HGT βελτίωση
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

αυτο με τη βενζινη που λες ισχυει αλλα αυτο το κανεις εσυ μονος σου ασ πουμε εγω το εχω κανει, δεν ειναι τιποτα σπουδαι αγοραζεις ενα προσμηκτο βενζινης που ειναι ειδικο για καθαρισμο μπεκ εγω προσωπικα πηρα της STP που ειναι απο της πιο καλες μαρκες.Τωρα ο καθαρισμος στη φιατ γινεται με ακτιβολια αν δεν κανω λαθος αφου πρωτα σου εχουν κανει ογκομετρηση για να δουν αν οντως εχουν προγλημα.
- skinboy
- Schumacher

- redpuntohgt
- Νικολάκης

kyrioi ta fwta sas parakalw exw HGT 2002 h gnwmi sas gia to veltioti Kingdragon poia einai moy eipe oti mporei na moy peiraksei ton egefalo malista moy eipe filtro programma eksatmish dika dika toy snoliko kostos 1700E me apodosh 17hp sto dunamometro tou kai me egyhsh ti gnwmh exete? parakalw th voithia sas Euxaristw
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

δεν ξερω κατα ποσο ο εγκεφαλος απο το πουντο σου πειραζεται γιατι για να πειραχτει πρεπει να εχει ενα συγκεκριμενο αριθμο επανω για να το τσακαρεις ψαξε στο φορουμ καπου εχει γραψει ο skinboy αναλυτικα ολους τους αριθμους εγκεφαλων για καθε χρονια αυτοκινητου δηλαδη για 2000 μοντελο εχει ταδε αριθμο εγκεφαλου κ.τ.λ.Τωρα απο οτι ξερω η kingdragon ειναι απο τις λιγες στην ελλαδα αν οχι η μοναδικη που προγραμματιζει τον εγκεφαλο του HGT με αριθμο 201 και κατι αλλα νουμερα διπλα.Τον εχει προγραματισει και ο HGTolis στην kingdragon και απο οτι που εχει πει δεν εχει κανεα προβλαμα.redpuntohgt wrote:kyrioi ta fwta sas parakalw exw HGT 2002 h gnwmi sas gia to veltioti Kingdragon poia einai moy eipe oti mporei na moy peiraksei ton egefalo malista moy eipe filtro programma eksatmish dika dika toy snoliko kostos 1700E me apodosh 17hp sto dunamometro tou kai me egyhsh ti gnwmh exete? parakalw th voithia sas Euxaristw
- skinboy
- Schumacher

- Fastbill5000
- Νικολάκης

Καλησπερα παιδες ειμαι καινουργιος εδω και υπαρχει το εξης ερωτημα.Εχω ενα punto hgt μοντελο 2000 με ηλεκτρικο γκαζι οχι ντιζα και δυστυχως hitachi εγκεφαλο.Μιλησα σημερα το πρωι στην Αθηνα με καποια εταιρια προγραμματων την λεγομεη ταραντουλα η οποια με πληφορησε πως υπαρχει τελικα προγραμμα για το αμαξι μου
το οποιο και δινει πανω κατω 12-14 αλογα και τιμη 650 ευρω.Γνωριζετε κατι για τον συγκεκριμενο καταστημα βελτιωσης διοτι εγω δεν το εχω ακουστα.Μενω και Γιαννενα βασικα και δεν θελω να παω τσαμπα Αθηνα η στο μελλον να εχω προβληματα.Αν καποιος γνωριζει κατι ας το ποσταρει.
ΥΓ:Εχω βγαλει ειδη προκαταλυτες και εχω μεσαιο και τελικο SS το μεσαιο ειναι σκετος σωληνας εχω κανει δυναμομετρηση στο Αγρινιο και μου εδειξε 138 αλογα αλλα δεν το ειχα δυναμετρηση πριν.Τρωγωμαι παιδες πολυ για προγραμμα.

ΥΓ:Εχω βγαλει ειδη προκαταλυτες και εχω μεσαιο και τελικο SS το μεσαιο ειναι σκετος σωληνας εχω κανει δυναμομετρηση στο Αγρινιο και μου εδειξε 138 αλογα αλλα δεν το ειχα δυναμετρηση πριν.Τρωγωμαι παιδες πολυ για προγραμμα.
- Fastbill5000
- Νικολάκης

Eιναι μοντελο 11ου του 2000 και ηλεκτρικο γκαζι και η φαση ειναι οτι μολις τους ειπα για το αμαξι μου επεμειναν κιολας οτι ναι υπαρχει προγραμμα.Τους ειπα σιγουρα για ηλεκτρογκαζο με hitachi και μου ειπαν ναι σιγουρα εχουμε βγαλει και ανακοινωση στο punto clubiceman_n wrote:εισαι σιγουρος οτι ειναι δεν εχει ντιζα δεν γινεται αφου ειναι του 2000.Εδω μαλλον θα χρειαστεις τα φωτα απο καποιο αλλο μελλος περιμενε και θα σου απαντησει.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

ειναι τα μαγειρεματα της FIAT.
φιλε μου , βαλε σε παρακαλω μια φωτογραφια απο το μοτερ γενικο πλανο και μια απο τον εγκεφαλο να διαβασω καποια στοιχεια...
Πληροφοριακα Tarantula-Kingdragon (απο οσο ξερω ειναι μαζι πλεον) δεν εχουνε προγραμμα για τα ηλεκτρογκαζα !!!!!!!!!!!!!
Λενε στο τηλεφωνο ΝΑΙ και αμα παρει μηχανικος λενε ΟΧΙ.
τα συμπερασματα δικα σου.
Αν βεβαια θες μπορεις να πας απο εκει να το ρισκαρεις , παντος δεν ξερω αμα σου λεει κατι , εγω δεν εχω βαλει
(Ο PADRC θα σου εξηγησει περισσοτερο τι σημαινει αυτο).
Βασικο ομως πρεπει να δω φωτογραφια....
φιλε μου , βαλε σε παρακαλω μια φωτογραφια απο το μοτερ γενικο πλανο και μια απο τον εγκεφαλο να διαβασω καποια στοιχεια...
Πληροφοριακα Tarantula-Kingdragon (απο οσο ξερω ειναι μαζι πλεον) δεν εχουνε προγραμμα για τα ηλεκτρογκαζα !!!!!!!!!!!!!
Λενε στο τηλεφωνο ΝΑΙ και αμα παρει μηχανικος λενε ΟΧΙ.
τα συμπερασματα δικα σου.
Αν βεβαια θες μπορεις να πας απο εκει να το ρισκαρεις , παντος δεν ξερω αμα σου λεει κατι , εγω δεν εχω βαλει
Βασικο ομως πρεπει να δω φωτογραφια....
Punto HGT SC Evo