ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2006

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply

Ποιος θα το παρει;

Poll ended at Mon Jul 10, 2006 6:16 pm

Γερμανια
1
3%
Αγγλια
2
6%
Αργεντινη
3
9%
Ολλανδια
4
12%
Μεξικο
0
No votes
Ιταλια
8
24%
Βραζιλια
13
39%
Γαλλια
1
3%
Ουκρανια
0
No votes
Αλλη Ομαδα
1
3%

Total votes: 33

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Wed Jul 12, 2006 7:58 am

_Nikos_ wrote:TasosB πιστευω οτι δεν μπορω να συγκρινω ενα τακλιν με αυτο που εκανε προχθες ο Zinedine, οσο για το αλλο που λες, δειξε μου ενα παικτη με 15 χρονια μπαλα, που δεν εχασε τον ελεγχο μια φορα, το θεμα ειναι οτι θεωρω πολυ χειροτερο το να προκαλεις παρα να χασεις τον ελεγχο.
......
και φυσικα αλλο ενα δειγμα του μεγαλειου του ειναι αυτο που λεει η Eirene. Ολοι ασχολουνται μαζι του. Υστερα απο εναν τελικο παγκοσμιου κυπελλου, μιλανε ολοι για αυτον. Αυτο θα πει πραγματικα μεγαλος.
Στο Αμβουργο δεν ηταν τακλιν, ηταν κεφαλια στα μουτρα του παικτη ενω ηταν πεσμενος κατω. Και μετα πεφτει και ο "κυριος" και καλα για να δειξει οτι χτυπησε και αυτος.
Μαλλον σε αυτο το θεμα εχουμε διαφορετικη αποψη, εγω πιστευω οτι εφοσον χανεις τον ελεγχο και αντιδρας σε αυτον που σε προκαλει πεφτεις στο επιπεδο του.

Το θεμα δεν ειναι αν ασχολουνται μαζι του, το θεμα ειναι για πιο λογο ασχολουνται μαζι του. Δεν ασχολουνται μαζι του για την τρομερη μπαλα που επαιξε στον τελικο αλλα για την βλακεια που εκανε, και αυτο σιγουρα δεν δειχνει το "μεγαλειο" του.

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Jul 12, 2006 12:58 pm

ξερω στο αμβουργο τι εγινε, νομιζω λες αυτο που εγινε πισω απο τις διαφημιστικες πινακιδες, σωστα? Ελπιζω να θυμασαι πως βρεθηκανε πισω απο τις πινακιδες........

TasosB σκεψου λιγο την ψυχοσυνθεση του Zidane προχθες.. Δεν ητανε ενα συνηθισμενο παιχνιδι για αυτον, δεν ητανε καν ενα απλος παγκοσμιος τελικος, ητανε ενας τελικος μονο για αυτον....

Οσο για το τι ακριβως ασχολουνται βλεπουμε οτι σε ολα τα δημοψηφισματα, η πλειοψηφια καταλαβαινει την ενεργεια αυτη.
Image Image Image

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Thu Jul 13, 2006 9:12 pm

To Mundial ηρθε και εφυγε.

Image

''Χρυσο παπουτσι'' και πρωτος σκορερ ο Κλοζε.
MVP ο Ζινταν .
Καλυτερος πρωτοεμφανιζομενος παιχτης ο Ποντολσκι.

Τι θα μας μεινει απο αυτο το μουντιαλ;
Εσεις κρατηστε οτι θελετε.
Εγω κραταω κυριως ενα στιγμιοτυπο : Απο το ματς Ολλανδια-Αργεντινη, το βλεμμα και το χαμογελο του Ρομπεν καθως ακουγε απο τον παγκο της Ολλανδιας τους Αργεντινους φιλαθλους.
ImageImage ImageImage

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Fri Jul 14, 2006 4:07 am

εγω κραταω τον μεγα, τεραστιο, μοναδικο και τυχερο μου που τον ειδα εν ενεργεια Zinedine Zidane.

Μακαρι να βγουνε και αλλοι τετοιοι παιχτες αλλα δυσκολο το βλεπω.
Image Image Image

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Fri Jul 14, 2006 9:13 am

_Nikos_ wrote:ξερω στο αμβουργο τι εγινε, νομιζω λες αυτο που εγινε πισω απο τις διαφημιστικες πινακιδες, σωστα? Ελπιζω να θυμασαι πως βρεθηκανε πισω απο τις πινακιδες........

TasosB σκεψου λιγο την ψυχοσυνθεση του Zidane προχθες.. Δεν ητανε ενα συνηθισμενο παιχνιδι για αυτον, δεν ητανε καν ενα απλος παγκοσμιος τελικος, ητανε ενας τελικος μονο για αυτον....

Οσο για το τι ακριβως ασχολουνται βλεπουμε οτι σε ολα τα δημοψηφισματα, η πλειοψηφια καταλαβαινει την ενεργεια αυτη.
Οχι δεν λεω πισω απο τις πινακιδες αλλα μεσα στον αγωνιστικο χωρο.

Εμεις οι δυο μαλλον δεν θα συντονιστουμε τελικα :lol: :lol:.
Δεν αμφιβαλλω σε αυτα που λες, και εγω του δινω ενα μερος δικιου για αυτο που εκανε και ας μην ειναι και απο τους παικτες που συμπαθω.

Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ενω θα επρεπε ολοι να ασχολουνται με το ποσο καλα επαιξε σε ολη την διοργανωση με μια βλακεια που εκανε, ολοι ασχολουνται με την κουτουλια. Αυτο δεν ειναι προς τιμην του.

Πιστευω οτι τελικα θα ασχολουμαστε καιρο ακομα με αυτη την ενεργεια του. :lol: :lol:

Τασος

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Fri Jul 14, 2006 1:37 pm

Πιστευω οτι τελικα θα ασχολουμαστε καιρο ακομα με αυτη την ενεργεια του.

ετσι ειναι οι μεγαλοι παιχτες... :lol: :wink:
Image Image Image

Post Reply