Διαδικασια Θορυβομετρησης

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Wed Jul 05, 2006 11:35 am

Μπορει να κανω και λαθος αλλα το ολο θεμα του ηχου δεν φτανει αυτοφορο.
Πρεπει να σταματαει σε αφαιρεση πινακιδων, μετα πρεπει να περασεις απο καποιο ελεγχο με την μαμα εξατμιση για να σιγουρευτουν οτι εβγαλες του μπουκα και μετα προστιμο και παραλαβη των πινακιδων σου πισω μετα απο καποιες μερες.

Πριν περιπου 3 χρονια που μας ειχε τυχει κατι παρομοιο αυτη ητνα η διαδικασια τωρα ομως δεν ξερω αν ισχυουν τα ιδια.

Σχολή Οδηγών...Η Χελώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Wed Jul 05, 2006 2:07 pm

Αυτοφορο σε καμια περιπτωση!Προβλεπεται αφαιρεση πινακιδων και αδειας κυκλοφοριας,επανελεγχος στον Χολαργο και αφου μετρηθεις και εισαι οκ,με την μαμα εξατμιση φυσικα,πας και παιρνεις τις πινακιδες σου πισω και την αδεια του οχηματος,πληρωνοντας και 83ευρω!Ειναι οτι χειροτερο μπορει να σου τυχει...

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Wed Jul 05, 2006 2:16 pm

Οκ αυτο ακριβως που ισχυει και πριν δηλαδη οποτε καλα το θυμαμαι :lol: :lol: :lol:

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Wed Jul 05, 2006 2:31 pm

Καλου κακου χωρις μαρτυρα μην το παιζετε εξυπνοι..

147 db..δεν πρεπει να εχεις αφησει βιτρινα για βιτρινα στην γειτονια σου.. :lol:
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

psilos-egio
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by psilos-egio » Thu Jul 06, 2006 2:48 am

relanti kateveno gia spiti kai varane oi synagermoi.

sketh solina exo tora vaggeli f76 aggrafo 700kosaria mpek 286-11.7 ekentroforo 9.0:1 simpiesi klp. pos i8eles na kanei?

edo metrisane to ntounti propersi sth mavri 117 stis 4500 rpm me f60 kai dio kazanakia. phran pinakides kai adeia stis 3 to proi kai ta ksanapirame stis 4 me ena thl se filo astinomiko glifadas.
Ricambi Originali

Punto GT 1.6 vf 34 -VELTIOSIS
Uno Turbo -VELTIOSIS
ZX 12 R Powered VAGIAS RACETECH

ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΗΔΙΕΣ !Image

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Tue Jul 25, 2006 9:52 am

Λοιπον μια μικρη ενημερωση για ολα τα ανωτερω γιατι μπορει ετσι να λεει ο νομος αλλα εμεις ζουμε στην Ελλαδα οποτε πολλα πραγματα δεν τυρουνται ακομα και απο τους αχρηστους και ηλιθιους αστυνομικους.

Σημερα το πρωι στο τερμα της Λιοσιων με σταματησαν για ελεγχο ηχου. Το ανεβαζω πεζοδρομιο παει βαζει το μηχανημα, παταω γκαζι και απο 76 που ελεγε η αδεια μου εβγαλε 88. Και ρωταω ο ηλιθιος εγω?????? Ειναι σωστο το μερος που εγινε η μετρηση??????? ναι μου λεει φυσικα και ειναι. Παμε κοιταμε τι λεει το χαρτι και βλεπουμε οτι φυσικα το μερος δεν ηταν σωστο. Αυτο φυσικα δεν τον εμποδισε να μου κοψει την κληση, να μου αφαιρεσει πινακιδες και αδεια και να με στειλει να τρεχω πανικοβλητος τωρα.........

Απο εκει και περα ακολουθησε ενα σοου διαλογου στο οποιο εχασα την ψυχραιμια μου και ουτε που θυμαμαι τι του ειπα. Φυσικα η αναισθησια του γουρουνιου ειχε χτυπησει κοκκινο.

Στο αυτοκινητο εχω αλλαξει μεσαιο και τελικο αλλα η διαφορα απο την αδεια ηταν πολυ μικρη (θα μπορουσε να εμφανιστει και σε μαμα αυτοκινητο) και θα μπορουσε να με αφησει. Βεβαια, οπως και του το ειπα κιολας, επρεπε να γραψει καποιους για να πιασει τους στοχους της μερας το @ρχ@δ@ οποτε απλα ετυχε να περναω εγω.

Καλημερα

grandeBILL
Schumacher
Schumacher

Post by grandeBILL » Tue Jul 25, 2006 10:15 am

ερχεται καλοκαιρινη αδεια... (ο νοων νοειτω)

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Tue Jul 25, 2006 1:26 pm

αχ αυτα τα bonus.....
Image Image Image

Post Reply