Ζάντες-ελαστικά
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- skinboy
- Schumacher

- paranoicb
- Νικολάκης

Shmera molis alaxsa tis 14res mou skatozantes kai evala tis Oz supertourismo 16'' me lastixo 195/45/16 michelin pilot. mazi me ta bilstein mou to amaxsi kolaei kato apistefta. Ekana mia vlota stis plateies tis hlioupolhs kai to velaxsa to amaxsaki mou!!!!!
Kali epilogia alla kai pola lefta ta zantolastixa
Axsizei to kopo.
8a katevw club kamia tetarti twra pou to teleionw giati ntrepomoun na to ferw toso kairo pou to eixa se xalia katastasi logo trakarismatos me mixanaki pou epese epanw mou
Kali epilogia alla kai pola lefta ta zantolastixa
Axsizei to kopo.
8a katevw club kamia tetarti twra pou to teleionw giati ntrepomoun na to ferw toso kairo pou to eixa se xalia katastasi logo trakarismatos me mixanaki pou epese epanw mou
Because sky is not only the limit !!!!!!!!!
ELX 16V 1300cc Year 98 GT Front lights , Jr Ελευθερο φιλτρο , Sparco sway bar , Eibach ελατηρια , Bilstein Shocks
, Foliatec φιμε by Rokakis 16ρες Oz Wheels supertourismo 195/45/16
Και ακομα θα του βαζω επανω πραγματα 
ELX 16V 1300cc Year 98 GT Front lights , Jr Ελευθερο φιλτρο , Sparco sway bar , Eibach ελατηρια , Bilstein Shocks
, Foliatec φιμε by Rokakis 16ρες Oz Wheels supertourismo 195/45/16
- P.A.D.R.C
- Schumacher

κοιταξτε το:
http://www.mr2.gr/stisimo.htm
http://www.mr2.gr/stisimo.htm
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- HauntedPunto
- Schumacher

- HauntedPunto
- Schumacher

-
dimagg
- Νικολάκης

Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά με καλά χιλιόμετρα.
Έχω ένα punto παλιό (1995) με 75 άλογα. Κάνω αρκετά χιλιόμετρα (95000 σε 3,5 χρόνια με τα ίδια λάστιχα) και θέλω να αλλάξω λάστιχα. Από τη μάνα του είχε 165/65/R14 και τώρα έχει Michelin energy 175/60/R14. Οι ζάντες που έχει γράφουν 5.0Βχ14 και μου είπε ένας λαστιχάς ότι μπορώ να βάλω και 185/60/R14. Έχω "καταλήξει" να βάλω τα καινούρια Michelin energy αλλά προβληματίζομαι με τη διάσταση. Είναι καλύτερα τα 185 ή θα έχω προβλήματα, αλλαγή γεωμετρίας ανάρτησης!, περισσότερα καύσιμα κλπ.; Οι τιμές τους (175-185) είναι παρόμοιες μου είπαν.
Έχω ένα punto παλιό (1995) με 75 άλογα. Κάνω αρκετά χιλιόμετρα (95000 σε 3,5 χρόνια με τα ίδια λάστιχα) και θέλω να αλλάξω λάστιχα. Από τη μάνα του είχε 165/65/R14 και τώρα έχει Michelin energy 175/60/R14. Οι ζάντες που έχει γράφουν 5.0Βχ14 και μου είπε ένας λαστιχάς ότι μπορώ να βάλω και 185/60/R14. Έχω "καταλήξει" να βάλω τα καινούρια Michelin energy αλλά προβληματίζομαι με τη διάσταση. Είναι καλύτερα τα 185 ή θα έχω προβλήματα, αλλαγή γεωμετρίας ανάρτησης!, περισσότερα καύσιμα κλπ.; Οι τιμές τους (175-185) είναι παρόμοιες μου είπαν.
-
Maevius
- Έβγαλα το Ν

Ξέρει κανείς γιατί τα mk1 sporting έχουν μαμά διαστάσεις 185/55/14 ενώ τα mk2 185/60/14? Απόσο ξέρω η μόνη διαφορά είναι ότι το μκ1 βγάζει 6 άλογα παραπάνω. Μάλιστα κάπου είδα ότι και οι σχέσεις τους είναι ακριβώς ίδιες.
Έχω το sporting mk1 και με 5η φτάνει σχετικά άνετα στο κόκκινο.Το τουτου είναι μαμα.Ψήνομαι να βάλω 15αρα ζάντα για το λόγο αυτό αλλά και για το ότι με ενοχλεί που ο τροχός είναι πολύ "χωμένος" μέσα στο θόλο.Είναι σωστή η άποψη ότι το θέμα αυτό της εμφάνισης έχει να κάνει μόνο με το offset?Με μεγαλύτερη ζάντα θα κόψει πολύ ή μήπως υπάρχει η "χρυσή τομή" ώστε να βγάζει μεγαλύτερη τελική χωρίς να κόψει επιτάχυνση?
Έχω το sporting mk1 και με 5η φτάνει σχετικά άνετα στο κόκκινο.Το τουτου είναι μαμα.Ψήνομαι να βάλω 15αρα ζάντα για το λόγο αυτό αλλά και για το ότι με ενοχλεί που ο τροχός είναι πολύ "χωμένος" μέσα στο θόλο.Είναι σωστή η άποψη ότι το θέμα αυτό της εμφάνισης έχει να κάνει μόνο με το offset?Με μεγαλύτερη ζάντα θα κόψει πολύ ή μήπως υπάρχει η "χρυσή τομή" ώστε να βγάζει μεγαλύτερη τελική χωρίς να κόψει επιτάχυνση?
- speedy_26
- Νικολάκης

Εγώ έχω το ΜΚ2b sporting με 185/55/15 από μαμά.
Εχτές δυστυχώς έπεσα σε λακκούβα και μου πέταξε μάγουλο στο προφίλ του ελαστικού. Πρέπει μάλλον να πάω για αλλαγή.
Επειδή είναι καινούργια τα ελαστικά και ενδιαφέρομαι να αλλάξω μόνο το ένα γνωρίζει κάποιος που θα βρω σε καλή τιμή την ίδια μάρκα? Είναι της Dunlop
Ευχαριστώ!
Εχτές δυστυχώς έπεσα σε λακκούβα και μου πέταξε μάγουλο στο προφίλ του ελαστικού. Πρέπει μάλλον να πάω για αλλαγή.
Επειδή είναι καινούργια τα ελαστικά και ενδιαφέρομαι να αλλάξω μόνο το ένα γνωρίζει κάποιος που θα βρω σε καλή τιμή την ίδια μάρκα? Είναι της Dunlop
Ευχαριστώ!

Made Me Do It