Τι συμβαινει με τους μπατσους ;

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
john84
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Τι συμβαινει με τους μπατσους ;

Post by john84 » Wed Aug 16, 2006 2:45 am

Οι μπατσοι εχουν μαμηθει στα μπλοκα. Προχθες ειχα παει για μπανιο στην Κινετα (στο sun για οσους ξερουν ) και στην εξοδο της παραλιας ηταν τρια xsara και ενα ανακριτικο, πριν λιγο παλι που γυριζα σπιτι μου παλι τρια xsara και ενα octavia, ευτυχως δεν με σταματησαν. Τι συμβαινει και οπου να κοιταξεις εχει μπλοκα με τοσα περιπολικα λες και κυνηγουν το Πασσαρη. Μηπως για τις λεγομενες αδειες εμεις πρεπει παλι να πληρωσουμε; :?:

joykiller
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by joykiller » Wed Aug 16, 2006 3:39 am

ω ναι...εμενα με γραψανε για τα φιμε σε ενα ΣΤΕΝΑΚΙ στην αγια παρασκευη....ελεος δηλαδη...και μαλιστα εγω εχω ζωνες αγωνιστηκες με ιμαντες και τετοια και μαλιστα εντονο χρωμα και παντα την φοραω και την εβγαλα για να του δωσω τα χαρτια μου και στο τελος πηγε να μου το παιξει και καλος λεγοντας οτι δεν με γραφει για την ζωνη που ειναι 80τοσα ευρω αλλα μονο για τα φιμε και οταν γυρισα και του ειπα οτι την φοραγα αλλα την εβγαλα για να του δωσω τα χαρτια με κοιταει ολο απορια και τι μου λεει? "α ναι?δεν το ειδα..." ε μετα απο αυτο τι κανεις...?

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Wed Aug 16, 2006 8:02 am

Εγω γι αυτο απο δω και περα τους λεω"βλεπετε που φοραω ζωνη ετσι?"και την βγαζω.

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Wed Aug 16, 2006 8:53 am

σωστος! ! ! ! !
Punto HGT SC Evo

DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Wed Aug 16, 2006 9:04 am

Τι να πω και γω που φυγαδευω το αμαξι μου για να κανω καποιες διαδρομες που πρεπει. Δεν εχω πετυχει καποιο αλλα 2 φορες ειδα μπροστα μου 2 περιπολικα σε ακυρη ωρα, ακυρα μερη ακυρο εντελως. Αλλα παλι καλα....Ακομα να ερθουν οι πινακιδες στο ΚΤΕΟ...
PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

Icecut
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Icecut » Wed Aug 16, 2006 9:23 am

Με το αμάξι της μάνας μου,κυρία στο δρόμο μετά απο μπάνιο στη Μυτιλήνη που μένω,μαζί με φίλους με παίρνει απο πίσω περιπολικό ανάβει φάρους και σειρήνες,λέω κάποιον κυνηγάνε,με περνάει και μου λέει παρακαλώ κάντε στην άκρη...κοιταζόμαστε με το συνοδηγό φοράμε και οι 2 ζώνες,λεμε τι κάναμε ρε παιδί μου?Τελικά είχε πέσει το αυτοκόλλητο του ΚΤΕΟ απο την πινακίδα..Έχουνε οργιάσει πάντως ακόμα και εδώ,δε θα πω για τα αλκοτέστ και για τα μπλόκα για κράνος ζώνες εκτός πόλης!!

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Wed Aug 16, 2006 9:53 am

Περιοχη κοντα στην Μονεμβασια με απιστευτα στροφιλικια...Ειναι απογευματακι και πλασαρομαι απο στροφη σε στροφη με τις παντες.Μου κανουν νοημα με φωτα απο το αντιθετο ρευμα,τιποτα εγω..Νομιζα οτι το κανουν επειδη εκανα καγκουριες!Σε μια δεξια με το που ισιωνω,μπλοκο!Με σταματανε και αφου με ρωτανε τα χιλιαδυο ασχετα,που μενεις κλπ,με αφηνουν!!Καμια φορα η τυχη ειναι με το μερος του παρανομου!

George HGT
Schumacher
Schumacher

Post by George HGT » Wed Aug 16, 2006 10:41 am

Εκτος των αλλων πρεπει να ειναι και λιγο γκαντεμιδες...!

Την ημερα που εκοψα τον ιμαντα με σταματησε ενας 4 λεπτα πριν!
Αφου μου εκανε ελεγχο στα χαρτια και αφου καναμε χαβαλε για κληση περι φιμε, πινακιδας και αλλα με αφησε!!!
Και σκεφτηκα οτι μαλλον ηταν καλος αλλα αυτος το κοιταγε σαν ξερολουκουμο και μου το ματιαξε!!!

Βασικα δεν πιστευω στο ματι αλλα δεν ειναι λιγο περιεργο???
4 λεπτα πριν???!!!
:twisted: BLACK HGT :twisted:

ImageImage
Ενα ακομα ΤΕΡΑΣ......

Stefanakis Tuning... :sad:
:lol:

tsioufff
Schumacher
Schumacher

Post by tsioufff » Wed Aug 16, 2006 11:37 am

μηπως κοιταζε εσενα σαν ξερολουκουμο και γιαυτο σε αφησε;;;;; χα χα χα....

Twins
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Twins » Wed Aug 16, 2006 1:48 pm

gyubrush wrote:Εγω γι αυτο απο δω και περα τους λεω"βλεπετε που φοραω ζωνη ετσι?"και την βγαζω.
Και εγω ετσι κανω!

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Wed Aug 16, 2006 1:52 pm

Παιδάκια έχει παιχτεί άσχημα το θέμα με τα όρια. Ενώ πάς με 100-120 και έχει 3 λωρίδες και στροφές και έχει όριο 100 ξαφνικά στην ευθεία βλέπεις μια νέα πινακίδα με όριο 70 ,περιμένουν εκεί οι μπάτσοι, και μετά στο τέλος της ευθείας βλέπεις ξανά 100!!!! Τα έχουν παίξει τελείως???????

lolos
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by lolos » Wed Aug 16, 2006 2:31 pm

η λεγόμενη εισπρακτική πολιτική...διαταγές των "υψηλών"....αν παρατηρήσετε η μισή Αθήνα δεν έχει πινακίδες...παντού γράφουν...κ αν συνεχίσουν έτσι απο Σεπτέμβρη τη κάτσαμε γιατί αυξάνονται τα πρόστιμα....
ΣΤΑ JUMBO ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ.....ΝΤΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.....!!!

Post Reply