Πολλαπλές γρατσουνιές - ολικό βάψιμο μήπως?

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Valkyrie
Νικολάκης
Νικολάκης

Πολλαπλές γρατσουνιές - ολικό βάψιμο μήπως?

Post by Valkyrie » Fri May 14, 2010 7:13 pm

Καλησπέρα!

Έχω ένα punto 3ετίας το οποίο από τον πρώτο κιόλας χρόνο που το είχα το εγκαινίασα... Έχει πολλές γρατζουνιές και όλες έχουν γίνει από χώρους στάθμευσης και επειδή ήμουν νέα και άπειρη οδηγός. Σε ένα σημείο έχει και βαθούλωμα.
Το είχα πάει σε φαναρτζή πριν 1 χρόνο και μου έκανε προσφορά για €1.200 και είχε πει μάλιστα ότι τα κομμάτια αφαιρούνται για να βαφτούν.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:Κατά πόσον η τιμή αυτή είναι προσφορά; Δεν είναι όλα τα κομμάτια λαμαρίνας γρατζουνισμένα. Διάβασα κάποια posts εδώ για ολική ανανέωση χρώματος σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Μήπως να έκανα κάτι τέτοιο;
Επίσης διάβασα και για κάποια kits αισθητικής βελτίωσης από γρατζουνιές αν και οι δικές μου είναι όλες αρκετά βαθειές.
Τί προτείνετε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last edited by P.A.D.R.C on Fri May 14, 2010 9:06 pm, edited 1 time in total.
Reason: Αλλαγή τίτλου με αναλυτικότερο

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Re: ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ

Post by RUD » Fri May 14, 2010 7:22 pm

Καλησπέρα. Αν και υπάρχουν σχετικά topics για γρατζουνιές θα το αφήσουμε ανοιχτό προσωρινά για την διευκόλυνση σου.

Προφανώς και είναι πολλά τα 1200. Βάλε μερικές photo αν θες για να δούμε για τι μέγεθος ζημιας μιλάμε. Έχω μια γνωστη αλυσίδα επισκευής μικροζημιών να σου προτείνω πάντως.
ImageImageImage

Image

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Re: ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ

Post by P.A.D.R.C » Fri May 14, 2010 8:00 pm

Βασικα καλο ειναι να μας πεις ποσο κοστολογει το κομματι ο βαφεας-φανοποιος..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

Gazofonix
Administrator
Administrator

Re: Πολλαπλές γρατσουνιές - ολικό βάψιμο μήπως?

Post by Gazofonix » Fri May 14, 2010 11:54 pm

Παιδες δυστιχος τα 1200€..................ειναι καλη τιμη.Με προηποθεση φυσικα οτι θα περασει και λαμαρινας απο το αμαξι ειτε για μονταρισμα-ξεμοντερισμα ειτε για μικροσφυριλατισεις.Αν ειναι 1200 ΜΟΝΟ μπογιατζης τοτε ειναι πολλα.100-120€ το κομματι ειναι η μια μεση τιμη.Απλα σε γενικο παει σουμα-προσφορα.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

Valkyrie
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Valkyrie » Sat May 15, 2010 10:39 am

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!

Είδα ότι υπάρχουν αρκετά topics στο θέμα, αλλά κάποια είναι παλιά και οι τιμές έχουν ανέβει αρκετά, ακόμη και από πέρυσι (βλ. αύξηση ΦΠΑ). Γι'αυτό άνοιξα καινούργιο.
Ο μάστορας δε μου είπε τιμή με το κομμάτι. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει και επισκευή βαθουλωμάτων.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτογραφίες.

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sat May 15, 2010 11:45 am

Mε 2% αυξηση δεν αλλαζουν τρομακτικα οι τιμες :-) Και βεβαια καλο ειναι να μας πεις και τι χρωμα εχεις γιατι πχ τα παστελ πολλοι βαφεις τα βγαζουν αποχρωση ο,τι ναναι..και βεβαια αποκτας δικολορε αμα δεν το βαψεις ολο το αυτοκινητο..
Image

Valkyrie
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Valkyrie » Sat May 15, 2010 5:18 pm

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον σύνδεσμο:

http://picasaweb.google.co.uk/101296830 ... /FIATPUNTO#

Δεν είναι όλα γρατζουνιές. Φαίνονται και πολλές γυαλάδες και αντανακλάσεις από το φως της ημέρας.

Δεν τα πάω πολύ καλά με την τεχνολογία... Ελπίζω να πετύχει!

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sat May 15, 2010 8:34 pm

Απαπα..Καλλιτεχνικη νοτα βλεπω...Για αρχη αν εχεις χρονο θα σου προτεινα να παρεις μια αλοιφη για γρατσουνιες ή σφουγγαρι με μικροϊνες και να κατσεις να περασεις τις γδαρμενες επιφανειες.Γκριζαδα και ξενα χρωματα θα φυγουν και οι γρατσουνιες δεν θα φαινονται τοσο εντονα .
Βεβαια τα βαθουλωματα στις πορτες θελουν λαμαρινα ..
Image

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sat May 15, 2010 8:41 pm

PADRC αδικα θα χασει τον χρονο του το παλικαρι.Το αμαξι ειναι σε αρκετα ασχημη κατασταση.Τα 1200 που του ζητησαν για ολικη και επισκευη ειναι παρα πολυ καλη τιμη.Προσοχη μονο να μην γινει "πλακα" στοκο ολο το αμαξι.Ο στοκος ειναι για φινιρισμα και οχι για να καλυψει λακουβες και βαθουλωματα.Παντος οτι και να γινει σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο τωρα.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sat May 15, 2010 8:44 pm

Δεσποινιδα βρε.Δεν την βλεπεις κιολας με το ποδηλατο της..!
Οσο για τις γρατσουνιες ,αν αναλογιστει κανεις πως οι προφυλακτηρες δεν γλιτωνουν ,ειδικα αν δεν παρκαρεις σε παρκινγκ(βαση και προορισμοι) ,αν μετα την κρεμα μεινουν θαμπαδες πιστευω θα ειναι κερδος..Γιατι και 1200 ευρω ειναι 1200 ευρω,πως να το κανουμε..
Image

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sun May 16, 2010 7:04 pm

P.A.D.R.C wrote:Δεσποινιδα βρε.Δεν την βλεπεις κιολας με το ποδηλατο της..!
Οσο για τις γρατσουνιες ,αν αναλογιστει κανεις πως οι προφυλακτηρες δεν γλιτωνουν ,ειδικα αν δεν παρκαρεις σε παρκινγκ(βαση και προορισμοι) ,αν μετα την κρεμα μεινουν θαμπαδες πιστευω θα ειναι κερδος..Γιατι και 1200 ευρω ειναι 1200 ευρω,πως να το κανουμε..
PDT_Armataz_01_03 PDT_Armataz_01_04 PDT_Armataz_01_04 PDT_Armataz_01_04 Σορρυ. :mrgreen:
Απλα λεω οτι μιας και τελικα αποφασισε να το φτιαξει τα 1200 ειναι καλα για τα χτυπηματα που εχει.ΜΑΖΙ με λαμαρινοδουλεια το τονιζω.Τωρα αν θελει να το κανει μονο μια αλοιφη για να φυγουν τα πολλα πολλα και να φταιξει μονο τα χτυπημενα κομματια αλλο αυτο.Οποιος πληρωνει.........εχει και τον τελαιυταιο λογο. PDT_Armataz_01_01

saxon_747
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by saxon_747 » Sun May 16, 2010 8:00 pm

Συμφωνω με τον Κωνσταντινο. Ας παρει μια αλοιφη να απομακρυνει τα ξενα χρωματα για να δει και το μεγεθος της πραγματικης ζημιας. Τωρα, επειδη υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ξαναγινουν τετοιες ζημιες (απο οτι βλεπω το αμαξι ειναι "μαχητης" των πολεων) δε νομιζω να ψηνεται να δωσει 1200€.

Εντωμεταξυ, μου εχουν πει πως οι γειτωνες στα Σκοπια αναλαμβανουν βαψιματακι με 500€ και την αναλογη λαμαρινοδουλεια, σε 2 ημερες... Ειδα αποτελεσμα απο Alfa 156 και ηταν πολυ καλο.

Valkyrie
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Valkyrie » Sun May 16, 2010 8:27 pm

Είμαι γένους θηλυκού, όντως!
Ήταν μαχητής του δρόμου... τώρα έχει πάρει τη θέση του το ποδήλατο! Και επειδή δεν το κινώ πολύ, έχω ένα λόγο παραπάνω να το περιποιηθώ.
Εγώ να πάω Σκόπια, αλλά τα 500 με τη βενζίνη έρχονται... 1200! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πέρα απ'την πλάκα, τελικά απ'ότι κατάλαβα η τιμή που μου είπαν είναι λογική. Αυτή την αλοιφή που λέτε πού θα τη βρω και πόσο περίπου στοιχίζει;

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Sun May 16, 2010 8:39 pm

saxon_747 wrote:Συμφωνω με τον Κωνσταντινο. Ας παρει μια αλοιφη να απομακρυνει τα ξενα χρωματα για να δει και το μεγεθος της πραγματικης ζημιας. Τωρα, επειδη υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ξαναγινουν τετοιες ζημιες (απο οτι βλεπω το αμαξι ειναι "μαχητης" των πολεων) δε νομιζω να ψηνεται να δωσει 1200€.

Εντωμεταξυ, μου εχουν πει πως οι γειτωνες στα Σκοπια αναλαμβανουν βαψιματακι με 500€ και την αναλογη λαμαρινοδουλεια, σε 2 ημερες... Ειδα αποτελεσμα απο Alfa 156 και ηταν πολυ καλο.
δοντια στην βουλγαρια.....................βαψιμο στα σκοπια....................α ρε που θα παει αυτη η χωρα? :grin: :grin:
ρε συ gazo....σε βλεπω να γινεσαι οδοντιατρος....... PDT_Armataz_01_01 PDT_Armataz_01_01

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sun May 16, 2010 10:52 pm

Αναλογως .Διαθετουν τα καταστηματα με αξεσουαρ αυτοκινητων .Καλη μαρκα ειναι η 3Μ ,παντα για την ψιλη αλλοιφη,γιατι υπαρχει και χοντρη που γδερνει το χρωμα..Παρολα αυτα οπως σου ειπα μπορεις και με σφουγγαρι μικροϊνων(σουπερ-μαρκετ ή 1 ευρω στα αλεξ πακ) και λιγο νερο.
Image

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”