Βοηθεια χριστιανοιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- spysoumi
- Νικολάκης

Βοηθεια χριστιανοιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Καλησπερα σε ολους. εχω καποια ερωτηματα. καταρχιν εχω grande punto 1.4 8v. Tι φιλτρο να βαλω? Ελευθερας πανω στο μαμα, βαρελακι η καποια χοανη? Πεστε μου και μαρκες αν μπορειτε! Απο εξατμιση λεω μια απλη μπουκα, αλλα μου μπηκε στο μυαλο grup N μα δεν θελω πολυ θορυβο. Δωστε μου τα φωτα σας. Ευχαριστω
- joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

- tsioufff
- Schumacher

- tsioufff
- Schumacher

- tsioufff
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Για την εξατμιση αμα βαλεις μονο τελικο Group N δεν θα εχεις πολυφασαρια,εως καθολου θα ελεγα.Οσο για το φιλτρο μιας εισαι το 1ο 1.4 8v που ρωταει ,1ον μην κανεις τρυπα στο φιλτροκουτι αν ειναι σαν του 16V 1.4 γιατι θα ρουφααι ζεστο αερα(δεν ειναι σαν τα gt ου εχεουν το φιλτροκουρι κολλημενο στην μετωπη).Απο εκει και περα αν δεν σε ενδιαφερει ο θορυβος βαζεις ενα φιλτρο πανελ πχ της K&N και ξεμπερδευειςΚαλησπερα σε ολους. εχω καποια ερωτηματα. καταρχιν εχω grande punto 1.4 8v. Tι φιλτρο να βαλω? Ελευθερας πανω στο μαμα, βαρελακι η καποια χοανη? Πεστε μου και μαρκες αν μπορειτε! Απο εξατμιση λεω μια απλη μπουκα, αλλα μου μπηκε στο μυαλο grup N μα δεν θελω πολυ θορυβο. Δωστε μου τα φωτα σας. Ευχαριστω
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- _Nikos_
- Schumacher

παιδες εξαρταται τι ακριβως εννοειται group n. Αν βαλεις ενας τερας καζανακι που απλα θα εχει το μακαρονι για απολειξη δεν θα κανει τοσο θορυβο. Αν βαλεις βεβαια το καζανακι για rallye ας πουμε που ειναι μια σωληνα σχεδον, θα παρεις και λιγο συμπιεσουλα αλλα απο θορυβο θα το παρει ο διαολος.
Τιμες ειναι απο 100 εως 150. Εγω group n με μεγαλο καζανακι δεν θα εβαζα, γιατι δεν αξιζει.
Τιμες ειναι απο 100 εως 150. Εγω group n με μεγαλο καζανακι δεν θα εβαζα, γιατι δεν αξιζει.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Για καθε μοντελο υπαρχουν οι αντιστοιχες εξατμισεις..Οσο για τα rally ολα εχουν και το μεσαιο πειραγμενο-αλλαγμενο κτλ για αυτο και κανουν και τοση φασαρια...για να μην πω για το τρελο σκασιμο στις "αλλαγες"
.Ενδεικτικα παντως σε 1600 xsara τελικο group N εκανε μηδενικο θορυβο ακομη και στο τερμα..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- tsioufff
- Schumacher

- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

- tsioufff
- Schumacher

κοιτα με εξατμηση και φιλτρο ηταν εντελως αλλο αμαξι, ενιωθα οτι ροπιαζε, με τον παπα ξανα εχανε τη σπιρταδα του. εσυ που εχεις και προγραμμα αξιζει ακομα πιο πολυ να τα βαλει και θα δεις μεγαλη διαφορα, μεγαλυτερη απο οση ειχα δει εγω. να σκεφτεις εγω εκοβα χιλιοτετρακοσαρια ibiza με τα 75 αλογα.... αλλα το ειχα στρωσει τελεια, και μετα το ανοιγα συνεχεια και ειχε ανοιξει το μοτερ.
εγω τη φιλτροχοανη την ειχα βαλει μονος μου με ενα ιδιατερο τροπο και ηταν σα σκουπα. βεβαια εκανα πολλα πειραματα μεχρι να καταληξω στη συγκεκριμενη τοποθετηση. μεχρι και ηλεκτρικο τουρμπο ειχα βαλει οπου ειχα δει λιγη ακομα δυναμη...
εγω τη φιλτροχοανη την ειχα βαλει μονος μου με ενα ιδιατερο τροπο και ηταν σα σκουπα. βεβαια εκανα πολλα πειραματα μεχρι να καταληξω στη συγκεκριμενη τοποθετηση. μεχρι και ηλεκτρικο τουρμπο ειχα βαλει οπου ειχα δει λιγη ακομα δυναμη...
-
CRAB
- Μαθαίνω να στρίβω.

παιζει ρολο το μεγεθοσ του τελικου,δλδ τα μικροτερα σε ογκο κανουν φασαρια ενω αν δεντην θεσ την φασαρια βαζεισ μεγαλυτερο...εσυ οποιο και να βαλεισ παντωσ δεν θα κανει πολυ φασαρια...αν φυσικα δεν ξηλωσεισ το μεσσαιο...γιατι τα γαλλικα δεν εχουν αλλαγμενα μεσσαια και ακουγονται τα περισσοτερα δεν εχουν καθολου...