Βοηθεια χριστιανοιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

spysoumi
Νικολάκης
Νικολάκης

Βοηθεια χριστιανοιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Post by spysoumi » Fri Aug 11, 2006 5:24 pm

Καλησπερα σε ολους. εχω καποια ερωτηματα. καταρχιν εχω grande punto 1.4 8v. Tι φιλτρο να βαλω? Ελευθερας πανω στο μαμα, βαρελακι η καποια χοανη? Πεστε μου και μαρκες αν μπορειτε! Απο εξατμιση λεω μια απλη μπουκα, αλλα μου μπηκε στο μυαλο grup N μα δεν θελω πολυ θορυβο. Δωστε μου τα φωτα σας. Ευχαριστω

joykiller
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by joykiller » Fri Aug 11, 2006 8:52 pm

ελευθερο στο μαμα και καμια τρυπα στον παπα...της γκρην και της κν που εχω χρησημοποιησει γενικα εχω καλη εντυπωση...

tsioufff
Schumacher
Schumacher

Post by tsioufff » Fri Aug 11, 2006 11:31 pm

εγω ειχα βαλει group n στο 8v που ειχα και δεν εκανε πολυ φασαρια, πιο πολυ ακουγοταν απο τη φιλτροχοανη παρα απο την εξατμιση. μια χαρα η group n !

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Fri Aug 11, 2006 11:52 pm

μια χαρα η group n !
ποσο παει καινουρια? Την εχει κανεις σε μκ2? Μιας και ψηνομαι για τελικο θα ηθελα πολυ να δω φωτο group N σε μκ2 για να δω αν μου αρεσει οπτικα...Ευχαριστώ εκ των προτέρων 8)

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Fri Aug 11, 2006 11:57 pm

εμενα η groupΝ δεν μου αρεσει σε punto....παντωσ τον ηχο μην τον φοβασε....το αμαξι απο μπροστα θα ακουγεται..........οτι τελικο και αν επιλεξεισ...

tsioufff
Schumacher
Schumacher

Post by tsioufff » Sat Aug 12, 2006 12:17 am

την ειχα βαλει 115 ευρω. οπτικα ηταν πολυ ομορφη.

δες και μονος σου....

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Sat Aug 12, 2006 12:20 am

ωραίος φιλε μου, μου αρέσει!!Σ ευχαριστώ πολύ!

ΥΓ. Με γεια το HGT!Καλοτάξιδο και στα δικά μας οι 60αρηδες....

tsioufff
Schumacher
Schumacher

Post by tsioufff » Sat Aug 12, 2006 12:22 am

ευχαριστωωωω.....

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sat Aug 12, 2006 12:29 pm

Καλησπερα σε ολους. εχω καποια ερωτηματα. καταρχιν εχω grande punto 1.4 8v. Tι φιλτρο να βαλω? Ελευθερας πανω στο μαμα, βαρελακι η καποια χοανη? Πεστε μου και μαρκες αν μπορειτε! Απο εξατμιση λεω μια απλη μπουκα, αλλα μου μπηκε στο μυαλο grup N μα δεν θελω πολυ θορυβο. Δωστε μου τα φωτα σας. Ευχαριστω
Για την εξατμιση αμα βαλεις μονο τελικο Group N δεν θα εχεις πολυφασαρια,εως καθολου θα ελεγα.Οσο για το φιλτρο μιας εισαι το 1ο 1.4 8v που ρωταει ,1ον μην κανεις τρυπα στο φιλτροκουτι αν ειναι σαν του 16V 1.4 γιατι θα ρουφααι ζεστο αερα(δεν ειναι σαν τα gt ου εχεουν το φιλτροκουρι κολλημενο στην μετωπη).Απο εκει και περα αν δεν σε ενδιαφερει ο θορυβος βαζεις ενα φιλτρο πανελ πχ της K&N και ξεμπερδευεις :-),Διαφορετικα περιμενε λιγο καιρο να δεις και τι κυκλοφορει για ΤΟΝ δικο σου κινητηρα και τα ξαναλεμε!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Sat Aug 12, 2006 12:45 pm

παιδες εξαρταται τι ακριβως εννοειται group n. Αν βαλεις ενας τερας καζανακι που απλα θα εχει το μακαρονι για απολειξη δεν θα κανει τοσο θορυβο. Αν βαλεις βεβαια το καζανακι για rallye ας πουμε που ειναι μια σωληνα σχεδον, θα παρεις και λιγο συμπιεσουλα αλλα απο θορυβο θα το παρει ο διαολος.

Τιμες ειναι απο 100 εως 150. Εγω group n με μεγαλο καζανακι δεν θα εβαζα, γιατι δεν αξιζει.
Image Image Image

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sat Aug 12, 2006 12:59 pm

Για καθε μοντελο υπαρχουν οι αντιστοιχες εξατμισεις..Οσο για τα rally ολα εχουν και το μεσαιο πειραγμενο-αλλαγμενο κτλ για αυτο και κανουν και τοση φασαρια...για να μην πω για το τρελο σκασιμο στις "αλλαγες" :-).Ενδεικτικα παντως σε 1600 xsara τελικο group N εκανε μηδενικο θορυβο ακομη και στο τερμα..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

tsioufff
Schumacher
Schumacher

Post by tsioufff » Sat Aug 12, 2006 1:30 pm

εγω φορουσα group n που φορανε το rallye παντως και δεν εκανε πολυ θορυβο.

saxon_747
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by saxon_747 » Sat Aug 12, 2006 1:55 pm

Φιλε tsioufff , μιας που ειχες το 60αρι ,θα ηθελα την γνωμη σου αν αξιζει το φιλτρο & τελικο group n. Υπ'οψιν, απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη το puntακι μου εχει προγραμμα, αλλα δυστυχως ξηλωσε εξατμιση και φιλτρο για να τα πουλησει χωρια...

tsioufff
Schumacher
Schumacher

Post by tsioufff » Sat Aug 12, 2006 5:35 pm

κοιτα με εξατμηση και φιλτρο ηταν εντελως αλλο αμαξι, ενιωθα οτι ροπιαζε, με τον παπα ξανα εχανε τη σπιρταδα του. εσυ που εχεις και προγραμμα αξιζει ακομα πιο πολυ να τα βαλει και θα δεις μεγαλη διαφορα, μεγαλυτερη απο οση ειχα δει εγω. να σκεφτεις εγω εκοβα χιλιοτετρακοσαρια ibiza με τα 75 αλογα.... αλλα το ειχα στρωσει τελεια, και μετα το ανοιγα συνεχεια και ειχε ανοιξει το μοτερ.

εγω τη φιλτροχοανη την ειχα βαλει μονος μου με ενα ιδιατερο τροπο και ηταν σα σκουπα. βεβαια εκανα πολλα πειραματα μεχρι να καταληξω στη συγκεκριμενη τοποθετηση. μεχρι και ηλεκτρικο τουρμπο ειχα βαλει οπου ειχα δει λιγη ακομα δυναμη...

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Sat Aug 12, 2006 6:00 pm

παιζει ρολο το μεγεθοσ του τελικου,δλδ τα μικροτερα σε ογκο κανουν φασαρια ενω αν δεντην θεσ την φασαρια βαζεισ μεγαλυτερο...εσυ οποιο και να βαλεισ παντωσ δεν θα κανει πολυ φασαρια...αν φυσικα δεν ξηλωσεισ το μεσσαιο...γιατι τα γαλλικα δεν εχουν αλλαγμενα μεσσαια και ακουγονται τα περισσοτερα δεν εχουν καθολου...

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”