PUNTO SPORTING mk2b 95hp
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
christof
- Νικολάκης

Exo ena sporting mk2b..tis teleutaies meres arxise na kanei thorivo sto relanti...eidika otan itan zesto...auto pou lene "san raptomixani" allaksa ladia giati eixa 15000xlm kai den ta eixa allaksei pote.O thorivos den stamatise kai simera prosexontas ton ligo me anoixto kapo paratirisa oti akougete ena fisima san diaroi aera kapou piso apo ton papa.exei kaneis kamia idea ti mporei na paizete?
-
ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ
- Νικολάκης

-
christof
- Νικολάκης

-
christof
- Νικολάκης

Phga telika...to fisima einai fisiologiko..to kanoun ola ta sporting.Oso anafora gia to genikotero thorivo mou eipe pos einai logiko to amaksi afou anoiksei na kanei perisotero thorivo apo oti prin.....kati pou vevaia einai poli sxetiko oso anafora to posos thorivos einai apodektos.Pantos kati mou leei oti den tha tous ksanaepiskefto.H times tis antiprosopoias den antiprosopeuoun me kanenan tropo tin poiotita ergasias kai tis gnoseis tou prosopikou....H toulaxiston etsi pisteuo ego!Gia paradeigma otan mou zitane 70 euro gia na mou bgaloun kai na mou ksanakomposoun kala enan profilaktira mou fainetai ligo astio.me auta ta lefta ekso mporo na ton bapso!
-
ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ
- Νικολάκης

- kostis
- Εμαθα να ξεκινάω.

Πάντως πάλι καλά που ανοιξες αυτο το θέμα γιατι και εμένα το δικό μου κάνει ακριβως τον ίδιο θόρυβο (ρελαντι) και το φυσιμα που αναφέρεις και ειχα αρχισει να προβληματίζομαι μήπως έχει χαλάσει τίποτα και αναγκαστω τώρα στο service να δώσω ένα σωρό λεφτά- οπότε να υποθέσω πως είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο(αν και δεν είμαι 100%σίγουρος) Α ρε Ιταλια!!!!
-
christof
- Νικολάκης

nai normal einai...stin antiprosopoia valame mprosta kai to amaksi tis ekthesis kai to ekane kai auto.Oso anafora ta 5 xronia eggiisi ego stelno xoris pareksigisi 5 faskela se opoion nomizei oti iparxei kati tetoio!Plironontas ta ntavantzilikia ton antiprosopoion sta service gia 5 xronia exei hdh proplirosei tin opoia "ENDEXOMENH" zimia mporei na bgalei to amaksi tou.Epeidi i megaliteri pithanotita einai pos ena mama amaksi mesa se 5 xronia den tha bgalei kapoia sovari blavi ektos poia kai an o odigos einai homo sapiens...pisteuo pos einai prologos gia ipopsifia thimata to olo thema eggiisis
-
ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ
- Νικολάκης

φιλε μου εσυ που λεσ για την εγγυηση το εχεις ρισκαρει και την εχεις σταματησει?επειδη ειχα και παλαιοτερα punto πιστευω οτι τα 5 χρονια ειναι δωρο!αν καθε 2 μερες σου καιγετε κι ενα λαμπακι,χωρις την εγγυηση,απο την τσεπη σου θα βαλεις.αν βγαλει καποιο σοβαρο προβλημα στον εγκεφαλο?συμφωνω και μαζι σου αλλα τι να κανεις.
- markospa
- Νικολάκης

Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος (μέχρι τώρα) από την εγγύηση που δίνει η Fiat και για το τι μου καλύπτει. Πρίν 2 εβδομάδες που είχα πάει για κάτι μικροπροβλήματα που είχε το mk2b μου (πρόβλημα ηλεκτρικής υποβοήθησης τιμονιού, παράθυρο συνοδηγού και το ντουλαπάκι) μου τα φτιάξανε όλα και δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα. Ειδικά το πρόβλημα με την υποβοήθηση από ότι ξέρω είναι αρκετά ακριβό το ανταλλακτικό (1000€ περίπου έχω ακούσει) και ο μηχανικός έφαγε 45 λεπτά να το φτιάξει γιατί έπρεπε να λύσει όλο το τιμόνι και ταμπλό…και έφυγα χωρίς να δώσω ουτε 1€ οπότε ευτυχώς για την εγγύηση…
-
christof
- Νικολάκης

Den leo pos den iparxei to endexomeno na bgalei kapoia blabh...apla leo pos einai mikro.Me to tropo pou varane stis times tous pisteuo pos akoma kai ton egkefalo...H auto pou eipe meta to palikari gia tin ipovoithisi pou leei 1000euro (kati pou apokleiete na paizei se times piatsas!1000euro na xreonei i antiprosopia,mporei!) mesa se ena vathos 5 eton dika tous service to exeis sxedon plirosei.exo adiko?kai ena mikro ysterografo....simfona me prosfato nomo tou opoiou den thimame ton arithmo..H eggiisi ton autokiniton einai ena anafereto dikaioma tou pelati to opoio den mporei na xathei.auta pou lene oi antiprosopies oti an den to fereis edo xaneis tin eggiisi einai .....min po th!auto to diavasa se efimerida prosfata kai mporoun an to exoun akousei kai alloi na to epivevaiosoun
-
ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ
- Νικολάκης

- P.A.D.R.C
- Schumacher

- punto95sporting
- Νικολάκης

Προς ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ.
Καπου εγραψες οτι εχεις προβλημα με hill holder,esp,abs, και το δικτη θερμοκρασιας να κανει τρελα, τα ιδια επαθα και εγω , πανε σου κοιταξουν τις γειωσεις , που κολαει τωρα αυτο... 1)εφυγε η γειωση - 2)εκαψε δυναμο 3)χαλασε μπαταρια, οποτε χωρεις ρευμα σωστο δεν δουλεβει τιποτα ΣΩΣΤΑ , πανε να το δουνε.
Φιλικα Γιωργος
Καπου εγραψες οτι εχεις προβλημα με hill holder,esp,abs, και το δικτη θερμοκρασιας να κανει τρελα, τα ιδια επαθα και εγω , πανε σου κοιταξουν τις γειωσεις , που κολαει τωρα αυτο... 1)εφυγε η γειωση - 2)εκαψε δυναμο 3)χαλασε μπαταρια, οποτε χωρεις ρευμα σωστο δεν δουλεβει τιποτα ΣΩΣΤΑ , πανε να το δουνε.
Φιλικα Γιωργος
- m3chan1c
- Μαθαίνω να στρίβω.

70 euro ειναι πολλα με 30+φπα στον εχω βγαλει και στον εχο κανει τουμπες τον προφυλακτηρα!! και κερναω για καφε.
Οποιος πλησιαζει service ας μου κανει ενα τηλεφωνο και αμα δεν βαριεται ας ερθει απο Βολο.
Οσο για τον θορυβο ειναι ο θορυβος ενος Fiat 1.4 evo2 Κινητηρα ετσι ακουγεται ξερω ειναι περιεργο , κανουνε φασαρια τα μπεκακια και οι βαλβιδες. Γινεται εντονος σε χαμηλες στροφες οταν καρφωνεις αποτομα το γκαζι πριν αρχησει να στροφαρει!
Οσον αφορα για τα ESP-ABS-Hill holder ολα συνεργαζονται λογω οτι χρησιμοποιουν τους αισθητηρες του ΑBS και την δωδεκακαναλη μοναδα του (λογικα ΑBS BOSCH 8 VDC). Οταν δεν επαρκει το ρευμα βαρανε οι μοναδες ολες και τρεμοπαιζουν οι βελονες περιεργα στο καντραν.. (μπαταρια Off)
Οποιος πλησιαζει service ας μου κανει ενα τηλεφωνο και αμα δεν βαριεται ας ερθει απο Βολο.
Οσο για τον θορυβο ειναι ο θορυβος ενος Fiat 1.4 evo2 Κινητηρα ετσι ακουγεται ξερω ειναι περιεργο , κανουνε φασαρια τα μπεκακια και οι βαλβιδες. Γινεται εντονος σε χαμηλες στροφες οταν καρφωνεις αποτομα το γκαζι πριν αρχησει να στροφαρει!
Οσον αφορα για τα ESP-ABS-Hill holder ολα συνεργαζονται λογω οτι χρησιμοποιουν τους αισθητηρες του ΑBS και την δωδεκακαναλη μοναδα του (λογικα ΑBS BOSCH 8 VDC). Οταν δεν επαρκει το ρευμα βαρανε οι μοναδες ολες και τρεμοπαιζουν οι βελονες περιεργα στο καντραν.. (μπαταρια Off)
PUNTO GT
-----------------
FORGE MOTORSPORT - IHI - COLOMBO BARIANI - NOS
-----------------
FORGE MOTORSPORT - IHI - COLOMBO BARIANI - NOS
- kostis
- Εμαθα να ξεκινάω.