Καλησπερα παιδεις...
Σημερα ειχα την ατυχια και καηκε ο ενισχυτης μου και ετσι εμεινα και χωρισ ηχο..
Εχουμε και λεμε:
Πουντακι του 98 χωρισ ηχεια μπροστα
Στην εταζερα 360w 2δρομων και ενα sub πισω 14'
Επισης εχω τρυπισει τις πισω πορτες και εχω βαλει αλλα δυο 140w.
Οποτε για καλυτερη λυση έλεγα μηπωσ βαλω ενα τετρακαναλο για τα 4 ηχεια(εδω θελω βοηθεια εχω υποψην μου 1ονJVC KS-AX4504 2ον MacAudio - MPX 4500) και μετα ενα δυκαναλο για το sub. επειτα ηθελα να αλλαξω και τα πισω ηχεια για λιγο πιο ποιότητα.
Περιμενω ιδεες...!!!!
Χωρις Ηχο!!!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Dimarxoukos
- Νικολάκης

- COOLIS
- Εμαθα να ξεκινάω.

Re: Χωρις Ηχο!!!
θα μπορουσες να πας τον ενισχυτη σου σε κανενα τσακαλο ηλεκτρονικο και θα στο φτιαξει αναλογος τι επαθε ...αλλα με κανενα 45αρι πιστευω θα γινει ...γιατι καηκε του ξαδερφου μ spl 1700w και με 45€ εγινε ...
- giwrgakis
- Νικολάκης

Προσφατα καηκε και ενας δικος μου και πηρα καινουργιο γιατι ηταν της πλακας αυτος που ειχα. βασικα ηταν ο 5ος ενισχυτης που εχω καψει. Πηγαιναν service και γινοταν αλλαγη. 2 ενισχυτες διαφορετικοι ηταν. ο ενας χαζοδουλευει που ειχα για τα woofer και τον αλλο τον εχει ενας φιλος μου ηλεκτρονικος μηπως και γινει. τωρα εχω πανω 2 earthquake, με τον ενα παιζω 2 woofer και με τον αλλο 8 ηχεια και επιτελους ησυχασα μ' αυτους. Κατα τη γνωμη μου βαλε τον mac γιατι εχω ακουσει ειναι καλος τον ιδιο τον εχει ενας φιλος μου και παιζουν τελεια τα ηχεια του και σαν ενισχυτης εχει και ποιοτητα στον ηχο και ενα δικαναλο για το woofer και θα εισαι οκ.
Aν ο ενισχυτης ηταν ακριβως που ειχες κοιτα να τον φτιαξεις και να τον εχεις καβατζα διαφορετικα μην ασχολεισαι αν ηταν φθηνος δεν αξιζει τον κοπο.
Aν ο ενισχυτης ηταν ακριβως που ειχες κοιτα να τον φτιαξεις και να τον εχεις καβατζα διαφορετικα μην ασχολεισαι αν ηταν φθηνος δεν αξιζει τον κοπο.
- polatov
- Schumacher

φιλε μου εσυ που ανοιξες το topic θα ηθελα να μας πεις τι ψαχνεις ακριβως γιατι πολλες απαντησεις υπαρχουν ηδη στην ενοτητα του ηχου ειδικα για μκ1..
- Dimarxoukos
- Νικολάκης

Θελω ιδεες για το τι ειναι καλυτερο να κανω τωρα...
Να βάλω εναν 5καναλο η να βαλω εναν 4καναλο και ενα δυκαναλο??
Απο μαρκεσ εχω κοιταξει λιγο και βρηκα τον mac τωρα για 2 δεν εχω ιδεα...
Ουτε εχω ιδεα πως θα τον γεφυρωσω...Επισης θελω να αλλαξω και τα δυο πισω ηχεια και ελεγα να βαλω καποια για πιο πολυ ποιοτητα εχετε να προτεινετε κατι??
Να βάλω εναν 5καναλο η να βαλω εναν 4καναλο και ενα δυκαναλο??
Απο μαρκεσ εχω κοιταξει λιγο και βρηκα τον mac τωρα για 2 δεν εχω ιδεα...
Ουτε εχω ιδεα πως θα τον γεφυρωσω...Επισης θελω να αλλαξω και τα δυο πισω ηχεια και ελεγα να βαλω καποια για πιο πολυ ποιοτητα εχετε να προτεινετε κατι??
- giwrgakis
- Νικολάκης

κατα τη γνωμη μου παντα φιλικα προτεινω 4καναλο για τα ηχεια και 2καναλο για το woofer.Η γεφυρωση για τα 2 καναλια δεν ειναι τιποτα, το (+) απο τη μια εξοδο και το(-) απο την αλλη εξοδο γραφει και πανω στον ενισχυτη για τη γεφυρωση, η στις οδηγιες του.