Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Αρης θρησκεια
- Εμαθα να ξεκινάω.

by Αρης θρησκεια » Fri Jul 21, 2006 5:25 pm
dmitsos wrote:ο διλιτρος οπως ειπε ΙΣΩΣ μπει γιατι απο οτι ειδα θελει τρεξιμο μετα την τοποθετηση για να δηλωθει!
Τον εχω οποτε θελω δεν υπαρχει προβλημα αλλα με τους ελληνικους νομους και την γραφειοκρατια θελεις αρκετα βαρελια λαδακι για να τρεξουν τα γραναζια!
Οταν βρω ακρες θα το βαλω!!!!
μια πολυ καλη λυση ειναι να το αφισεις αδηλωτο...ακου το σκευπτικο μου
1)εχεις ασφαλειες,σηματα κτλ και πληρωνεις σαν 1200 ή 1400 (δεν 3ερω τη εισαι) και δινεις ενα λαδακι για κτεο κα8ε 3-4 χρωνια και την βγαζεις φθηνοτερα

-
dmitsos
- Νικολάκης

Καλη η σκεψη αλλα αν σε πιασουν....?
-
gyubrush
- Τρέχω σε αγώνες.

Αρης θρησκεια wrote:dmitsos wrote:ο διλιτρος οπως ειπε ΙΣΩΣ μπει γιατι απο οτι ειδα θελει τρεξιμο μετα την τοποθετηση για να δηλωθει!
Τον εχω οποτε θελω δεν υπαρχει προβλημα αλλα με τους ελληνικους νομους και την γραφειοκρατια θελεις αρκετα βαρελια λαδακι για να τρεξουν τα γραναζια!
Οταν βρω ακρες θα το βαλω!!!!
μια πολυ καλη λυση ειναι να το αφισεις αδηλωτο...ακου το σκευπτικο μου
1)εχεις ασφαλειες,σηματα κτλ και πληρωνεις σαν 1200 ή 1400 (δεν 3ερω τη εισαι) και δινεις ενα λαδακι για κτεο κα8ε 3-4 χρωνια και την βγαζεις φθηνοτερα

Ναι αλλα εαν τρακαρει και το καταλαβουν η ασφαλιστικη θα του δωσει απο τα τρια το μακρυτερο..
-
pasxos
- Νικολάκης

dmitsos
Έχω το 1.6 Gt...έκαψα κι εγώ φλάτζα πριν κάτι μήνες και είχα αυτό που έκανες στο μυαλό μου να κάνω αλλά δεν το προχώρησα...ελέω του δίλιτρου που θέλω να βάλω..Αν σου είναι εύκολο πες μου πόσο περίπου βρήκες το μοτέρ,με τι πάνω δηλαδή αν είναι τα πάντα μέσα κλπ..Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
dmitsos
- Νικολάκης

pasxos wrote:dmitsos
Έχω το 1.6 Gt...έκαψα κι εγώ φλάτζα πριν κάτι μήνες και είχα αυτό που έκανες στο μυαλό μου να κάνω αλλά δεν το προχώρησα...ελέω του δίλιτρου που θέλω να βάλω..Αν σου είναι εύκολο πες μου πόσο περίπου βρήκες το μοτέρ,με τι πάνω δηλαδή αν είναι τα πάντα μέσα κλπ..Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Το μοτερ (τροπετο) δηλαδη πλεξουδες, κλιματισμο και οτιδηποτε εχει μπροστα η μουρη μαζι με πισω αξονα το δινει μονο 1,500 αλλα μονο για μενα!

-
joykiller
- Τρέχω σε αγώνες.

-
και επισης απο οσο ξερω δεν καθεται σε μκ1...ουτε μκ2
-
dmitsos
- Νικολάκης

pasxos wrote:dmitsos
Αν θελεις εχει τροπετο απο coupe 2.0cc 16v turbo με τα 190 αλογα!
Αν σε ενδιαφερει πες μου να μαθω τιμη! Αλλα να ξερεις στη Βεροια ειναι το μαγαζι!
-
pasxos
- Νικολάκης

dmitsos wrote:pasxos wrote:dmitsos
Αν θελεις εχει τροπετο απο coupe 2.0cc 16v turbo με τα 190 αλογα!
Αν σε ενδιαφερει πες μου να μαθω τιμη! Αλλα να ξερεις στη Βεροια ειναι το μαγαζι!
H αλήθεια είναι ότι η Βέροια μου πέφτει κάπως μακριά..!Αλλά και πάλι δεν θέλω να μπλέξω με το μοτερ του coupe..Είτε αυτό αφορά αξιπιστία είτε ακόμα ακόμα και..γραφειοκρατικά...! Σ ευχαριστώ πολύ πάντως.