Μοτερ Uno σε gt??

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Mon Aug 07, 2006 1:06 am

#KAR wrote: για μενα δεν παιζει τοσο ρολο τα ημιμπαγκετ τα φαναρια η το λογοτυπο.. αλλα η δυναμη..
σαν ιδεολογια ειναι σωστη οτι το gt ειναι Gt αλλα πρακτικα ειναι ιδιο σκαρι με αλλα μηχανικα μερη...
thelo na po pos gia na to kanei na fenete san ORIGINAL GT tha prepei na dosi kai alla lefta ektos apo afta pou tou leei o mixanikos gia tin metatropi..

logika tha xriasti kai ilektrologo.. to ligotero pou tha tou parei tha einai 400 euro..

emena de mou pefti logos tin gnomi mou leo..
alla to thema exei perisotera arnitika para thetika..

XATZIS RACING !!!

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Mon Aug 07, 2006 1:10 am

marie an thes pes mou poso agorases to punto kai peripou posa xrimata exeis ksodepsi se afto os tora?
XATZIS RACING !!!

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Mon Aug 07, 2006 1:54 am

οτι και να γινει παντα θα ειναι σ α ν gt αλλα οχι αυτο που λεσ και σου γεμιζει το στομα γνησιο!οι αξιολογοι μηχανικοι ειναι πλεον πολλοι και μπραβο τουσ αλλα μια τετοια επενδυση κρυβει ενα μικρο ρισκο θελει και τυχη...και εαν το ζητουμενο ειναι μονο η δυναμη και πανε ολα καλα παω πασο αλλα γενικοτερα δεν συγκρινεται το γνησιο με το μη.....πχ Μ3Ε46 γνησιο vs καροτσα 316 μετατροπη Μ3 κομπλε!χαοτικη η διαφορα δεν νομιζεται???

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Mon Aug 07, 2006 8:05 am

Εαν δεν υπαρχει διαφορα σε ενισχυσεις στο αμαξωμα,ανετα μπορει κανεις να κανει μια σωστη μετατροπη αν και εφοσον αυτος που θα την κανει γνωριζει.Τωρα οσον αφορα τα γνησια και τα μη γνησια αυτα τα ακουω βερεσε διοτι ανετα μπορει να αγορασεις ενα γνησιο και να ειναι ταλαιπωρημενο και μηχανικα και σε λαμαρινα ενω με το δικο σου που ξερεις οτι ειναι σωστο να λειπει μονο το μοτερακι.

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Mon Aug 07, 2006 11:09 am

ακομα και για τισ ενισχυσεισ φιλε μου υπαρχει και το argon και ενασ σκασμοσ πραγματα για να δεσει το αμαξι λεφτα χρειαζονται και καλοι συνεργατεσ!!!λεμε οτι το γνησιο υπο ιδανικεσ συνθηκεσ παντα δεν συγκρινεται με το μη γνησιο....στην γ@μημενη την ζωη οτι πληρωσεισ παιρνεισ.....τελοσ βαλε οσα παραδειγματα γνησιων και μη αντικειμενων να δεισ ποια εχουν το προβαδισμα!σε οτιδηποτε αγαθο...ειπαμε φραγκα δλδ ευρω να εχεισ!!!κι εσυ καποτε πηρεσ ημιτασιον γιατι ομωσ???γιατι το γνησιο ηταν ακριβο...

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Mon Aug 07, 2006 11:19 am

βασικα η γνωμη μου για τον ενδιαφερομενο ειναι να βρει ενα γνησιο να το ψαξει καλα να το παρει με το καλο και να το φερει μετα στα μετρα του...και πιστεψε με μπορει να ξερουμε τι παρελθον εχει η καροτσα μασ αλλα ξερω επισησ οτι υπαρχουν αρκετοι αγνωστοι που δεν θα βασανιζαν το τουτου τουσ οπωσ εγω...πχ εχει ενασ οικογενιαρχησ στην γειτονια μου ενα λευκο PUNTO GT2 καρανορμαλ...εχει καλα χλμ γυρω στα 65.000 και η χρηση του με το γαντι...αλλα δεν το δινει με τιποτα φτου...!!!

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Mon Aug 07, 2006 11:28 am

εκτοσ αν βρει το παλικαρι Κ Α Λ Η τιμη......του το ευχομαι!!!παντοσ η ταριφα γιατι ρωτησα για το δικο μου μκ2β για GT μοτερ σασμαν και οτι αλλο απο 3.000 μεχρι 3.500......το 70-80% των οποιων ειναι τα εργατικα!!!

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Mon Aug 07, 2006 11:39 am

CRAB wrote:βασικα η γνωμη μου για τον ενδιαφερομενο ειναι να βρει ενα γνησιο να το ψαξει καλα να το παρει με το καλο και να το φερει μετα στα μετρα του...και πιστεψε με μπορει να ξερουμε τι παρελθον εχει η καροτσα μασ αλλα ξερω επισησ οτι υπαρχουν αρκετοι αγνωστοι που δεν θα βασανιζαν το τουτου τουσ οπωσ εγω...πχ εχει ενασ οικογενιαρχησ στην γειτονια μου ενα λευκο PUNTO GT2 καρανορμαλ...εχει καλα χλμ γυρω στα 65.000 και η χρηση του με το γαντι...αλλα δεν το δινει με τιποτα φτου...!!!
1 στους 1000 εχει σε αριστη κατασταση το αμαξι του και ειδικα Gt ακομα χειροτερα.Ολα σχεδον ειναι τρακαρισμενα εστω και λιγο,λιωμενα μοτερ κλπ κλπ.Εαν εχεις μια καλη καροτσα ψαχνεις μονο για μοτερ.

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Mon Aug 07, 2006 11:56 am

καλα μην βαρασ δεν ειμαι 106................ παντωσ το μοτερ ετσι κι αλλιωσ λιωμενο θα ειναι φιλοσ,απο που θα βγει το μοτερ απο ενα αμαξι που καποτε ετρεχε...και πιστεψε με πλεον υπαρχει τροποσ να βρεισ εαν το αμαξι την εχει φαει την ψιλη οχι με το ματι με την τεχνολογια...

Marios_punto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Marios_punto » Mon Aug 07, 2006 12:59 pm

εγω το αμαξι το ειχα παρει 4.500..που σε αυτη τη τιμη επαιρνα gt.προσωπικα εχω ριξει κανα διχιλιαρο στο αμαξι(λαστιχα,ροικη,ηχοσυστημα,,εξατμιση)και αλλα..παντως το δικο μου το πηρα γιατι εξωτερικα το θεωρω πολυ ομορφο,και αν και παει καλουτσικα σε σχεση με μοτερ περιπου σαν τα δικα μου,θελω το κατι παραπανω που ομως(τουρμπο)θα βγαζει προβληματα και θα μαι συνεχως σε συνεργειο...οποτε η το φτιαχνω και ξερω τι θα περασω η το πουλαω και περνω κανα rallye η κανα saxo na του βαλω μια σκουπα και μια εξατμιση και να με κυριλλε και να χω και καλο γκαζι...
wAnNabE GT........ :twisted:Image

GT28R
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by GT28R » Mon Aug 07, 2006 1:41 pm

Και να πατας φρενο στις ευθειες κ να στουκαρεις επειδη ο κατανεμητης τρελαινεται η να αφηνεις γκαζι στις στροφες κ να γυριζεις προς την αντιθετη κατευθυνση απο αυτη που πηγαινες(στην καλυτερη,γιατι στη χειροτερη βουλωνεις).Μην ακουω οτι τα gt εχουν προβληματα, αν τα προσεχεις δεν παθαινουν τπτ ειναι οπως ολα τα αλλα.Σωστη συντηρηση χρειαζεται.Κ σε καμια περιπτωση δεν συγκρινω τα rallye με τα puntakia , μην ακουω τετοια γιατι αρρωσταινω.Αν ειμαι υπερβολικος συγχωρεστε με αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
Punto gt III
Specs:GT28R,programmed by PLEX-TUNING at 1.3ct,colombo-bariani 272,modified airbox,jr air filter,samco sport,63.5exhaust de-cat,fmic forge,tarox G88,goodrige,greddy boost cauge,greddy ext. temp.,autometer a/f,bleed valve,bilstein-mad 6cm,16"rims

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Mon Aug 07, 2006 1:42 pm

to thema einai ti GT tha epernes me ta 4500 pou edoses gia to sporting.. (oti plirosis perneis..) aneta pisteuo to dinis sta 4000 euro.. vale kai alla 3000 (pou exeis skopo na petaksis gia tin metatropi..)

mazeutikan amesos amesos 7.000 euro!!! kseris ti GT pairnis me tosa lefta????

rota ton kosta x 69 pou itan enas apo tous tixerous...
:mrgreen: :mrgreen:
XATZIS RACING !!!

Marios_punto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Marios_punto » Mon Aug 07, 2006 2:18 pm

το ξερω αυτο.ομως πουντακι σαν το δικο μου φτιαγμενο με χρωμα καλυτερο απο καινουργια,και τοσα εξτρα.δυσκολα να βρω
wAnNabE GT........ :twisted:Image

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Mon Aug 07, 2006 2:52 pm

αν θελεις τοσο πολυ το αμαξι σου φιλε μου,πετα το μοτερακι μεσα και τελειωσες...εννοειται πως αν το εχεις φτιαξει καλα και εχεις δωσει πολλα και το γουσταρεις,δε το πουλας ευκολα!!!δες τι σε συμφερει!!!
Image

#KAR
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by #KAR » Mon Aug 07, 2006 3:03 pm

συμφωνω.. μην ακους κανεναν.εχεις ριξει κοπο και ιδρωτα που δεν θα το αναγνωρισει κανεις.
ξερεις το σασι του και χτυπα ενα μοτερ..
και εγω αυτο ψαχνω.
θεωρω οτι καλωσ -κακως εχω ριξει λεφτα στο πουντακι οχι για να το κανω GT αλλα για να το χαιρομαι εγω.
(ειχα βεβαια την ιδεα στο μυαλο οτι ΜΠΑΙΝΕΙ το μοτερ του ΑΝΕΤΑ χωρις κοψε ραψε)
δεν μετανοιωνω για τα λεφτα που δινω

ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΔΕΑ (τουλαχιστον απο μενα ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΣΕ GT...

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”