βελτιωση fiat 128

Θέματα που αφορούν την ανάρτηση τα φρένα και άλλα.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

brotherfiat128
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

βελτιωση fiat 128

Post by brotherfiat128 » Wed Jan 09, 2008 8:50 am

καλημερα! λοιπον ξεκιναμε! εδω κ μια βδομαδα εβαλα το αμαξι μου μεσα στο συνεργιο που δουλεθς για να του κανω τις τελευταιες του βελτιωσεις!
το μοτερ ειναι 1100 με σφυρηλατα, κ ενα δυπλο weber,και δυχαλο. πλεον την παρασκευη μπαινουν επανω 2 2πλα weber 36αρια, ροικη, κ εκεντροφορο πρωτο σταδιο! το αμαξι ειχε βγαλει 73αλογακια, με αυτα τα πραγματα που βαζω τωρα επανω το υπολογιζω στα 90+. αυτα!:)

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Wed Jan 09, 2008 1:51 pm

αντε με το καλο φιλε...πο μιλαμε στη κυριολεξια ιππο/βαρος κ φυσικα ρεπριζ που θα εχεις μεχρι τα 120 θα σαι μια ραπτομηχανη...ευγε αγορινα...με το καλο...ολα να πανε καλα κ να βγει πολυ δυνατος ο παππους...(καποτε ενας γειτονας αλλα ημουν πολυ μικρος..ειχε βαλει μοτερ απο ουνο τουρμπο...)αλλα αλλη τρελα το ξυραφι της ατμοσφαιρας.

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Wed Jan 09, 2008 2:06 pm

εαν εχει σφυριλατα , αρα σηκωνει συμπιεση ακομα , γιατι δεν του βαζεις μεγαλυτερο εκκεντροφορο να εχεις ποιο ψηλο στροφαρισμα?
Punto HGT SC Evo

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Wed Jan 09, 2008 2:07 pm

Με το καλο αν και δεν πιστυεω να καερδισεις περισσοτερα απο 20 αλογα..Βεβαια ετσι κι αλλιως θα εχει πολυ νευρο!ΤΟ μονο κακο ειναι οτι πο παλιες μεταδοσεις "θυσιαζαν πολλα αλογα" μεχρι να φτασουν στον τροχο!
Με το καλο..και βγαλε και καμμια φωτο γυαλισμενο και πλυμενο το μοτορι σου με τα διπλα οταν τελειωσεις:-)
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

brotherfiat128
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by brotherfiat128 » Wed Jan 09, 2008 6:36 pm

skinboy το σκεφτηκα αυτο που λες απλος δεν ηθελα να δουλευει στα ορια γιατι οπως κ να το κανεις ειναι 1100 κιβικα κ θελω να πηγαινω ταξηδι χωρις να σκεφτομαι μηπως μου μηνει στα χερια... το φοβαμαι αρκετα αν του ανεβασω κ αλλο την συμπιεση. ισως ειμαι υπερβολικος αλλα το σκεφτομαι αρκετα αυτο!
PADRC
Τα 20 αλογακια τα εχω στο τσεπακι μου, γιαυτο λεω οτι τα 90 θα α πιασω σηγουρα κ ισως ειναι 90+. ετσι τουλαχιστον θελω να πιστευω αποσο ξερω κ εχω δει σε αυτο το μοτερ πως ανεβαινουν τα αλογα! φυσικα θα παμε δυναμομετρο κ θα σηγουρευτουμε τη απεδωσε κ ποσο!
g
οντος πιστευω οτι θα βγει πολυ πριονι το αυτοκινητο ειδηκα με αυτη την βελτιοση πιστευω οτι στην κυριολεξια θα σκαυει!

σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια!!!!:):)

BILL1974
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by BILL1974 » Wed Jan 09, 2008 7:15 pm

Εγώ σου λέω μπράβο μόνο και μόνο επειδή κρατάς ακόμα και φαντάζομαι το έχεις σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο που έμαθα και με έκανε να κολλήσω με τα ιταλικά αμάξια.Ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται.

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Wed Jan 09, 2008 9:30 pm

Μπράβο για την τρέλα σου!Άποψή μου εμφανισιακά κράτα το όσο μαμά γίνεται για να τρελλένονται όλοι μετά το ξύλο που θα τρώνε!
Το απόλυτο link....
http://www.youtube.com/watch?v=zRX4mlFi06A
TOLIS HAZZARD!!ΝΤΑΙΖΗ ΓΕΡΑ!!

brotherfiat128
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by brotherfiat128 » Thu Jan 10, 2008 12:32 am

bill1974 αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι ολοι τους ξεχνανε την 1η τους αγαπη η δυστηχως δεν εχουν πλεον συναισθηματα οι ανθρωποι! στην πενα ειναι. χαρτι!:)! tolaros ολο μαμα εξωτερικα, μονο ζαντες φοραει αλουμηνιου εποχης! ανυπομωνω να βγω εξω να γυρησω ολους τους παλιους 30χρονια πισω, κ να μαθουν οι νεοι!!!!!!!!!!!!!!

BILL1974
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by BILL1974 » Thu Jan 10, 2008 3:36 pm

Αν ξεχνάς το παρελθόν σου δεν έχεις μέλλον.Να φανταστείς στο puntaki έχω 3 φωτο από το 128 την τελευταία χρονιά πριν το δώσω.(πλαι,μπρος και πίσω).Ούτε από παλιές γκόμενες δεν έχω φωτογραφίες να φανταστείς.Αν βρεθούμε σε καμιά συνάντηση θα στις δείξω.

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Thu Jan 10, 2008 3:58 pm

brotherfiat128 wrote:skinboy το σκεφτηκα αυτο που λες απλος δεν ηθελα να δουλευει στα ορια γιατι οπως κ να το κανεις ειναι 1100 κιβικα κ θελω να πηγαινω ταξηδι χωρις να σκεφτομαι μηπως μου μηνει στα χερια... το φοβαμαι αρκετα αν του ανεβασω κ αλλο την συμπιεση. ισως ειμαι υπερβολικος αλλα το σκεφτομαι αρκετα αυτο!
PADRC
Τα 20 αλογακια τα εχω στο τσεπακι μου, γιαυτο λεω οτι τα 90 θα α πιασω σηγουρα κ ισως ειναι 90+. ετσι τουλαχιστον θελω να πιστευω αποσο ξερω κ εχω δει σε αυτο το μοτερ πως ανεβαινουν τα αλογα! φυσικα θα παμε δυναμομετρο κ θα σηγουρευτουμε τη απεδωσε κ ποσο!
g
οντος πιστευω οτι θα βγει πολυ πριονι το αυτοκινητο ειδηκα με αυτη την βελτιοση πιστευω οτι στην κυριολεξια θα σκαυει!

σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια!!!!:):)
den eiπα να το πας στα ορια προς 8εου.

αλλα ενας εκκεντροφορος Β σταδιου θα εκανε καλυτερα πιστευω.
ο 1ο σταδιο εχει μικρη διαφορα και σε περιοριζει αρκετα σε αποδοση ψηλα ,ενω μπορεις να δουλεψεις εκει χωρις φοβο , ειδικα ως σφυριλατος.
Punto HGT SC Evo

brotherfiat128
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by brotherfiat128 » Thu Jan 10, 2008 5:57 pm

billy αν το αγαπουσες πραγματικα πιστεψε με δεν θα το εδεινες παντος ;-) ναι να μου το δηξεις! η γκομενα αλλαζει, το αμαξι μενει!

skinboy αλλο πραγμα που με προβληματιζει ειναι μηπως με το 2ο σταδιο χασω πολυ περισοτερο χαμηλα κ γιαυτο το εκανα 1ο. δεν το ειχα σκεφτει τοσο πολυ καλα... ισως να εχεις δικιο τελικα.... μαλον θα το κανω 2ο οπως λεσ

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Thu Jan 10, 2008 6:07 pm

Να'ταν το αμάξι σου porky καταλαβαίνω την ανυσυχία για τις χαμηλές.Απ'τη στιγμή που είσαι ελαφρύς δε χρειάζεται να'χεις τόσο πολύ δύναμη χαμηλά.Πόσα κιλά ζυγίζει,καμμιά 800άρα;Κουτσά στραβά θα ξεκολλήσει όσο "ψόφιο" να'ναι χαμηλά.Ψηλά όμως που θα χρειάζεσαι δύναμη θα κρεμάσεις.Άποψή μου να προτιμήσεις τη δύναμη ψηλά...άσε που το στροφάρισμα ψηλά με παλιό αμάξι είναι τρέλλα!!!
Το απόλυτο link....
http://www.youtube.com/watch?v=zRX4mlFi06A
TOLIS HAZZARD!!ΝΤΑΙΖΗ ΓΕΡΑ!!

BILL1974
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by BILL1974 » Thu Jan 10, 2008 8:31 pm

billy αν το αγαπουσες πραγματικα πιστεψε με δεν θα το εδεινες παντος ναι να μου το δηξεις! η γκομενα αλλαζει, το αμαξι μενει!
Αν είχα την οικονομική δυνατότητα και το χώρο να το κρατήσω να ήσουν σίγουρος ότι θα το κράταγα αλλά δυστυχώς δεν γινόταν.Ήδη με το ζόρι πληρώνω γκαράζ για το punto.Μένω στο κέντρο δυστυχώς.

soundcrash
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by soundcrash » Thu Jan 10, 2008 10:16 pm

Με το καλο φιλε μου!! βαλε καμια φωτο να δουμε!!
Image

brotherfiat128
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by brotherfiat128 » Thu Jan 10, 2008 10:18 pm

tolaros τελικα βαζω 1ο σταδιο επανω να δω πως παει κ μετα βλεπουμε! μην δηνω κ αλλα λευτα! να πιασει τα 90αλογακια κ πιστευω οτι θα αρεσει σε ολους σας η προσωπικη δουλεια που του εχω κανει! skinboy δυστηχως δοκιμασα τον 282 αν θυμαμαι καλα, κ δυστηχος παει χειροτερα. καμια σχεση οπως παει με τον 267! λογικα η σχεση συμπιεσης δεν τεριαζει οπωτε θα αφησω τον ιδιο!

bill πολυ απλα θα μπορουσες να μην επερνες Punto κ να κραταγες τον γερο ιταλο!!!:) αλλα δυστηχος πολυ ακολουθουν τον δρομο σου (ισως ειναι σωστος κ το βλεπω εγω λαθος) αλλα το πρωτο αμαξι ειναι σαν την πρωτη γυναικα... ποτε δεν την ξεχνας!!!:):):):):)

Post Reply

Return to “Διάφορες βελτιώσεις”