Είστε παλικάρια και θα είστε καλοί πολίτες

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
puntoforever
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Είστε παλικάρια και θα είστε καλοί πολίτες

Post by puntoforever » Mon Jan 11, 2010 10:28 pm

Image

Τα μέλη της προεδρικής φρουράς, που την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βουλή, παρέμειναν στις σκοπίες τους μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεγχάρη θερμά τους τρεις Ευζώνους για την πιστή εκτέλεση του καθήκοντός τους.

«Στα δύσκολα φαίνεται η ψυχή του Έλληνα. Είστε παλικάρια και θα είστε καλοί πολίτες» είπε ο Κάρολος Παπούλιας στα τρία μέλη της προεδρικής φρουράς.

Τους τρεις Ευζώνους είχε ειδοποιήσει η αστυνομία για την επικείμενη τρομοκρατική επίθεση, αφού ενημερώθηκε για το προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία, λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη της βόμβας στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Τα τρία μέλη της προεδρικής φρούρας επέλεξαν να παραμείνουν στις θέσεις τους, μπροστά στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Ο λοχίας των δύο Ευζώνων στάθηκε ανάμεσά τους, καθώς το φυλάκιό του βρισκόταν σε απόσταση μόλις πέντε μέτρων από τη θέση που είχαν δώσει ως σημείο τοποθέτησης της βόμβας οι τρομοκράτες.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημίες στο φυλάκιο του λοχία των Ευζώνων.

Vicepresident
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Re: Είστε παλικάρια και θα είστε καλοί πολίτες

Post by Vicepresident » Mon Jan 11, 2010 10:34 pm

Ενα μεγαλο Μπραβο στα παλικαρια αυτα που κανουν υπερηφανους ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξεχνάτε μου φαίνεται τα κόκκινα.............Γατάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

puntoforever
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by puntoforever » Mon Jan 11, 2010 10:39 pm

Μπράβο στα κομμαντα !! έκαναν αυτό που εκπαιδευτήκαν να κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη!!! Είχα την τιμή να περάσω και εγώ από την προεδρική φρουρά και ξέρω πως σκεφτεσαι τέτοιες ώρες .

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by RUD » Mon Jan 11, 2010 11:09 pm

Μπράβο στα παλικαρια....
ImageImageImage

Image

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Mon Jan 11, 2010 11:16 pm

Αμα ηθελαν ας κανανε κι αλλιως..;-)
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Tue Jan 12, 2010 10:02 am

P.A.D.R.C wrote:Αμα ηθελαν ας κανανε κι αλλιως..;-)
Συμφωνω απολυτα και συμπληρωνω...
Στην προκειμενη περιπτωση, μεγαλη βλακεια -αν και δεν ειναι η καταληλη λεξη...- κανανε, αυτοι που δεν τραβηξαν αυτα τα παιδια πισω.
Δειγμα του μπαχαλου, αυτων που μας κυβερνουν....
Φυσικα εκ του ασφαλους, κατα καποιο τροπο.
Πχ, αν ειχαμε ποτε χτυπηματα, αλα ΙRA, σου ελεγα εγω αν δε αδειαζαν οικοδομικα τετραγωνα ολοκληρα, γυρω απο τη βουλη.

Κλεινω λεγοντας το εξεις...
Να δωσω τη ζωη μου, τι ψυχη μου και ολο μου το ειναι, για την πατριδα μας, την παντιερα μας, τα εδαφη μας και οτι αυτα αντιπροσωπευουν.
Αλλα να τι δωσω, για μια στιγμη βλακειας, σ' μια πραξη διαμαρτυριας, καποιας εστω μικρης ομαδας Ελληνων -μη το ξεχναμε κι αυτο- το θεωρω πραγματικα, καραγκιοζιλικι -ουτε αυτη ειναι η καταληλη λεξη, αλλα δε μπορω να γραψω κατι ποιο ανταπροσωπευτικο....

Επιτελους σαν λαος, πρεπει καποτε να ξυπνησουμε, απο τον μεγα ληθαργο που μας εχουν ριξει, αυτοι που τους βολευει να ειμαστε, τα αβουλα ζωντανα, που τους συντηρουν, με τον κοπο και τον ιδρωτα μας.
Γιατι Ελλαδα δεν ειναι αυτοι.Εμεις ειμαστε και εμεις πρεπει να κανουμε οτι πρεπει και οχι οτι θελουν...
Image

puntoforever
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by puntoforever » Tue Jan 12, 2010 8:28 pm

P.A.D.R.C wrote:Αμα ηθελαν ας κανανε κι αλλιως..;-)
είμαι σίγουρος ότι θα έγινε κάποια κίνηση για να τους προστατέψουν ... δεν θα τους άφηναν έτσι πχ πέρσι κατά την διάρκεια των επεισοδίων που μας έριχναν τα καπνογόνα οι σκοποί του μνημείου ήταν πίσω από το σπιτάκι

το ότι έκατσαν εκεί στην σκοπιά τους και δεν άφησαν αφύλακτο το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη είναι καθαρά απόφαση δίκια τους

Orange wrote: Κλεινω λεγοντας το εξεις...
Να δωσω τη ζωη μου, τι ψυχη μου και ολο μου το ειναι, για την πατριδα μας, την παντιερα μας, τα εδαφη μας και οτι αυτα αντιπροσωπευουν.
Αλλα να τι δωσω, για μια στιγμη βλακειας, σ' μια πραξη διαμαρτυριας, καποιας εστω μικρης ομαδας Ελληνων -μη το ξεχναμε κι αυτο- το θεωρω πραγματικα, καραγκιοζιλικι -ουτε αυτη ειναι η καταληλη λεξη, αλλα δε μπορω να γραψω κατι ποιο ανταπροσωπευτικο....

Επιτελους σαν λαος, πρεπει καποτε να ξυπνησουμε, απο τον μεγα ληθαργο που μας εχουν ριξει, αυτοι που τους βολευει να ειμαστε, τα αβουλα ζωντανα, που τους συντηρουν, με τον κοπο και τον ιδρωτα μας.
Γιατι Ελλαδα δεν ειναι αυτοι.Εμεις ειμαστε και εμεις πρεπει να κανουμε οτι πρεπει και οχι οτι θελουν...
σίγουρα έχεις δίκιο φιλέ Orange και εγώ εάν δεν είχα περάσει από την φρουρά την ιδία άποψη θα είχα , αλλά εγώ λέω ότι λίγα πράγματα μας έχουν μείνει τα οποία μας θυμίζουν τι ήμασταν και που καταντήσαμε... και ένα από αυτά είναι και οι εύζωνες . ο εύζωνας ο κόσμος να χαλάσει παραμένει αμίλητος ακούνητος αγέλαστος και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει έτσι μας τα μαθανε , έτσι τους τα μάθαμε , και αυτοί με την σειρά τους θα τα μάθουν στους επομένους

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Tue Jan 12, 2010 9:46 pm

παιδια μην υπερβαλλουμε..στα επισοδια περυσι οταν ειχαν βαλει φωτια εφυγαν οι σκοποι.
απλα τωρα επραξαν γεναια με ολη τη σημασια της λεξεις.πολλα μπραβο!αυτα να τα βλεπουν κατι στρατω***λοι αστερατοι και μη που τιμωρουν τα παλικαρια επειδη δεν εκανες αναγνωριση στα 39 βηματα και εκανες στα 28,5!
καλοι πολιτες στα παιδια.
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by RUD » Tue Jan 12, 2010 10:25 pm

polatov wrote:παιδια μην υπερβαλλουμε..στα επισοδια περυσι οταν ειχαν βαλει φωτια εφυγαν οι σκοποι.
απλα τωρα επραξαν γεναια με ολη τη σημασια της λεξεις.πολλα μπραβο!αυτα να τα βλεπουν κατι στρατω***λοι αστερατοι και μη που τιμωρουν τα παλικαρια επειδη δεν εκανες αναγνωριση στα 39 βηματα και εκανες στα 28,5!
καλοι πολιτες στα παιδια.
Συμφωνώ απόλυτα για τους "αστερατους".... Πήρε ο κάθε βλάχος αστέρι και νομίζει πως είναι μαντρί του ο λόχος......
ImageImageImage

Image

Achilleas GT
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Achilleas GT » Wed Jan 13, 2010 12:40 pm

Οσοι εχουν περασει απο τη φρουρα ξερουν τι παει να πει αυστηροτητα και πειθαρχεια με ολη τη σημασια της λεξης, μπραβο στα παιδια!

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”