Για όλους αλλά και για όλα συμβαίνουν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, βγήκε και μίλησε ο προπονητής της ομάδας, ’γγελος Αναστασιάδης. Για πρισσότερο από μία ώρα έκανε "κατάθεση ψυχής" αλλά και πολλές επιθέσεις που είχαν στόχο αυτούς που πραγματικά έβλαψαν τον "δικέφαλο", αλλά και διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την θέση του και να αφήσει τους "ασπρόμαυρους".
"Δεν πρόκειται να φύγω"
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την συνέντευξη τύπου λέγοντας πως την κάνει μόνο και μόνο επειδή του το ζήτησε ο Πρόεδρος της ομάδας, καθώς ο ίδιος δεν είχε σκοπό να το κάνει. Βγήκε όμως τελικά για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους ειδικά στον αγωνιστικό τομέα και την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του. Ο ίδιος ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, αλλά αποποιήθηκε όλων των άλλων εξωαγωνιστικών παραγόντων.
"Ήρθα πριν από 26 μήνες εδώ και ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε τίποτα. Ηταν όλοι απλήρωτοι και οι περισσότεροι είχαν κρυφτεί. Ο Αναστασιάδης ήρθε εδώ, ήρθε και προσπάθησε μαζί με άλλους ανθρώπους όχι μόνος του με παοκτσήδες, προσπάθησε να σώσει το καράβι που δεν είχε τίποτα. Ξεκίνησε με τα παιδιά χωρίς διοίκηση, υπήρχε ένας, ο Πέτρος Καλαφάτης, που ήταν σαν να μην υπήρχε", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του "δικέφαλου". Και συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος έχει πολλά λαμβάνειν από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα ζήτησε καθ' ότι ήθελε και θέλει να κάνει την ομάδα αυτή που όλοι θαύμαζαν στο παρελθόν.
"Ο ΠΑΟΚ μόνο καλές μέρες μπορεί να έχει. Ένα αποτέλεσμα πίκρανε και σκότωσε πολύ κόσμο, και πρώτα εμένα. Θέλετε να φύγω; Όχι δεν φεύγω. Αν θέλει η Παναγιά θα φύγω. Κανείς δεν μπορεί να διώξει".
Στόχος το Πρωτάθλημα
Ο Αναστασιάδης φάνηκε πικραμένος από όλη την αντιμετώπιση και την ρίψη ευθυνών από όλους τους παοκτσήδες. "Ήρθαν τα παιδιά και με είπαν λαμόγιο και έβγαλαν ανακοίνωση για τον επαγγελματία προπονητή. Επαγγελματίας προπονητής είμαι, αλλά είμαι και παοκτσής. Δεν είμαι επαγγελματίας οπαδός, παράγοντας, μάνατζερ , δημοσιογράφος, δεν είμαι πρόεδρος. Αν έχω κάνει λάθη αγωνιστικά συν 1 δις από αυτά που μου λέτε εσείς. Για τα άλλα όχι. Αγωνιστικά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Γιατί αγαπούν τον ΠΑΟΚ, είναι καλοί ποδοσφαιριστές και το μόνο πρόβλημα".
"Φταίει ο Αναστασιάδης για τον Λιάσσο και ρωτάτε τον άλλον πόση ευθύνη έχει ο Αναστασιάδης. Δεν λέτε ότι ο Αναστασιάδης δεν φταίει. Και βέβαια φταίει το παλικάρι! Και όταν δεν έχει χαρτί υγείας στην ΠΑΕ φταίει ο Αναστασιάδης είναι απλά τα πράγματα. Φταίει ο Αναστασιάδης αν στα γραφεία χάθηκε φαξ; Δεν θα μπω στο συλλογισμό κανενός. Έχουμε πολύ δουλειά για να το κάνω αυτό. Εκτός από ηθική στενοχώρια για τον αποκλεισμό από την Μακάμπι έχουμε και υλική. Πριν από δύο χρόνια ο Αναστασιάδης έβαλε πριν για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ 100.000.000 δρχ.. Ελάτε να στενοχωρηθείτε εσείς περισσότερο από τον αποκλεισμό" και τόνισε πως η αποτίμηση του Μαΐου θα είναι και πάλι θετική για αυτόν και την ομάδα του.
Συνεχίζοντας ο Αγγελος Αναστασιάδης τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ, να γίνει ομάδα και εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να φτιαχτούν νέα βοηθητικά γήπεδα, νέες εγκαταστάσεις, που θα βοηθήσουν τους παίκτες να είναι βρίσκονται πάντα στην καλύτερη δυνατή φόρμα.
Κλείνοντας την συνέντευξη ο κ. Αναστασιάδης οριόθετησε τους στόχους για τη νέα χρονιά από εδώ και πέρα καθώς άλλαξαν πολλά μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι. "Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν θα πούμε, βέβαια, όχι στην Ευρώπη. Ο πρώτος στόχος ήταν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ, το είχα πει αυτό και δεν το παίρνω πίσω. Το στόχο μας θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις", και τόνισε πως η ομάδα του έχει πολλές δυνατότητες αλλά και πιθανότητες για να τα καταφέρει.
Αναστασιάδης κατά πάντων
Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
Jump to
- Puntoclub.gr
- ↳ Κανονισμοί του Puntoclub.gr
- ↳ Ανακοινώσεις του Puntoclub.gr
- ↳ Ανακοινώσεις Θεσσαλονίκης
- ↳ Υποστήριξη του Puntoclub.gr
- ↳ Ανακοινώσεις Κεντρικής Ελλάδας
- ↳ Συναντήσεις Πελοποννήσου
- ↳ Ανακοινώσεις Υπόλοιπης Ελλάδας