Μετά την ξαφνική παραίτηση του Σωκράτη Κόκκαλη από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τα πράγματα στο τμήμα μπάσκετ των "ερυθρολεύκων" δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φάση της σύγχρονης ιστορίας. Βλέπετε, αυτή τη στιγμή το μπάσκετ είναι "ακέφαλο" με τον Ερασιτέχνη να περιμένει την επίσημη αποχώρηση του Κόκκαλη για να κινήσει τις διαδικασίες ανέυρεσης νέου επενδυτή.
Ο πρώην πλέον ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού πρέπει να στείλει μία επιστολή όπου θα αναφέρει και επίσημα πως αποχωρεί από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ και αφού γίνει αυτό, τότε οι μετοχές θα περάσουν στα χέρια του Ερασιτέχνη.
"Η αποχώρηση του κ.Κόκκαλη θα έχει επιπτώσεις. Είναι μεγάλο πλήγμα. Αυτός μαζί με τους αδελφούς Γιαννακόπουλους έφεραν το άθλημα τόσο ψηλά. Περιμένω την επόμενη κίνηση για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες. Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης .
Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρακάκης μίλησε και σε ραδιοφωνικό σταθμό όπου τόνισε: "Η ειδοποίηση που είχα εγώ είναι ότι οι μετοχές της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα διατεθούν στην πλειοδοσία του Ερασιτέχνη. Πέραν αυτής της ειδοποίησης του Σωκράτη Κόκκαλη και της ανακοίνωσης που εξέδωσε, εγώ δεν έχω πει τίποτα από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Σαν πρόεδρος του Ερασιτέχνη δεν έχω συγκαλέσει κανένα Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτό είναι θέμα που αγορά την ΚΑΕ. Αυτό που πρέπει να απασχολήσει τους ανθρώπους που ασχολούνται και αγαπούν το μπάσκετ είναι η φυγή του Σωκράτη Κόκκαλη από το μπάσκετ, ενός ανθρώπου που παράλληλα με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους από το αντίπαλο στρατόπεδο, βοήθησαν πολύ την ανάπτυξη του αθλήματος με τον ανταγωνισμό που δημιούργησαν. Ο Ολυμπιακός πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει".
Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα αναμένεται να γίνει το έκτακτο ΔΣ του Ερασιτέχνη όπου θα εξεταστούν όλες οι λύσεις για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την ΠΑΕ. Ηδη υπάρχουν κάποιες ανεπίσημες κρούσεις, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από το ΔΣ.
Εντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Πέτρο Κόκκαλη να αναλαμβάνει μέχρι να βρεθεί ο καταλληλότερος, ενώ και ο γνωστός εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται στη σχετική λίστα.
Η περίπτωση να παραμείνουν οι μετοχές στον Ερασιτέχνη αποκλείεται, αφού το οικονομικό είναι ένα σημαντικό "αγκάθι". Βλέπετε, ο Ερασιτέχνης έχει την ευθύνη μεταξύ άλλων σε πόλο και βόλλεϋ, δύο τμημάτων που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη και η καλή μεταγραφική ενίσχυση είναι αναγκαία.
OΣΦΠ: Δρομολογούνται οι εξελίξεις
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- L.R.C.
- Administrator