλλοντα ζήλο για το puntoclub,και δεν νομίζω πως κάποιος mods εχει αδικήσει κανέναν εαν έχεις κάποιο παράδειγμα αδικίας πες το!!!!.Οσο αφορά το θέμα valantis δεν νομίζω πως είναι κάτι που σε αφορά διότι δεν άφορά εσένα απ ότι νομίζω.Αλλωστε και ο valantis νομίζω πως παραδέχτηκε το λάθος του όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Το θεμα του Valanti μπορει να μην με αφορα αλλα
1)εχω το δικαιωμα να πω ελευθερα τη γνωμη μου οποτε και δεν θα μου το απαγορευσεις.
2)εαν διαβασεις λεω ξεκαθαρα οτι "Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα ΔΕΝ ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα."
Λεω ξεκαθαρα οτι ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.
3)Ευτυχως που δεν εχουν ολοι υπερβαλοντα ζηλο.
4)Διευκρινιζω και λεω οτι το να εισαι mod ειναι αρκετα δυσκολο,λεω και τους λογους,διαβασε τους λιγο εαν θες.
Το δικάιωμα να πεις την γνώμη σου ελεύθερα την έχεις και δεν νομίζω πως σου το χει απαγορέυσει κανείς απο δω.Ολοι οι mods εχουν υπερβάλλοντα ζήλο!!!.Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην έχει δίοτι αγαπάμε το club και προσπαθούμε για το καλύτερο.Επειδή ξέρω και γω απο λογοπαίγνιο θα θελα να σου ξεκαθαρίσω πως το ερωτηματικό πιο κάτω λέγεται λογοπαίγνιο με έμμεση αντιπαράθεση ΄Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα δεν ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα.
Εγώ λοιπόν ρωταω,αυτό που έκανε είναι γραμμένο πουθενά στους κανόνες?
Αν είναι τότε καλά κάνανε και του τι δωσανε,αν όμως δεν είναι μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί?΄΄
΄
Επειδή ξέρω και γω απο λογοπαίγνιο θα θελα να σου ξεκαθαρίσω πως το ερωτηματικό πιο κάτω λέγεται λογοπαίγνιο με έμμεση αντιπαράθεση ΄Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα δεν ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα.
Εγώ λοιπόν ρωταω,αυτό που έκανε είναι γραμμένο πουθενά στους κανόνες?
Αν είναι τότε καλά κάνανε και του τι δωσανε,αν όμως δεν είναι μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί?΄΄
Οτι ξερεις φιλε μου απο λογοπαιγνιο το ξερω αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο.
Στην προκειμεμη περιπτωση εκανα μια ερωτηση για το εαν ειναι υπερβολικη η καρτα που εφαγε χωρις να θιγω κανεναν.
Εσυ ομως αυτη τη στιγμη με θιγεις σε προσωπικο επιπεδο λεγοντας μου οτι εκανα λογοπαιγνιο,μολις δηλαδη οτι παιζω,οτι μπηκα μεσα για να γραψω και να παιξω ισως και να ειρωνευτω.
ΣΟΥ λεω λοιπον οτι μπηκα να πω τι γνωμη μου και τιποτα παραπανω,θα ηθελα επισεις να σε παρακαλεσω να προσεχεις τον τροπο με τον οποιο μου μιλας,μην ξεχνας οτι εισαι mod και πρεπει να δειχνεις το καλο παραδηγμα και οχι να χλευαζεις τους αλλους.