Please help. Οποιος ξέρει ας βοηθήσει !!!!

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
ARHAGGEL
Νικολάκης
Νικολάκης

Please help. Οποιος ξέρει ας βοηθήσει !!!!

Post by ARHAGGEL » Wed Aug 16, 2006 6:45 pm

http://www.puntosports.co.uk/photopost/ ... puser=4391 πανω στο καπακι της μηχανης δεν ειναι μια μ@λ@κια η οποια στην προκιμενη περιπτωση λειπη και ρωτω πωσ το εχει βγαλει αυτος και μπορει και κινιτε το αυτοκινιτο ???

edit by skinboy
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

~I dont run fast
I just fly loW~

john84
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by john84 » Wed Aug 16, 2006 10:48 pm

Φιλε μου αν η φωτογραφια σου εδειχνε και την εισαγωγη πανω απο την πεταλουδα θα σου ελεγα αν πραγματι οπως λες λειπει ή βρισκεται πανω απο την πεταλουδα κατι το οποιο εχει μεταφερθει στα gt3. Στο σημειο που δειχνεις το εχουν τα gt1 και gt2. Αυτο ειναι η βαλβιδα προσθετου αερα για το ρελαντι οταν ειναι κρυο το μοτερ. Τωρα αν λειπει πραγματι δεν ξερω αν εχει καποιες επιπτωσεις στην ομαλη λειτουργια του μοτερ. Ας μας απαντησει καποιος αλλος.

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Wed Aug 16, 2006 11:28 pm

ειναι 3αρι το μοτερ φενεται και απο την ντιζα του γκαζιου το ψευτοκαπακο ειναι σε ολα ιδιο και νομιζεις οτι λειπει. αυτο που "λειπει" ειναι πανω στην πεταλουδα "φυτεμενη". χεχε
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

ARHAGGEL
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ARHAGGEL » Thu Aug 17, 2006 12:49 am

tnx for the help guys πραγματι φενεται οτι λειπει ομως για αυτο και ξαφνιαστηκα λεω αφου αυτο παει 8α το κανω και στο δικο μ....
~I dont run fast
I just fly loW~

joykiller
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by joykiller » Thu Aug 17, 2006 8:52 am

εγω παλι επειδη ειμαι περιεργος...με ποια λογικη θα το εκανες στο δικο σου?επειδη σου αρεσει?

john84
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by john84 » Thu Aug 17, 2006 5:13 pm

Ουτε και εγω το καταλαβα αυτο που λες, δηλαδη εσενα το εχει πανω στο ψευτοκαπακο και θα το βγαλεις γιατι σου αρεσει; Εσενα πιο gt ειναι;

MIDNIGHT
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by MIDNIGHT » Thu Aug 17, 2006 10:37 pm

Gallatin wrote:ειναι 3αρι το μοτερ φενεται και απο την ντιζα του γκαζιου το ψευτοκαπακο ειναι σε ολα ιδιο και νομιζεις οτι λειπει. αυτο που "λειπει" ειναι πανω στην πεταλουδα "φυτεμενη". χεχε
Πολύ σωστά τα λές...

Post Reply