"Στησιμο" ΜΚ2... Η γνωμη σας?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- tsioufff
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

Ναι αρχικα μπορεις να πας στην λυσηsaxon_747 wrote:Nαι, τυπογραφικο λαθος. Το λαστιχο ειναι 185... Νομιζω οτι μπορω να βαλω 185/55/14...
Το boge οντως ειναι λιγακι σκληρο, αλλα ειμαι σχετικα ευχαριστημενος.Μπορω αρχικα να βαλω μονο ελατηρια η παιζει προβλημα? Επειδη ομως σε λιγο ουτως η αλλως θα αλλαχτουν, τι προτεινεις?
Η αντιστρεπτικη του hgt ποσο κοστιζει και τι διαδικασια εχει για να αλλαχτει?
Τελος, αξιζει τον κοπο αρχικα να βαλω μονο ελατηρια (για 2-3 ποντους χαμηλωμα) και μπαρα θολων?
Αργοτερα βαζω και ενα bilstein,αντιστρεπτικη και ενα λαστιχακι 185/55/14...
ελατηρια + θολομπαρα . διαφορα θα δεις και μονο με ελατηρια αλλα αμα εχεις μκ2 μετα ενδεχομενος (95%) πρεπει να ξανα λυσεις αναρτηση για να βαλεις θολομπαρα (εκτος και αν οι αναρτησεις σου γινουνε coilovers)
λαστιχο 185/55 σε 14αρα οχι....σε 15αρα αυτο αλλιωνεις το βημα σου...
θολομπαρες ολες κανουνε το ιδιο...
η αλουμηνενιες ειναι με μικρη διαφορα ποιο ακριβες (πχ 100 σιδερενια 135 αλουμηνενια) και προτυνονται και για θεμα βαρους αλλα και υλικου αλλα και σπασιματος (μια και οι ποιο πολλες αλουμηνενιες ειναι και σπαστες...
στα σβελτα..
για ΜΚ1 Punto ------ Sparco
για μκ2 Punto ------ OMP.
Απλα σε καθε ενα ειναι ποιο ομορφη και κα8εται και ποιο καλα , υπαρχουνε και αλλες ενδεχομενος απλα νομιζω οτι και ετσι καλυπτεσαι και ειναι και σε οκ λεφτα (κανα 130ε η αλουμηνενιες)
Punto HGT SC Evo
- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

MK2 3d, 8v εχω... Tι εννοεις οτι πρεπει να λυσω ξανα αναρτηση για να βαλω θολομπαρα?skinboy wrote: Ναι αρχικα μπορεις να πας στην λυση
ελατηρια + θολομπαρα . διαφορα θα δεις και μονο με ελατηρια αλλα αμα εχεις μκ2 μετα ενδεχομενος (95%) πρεπει να ξανα λυσεις αναρτηση για να βαλεις θολομπαρα (εκτος και αν οι αναρτησεις σου γινουνε coilovers)
- skinboy
- Schumacher

να την αφαιρεσεις απο πανω....
εκει που μπαινουνε οι βιδες για την μπαρα δεν εχεις προσβαση να βιδωσεις το παξιμαδι απο κατω λογο του οτι η πανω μερια του πιατελου την καλυπτει την βιδα...
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πρεπει να την λυσεις....
στο δικο μου που την μπαρα την εβαλα μετα δεν χρειαστικε , οριακα βιδωνε χωρις να αφαιρεθει τιποτα αλλα εχω coilovers με στενα ελατηρια πανω....
και παλι λεω κατα σχεδον σιγουρος οχι απολυτα σιγουρος τσεκαρε το ! ! !
εκει που μπαινουνε οι βιδες για την μπαρα δεν εχεις προσβαση να βιδωσεις το παξιμαδι απο κατω λογο του οτι η πανω μερια του πιατελου την καλυπτει την βιδα...
στο δικο μου που την μπαρα την εβαλα μετα δεν χρειαστικε , οριακα βιδωνε χωρις να αφαιρεθει τιποτα αλλα εχω coilovers με στενα ελατηρια πανω....
Punto HGT SC Evo
- iasonas
- Εμαθα να ξεκινάω.

του sporting θα κρατησουν λιγο παραπανω αλλα θα τελειωσουν καποια στιγμη. χειροτερο δε γινεται με τπτ...saxon_747 wrote:Παντως χειροτερο δε γινεται ε?iasonas wrote:βαλτα. εγω τα ειχα πανω πολυ πριν τα κονι κ ηταν καλυτερο το αυτοκινητο σε συμπεριφορα. απλα μετα καταλαβα οτι γινεται ΠΟΛΥ καλυτερο με αμορτισερΠιστευω ουτε τα αμορτισερ μου θα εχουν προβλημα...
http://ermionianday.blogspot.com/
-----------
Ειμαστε αυτοι που οι γονεις μας ελεγαν να μην κανουμε παρεα...
-----------
Ειμαστε αυτοι που οι γονεις μας ελεγαν να μην κανουμε παρεα...
- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

Eτσι οπως το βλεπω μαλλον μπαινει χωρις να λυσω τιποτα... Μακαρι...skinboy wrote:να την αφαιρεσεις απο πανω....
- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

Εχω το 8v με αμορτισερ boge turbo...iasonas wrote:του sporting θα κρατησουν λιγο παραπανω αλλα θα τελειωσουν καποια στιγμη. χειροτερο δε γινεται με τπτ...saxon_747 wrote:Παντως χειροτερο δε γινεται ε?iasonas wrote:βαλτα. εγω τα ειχα πανω πολυ πριν τα κονι κ ηταν καλυτερο το αυτοκινητο σε συμπεριφορα. απλα μετα καταλαβα οτι γινεται ΠΟΛΥ καλυτερο με αμορτισερΠιστευω ουτε τα αμορτισερ μου θα εχουν προβλημα...
- GRIGIO
- Schumacher

Θολόμπαρο sparco θα έλεγα αλλά και τα ΟΜP έχουν πάρει καλές κριτικές από όσους τις φόρεσαν. Βασικά,επειδή σκοπεύω να φορέσω θολόμπαρω λέω να το βάψω κιόλας στο χρλωμα τος αυτοκινήτου.
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
- skinboy
- Schumacher