Η προειδοποιηση της προειδοποιησεως

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Locked
ria
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ria » Sun Sep 17, 2006 4:05 pm

Πιστεύω ότι έχει τραβηξει το ζήτημα πολύ....

Θα ήθελα να σας δώσω μια απάντηση από την πλευρά μου...Εκτός ότι υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρόύνται....Υπάρχουν και κοπέλες στο κλαμπ που ίσως τις προσβάλλουν ιοι βρισιές. Αυτό δεν έιναι θέμα κανόνων...Είναι κανόνας γενικός που φανταζομαι ότι οι περισσότεροι απο εσας τον τηρουν στην καθημερινή τους ζωή. Απο την μεριά μου λοιπόν ώς γυναίκα δεν θέλω να βλέπω βρισιές άμεσες ή έμεσες μέσα στο forum.

Ας ξεκολλησουμε λοιπόν από αυτό.....Υπάρχουν καλύτερα πράγματα να ασχοληθούμε...Τα αυτοκίνητα μας...Ε? Δεν είναι καλύτερα...
Το ζήτημα με τον Βαγγέλη θα κανονιστεί....Μην χαλάμε τις καρδιές μας Βαγγο...Στο είπα και στο τηλ...Μπορούμε να συνενοηθούμε... :wink:

Nafplio city...

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Sun Sep 17, 2006 4:07 pm

Προσπαθούσα να πω ότι έαν γίνει καμια παράβαση από καποιον χρήστη να ενημερωθουν οι υπόλοιποι mods για να παρθεί η κατάλληλη απόφαση! Αυτο εννοουσα!
Image
knightmaregr Image
Image

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Sun Sep 17, 2006 4:08 pm

puntomad wrote:
knightmaregr wrote:
puntomad wrote:Φιλε δεν μπορω να καταλαβω τι λες και δεν εχω και χρονο να το ψαξω αυτην την στιγμη (sorry). Αυτο που θα δεις ειναι οτι λαθη γινονται απο ολους, τα θεμα ειναι με πιον τροπο και ποσο αποτελεσματικα διορθωνονται. Αυτο πρεπει να καταλαβουν ολοι. Υποκειμενικα ο καθε ενας εχει δικιο απο την πλευρα του, για αυτο συμφωνουμε σε καποιους κανονες.

Σε μένα αναφέρθηκες?
Δεν απαντησα σε σενα. Αλλα να ξερεις οτι οι συντονιστες μιλανε διαρκως μεσα σε ειδικη κατηγορια στο φορουμ.

Το ξέρω ότι γίνεται, γι αυτο και το πρότεινα!
Image
knightmaregr Image
Image

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Sun Sep 17, 2006 4:27 pm

εδω μεσα παω με τουσ κανονεσ οπωσ τουσ εχετε ορισει εσεισ...... δλδ βριζω με !@#%^$#@$ και ζηταω συγνωμη οταν βγω off topic............
αυτοι ειναι οι κανονεσ σασ και τουσ ακουλουθω.........
και τι θεσ τωρα που μου ριχνεισ 7 χρονακια να σου μιλαω στον πληθυντικο???η οτι επειδη μπυ ριχνεισ χρονια τελικα εσυ μου εμαθεσ τισ αξιεσ???
και σε αυτο που σε ρωτησα δεν απαντησεσ????διαβασεσ την αγγελια?

οσο για το οτι δεν ειμαι ουτε 2 μηνεσ μελοσ δεν λεει τιποτα γιατι υπαρχουν και οι παλιοι που εχουν κανει το forum χρηση ευκαιρια......
δεν νομιζω οτι εχεισ παραπονο απο εμενα σαν μελοσ ουτε για συμμετοχη στο forum,ουτε για συμπεριφορα ουτε για παρουσιεσ στισ συναντησεισ..........(ολα αυτα γιατι εμμεσα ειπεσ οτι ειμαι νεοσ)
αντε γεια :mrgreen:

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Sep 17, 2006 4:38 pm

εγώ απλα σε ρώτησα το εξής και δεν μου χεις απαντήσει και συ.Σε ρωτησα πως εαν ως ΄΄νεο΄΄ μέλλος να μου πεις εαν πιστευεις πως υπαρχουν αξίες και κανόνες εδω μέσα.Διότι η κάθε γνώμη είναι σεβαστή και ειδικά για κάποιο μέλλος που είναι καινουργιο μπορεί να χει μία αποψη που και μεις καλα καλα να μην έχουμε σκεφτεί.Δεν σου ανέφερα ουτέ ΕΣΥ και ΟΚ ουτε τίποτα.Απλα ρώτησα την γνώμη σου.Φυσικά και δεν σου λεώ να μου μιλάς στον πληθυντικό,και ούτε θα σου μάθω εγώ της αξίες της ζωης.Υπάρχουν αλλοι που θα σου δείξουν τον δρόμο και εαν θες τον ακολουθεις εαν όχι κάνεις αυτο που θες εσύ.Εγω ρώτησα απλά την γνώμη σου και μόνο για της αξίες για το αν τις πιστεύεις εδω μέσα και εαν υπάρχουν.Απο κει κει έπειτα το εσύ είναι εσύ και γώ δεν έχω προβλημα μαζί σου απλα΄σε ρώτησα εσύ εχεις crab μαζι μου???δηλαδή να φοβομάστε να σε ρωτάμε κιόλας???.Σε παρακαλώ πολυ.

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Sep 17, 2006 4:44 pm

και όσο αφορά το χρυση ευκαιρία εαν πήγαινε σε μένα προσωπικά.μάθε καλύτερα γιατι πουλούσα πράγματα όσο αφορα το αυτοκινητό μου και όχι μόνο και μετά έλα να μου πεις.Πολύ προσωπικό το χεις κάνει μαζι μου και δεν ξέρω το γιατί.Γι αυτό σε παρακαλώ πολύ

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Sun Sep 17, 2006 4:49 pm

εφοσον λεω οτι ακολουθω τουσ κανονεσ που εχετε ορισει και το διευκρινιζω κιολασ σημαινει οτι σεβομαι,εκτιμω και αναγνωριζω αξιεσ τισ οποιεσ δεν εχω το δικαιωμα να αμφισβητησω....!!!

απαντησε μου κι εσυ στο ερωτημα μου και τα αλλα τα λεμε απο κοντα.............
αντε γεια :mrgreen:

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Sep 17, 2006 4:54 pm

CRAB wrote:εφοσον λεω οτι ακολουθω τουσ κανονεσ που εχετε ορισει και το διευκρινιζω κιολασ σημαινει οτι σεβομαι,εκτιμω και αναγνωριζω αξιεσ τισ οποιεσ δεν εχω το δικαιωμα να αμφισβητησω....!!!

απαντησε μου κι εσυ στο ερωτημα μου και τα αλλα τα λεμε απο κοντα.............

επειδή το συγκεκριμένο θέμα δεν έχω πλήρης γνώση για ποιόν είναι καλύτερα να το αναφέρει εκείνος.θα μάθω όμως και θα σου απαντήσω με όλα τα άλλα όπως λες και συ απο κοντα.......

tsioufff
Schumacher
Schumacher

Post by tsioufff » Sun Sep 17, 2006 4:57 pm

εγω εχω να πω μοναχα ενα, και εχει να κανει και με το οτι εχω χαθει και απο το forum και απο τις συναντησεις...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ PUNTOCLUB ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ, νιωθω πως απο τοτε που εφυγε ο Τουμπας φανταρος κατι εχει αλλαξει. εχω συζητησει με παιδια απο το κλαμπ,και δεν ειναι προσωπικη μου διατυπωση, αλλα κοινη ομολογια οτι οι περισσοτεροι mods ειναι παρα πολυ αυστηροι, οτι πεφτουν βροχη οι προειδοποιησεις για λογους εντελως ακυρους. καποιος μου ειχε σβησει κατι φωτο απο την υπογραφη μου, γιατι φαινοταν η πλατη καποιου και δεν ηθελε... προφανως ομως δεν εχει κανενα προβλημα να εμφανιζετε στο album κανονικα... δηλαδη αν παρω τη φωτο και την κανω υπογραφη?? οπως και οι twins ειχαν κανει υπογραφη τη φωτο του alexis?? θα μου τη σβησετε παλι??? τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα.. εγω βλεπω οτι εχετε αρχισει να τρωγεστε σα τα σκυλια και μαλιστα χωρις λογο. κανενας δε χρωσταει σε κανεναν. το puntaki μου ειναι το χομπυ μου και το αγαπαω πολυ, γιαυτο και γραφτηκα στο κλαμπ. για να γνωρισω κι αλλους τρελαμενους και να κανουμε παρεα. ολοι ομως ειτε mods ειτε χρηστες ψαχνετε αφορμη για να αρπαχτητε και να πειτε το μακρυ σας και το κοντο σας. Στις συναντησεις γιατι δεν ερχεστε σε αντιπαραθεση να λυσετε τα προβληματα σας?? μονο τα ανοιγματα και τα σουβλακια σας καινε εκεινη τη στιγμη?? ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ειμαστε μια παρεα, μη το χαλασετε αυτο. φερθητε σαν ωριμα και σκεπτομενα ατομα.

ευχαριστω ολα τα παιδια του puntoclub, ακομα και αυτους που με εχουν ξεχασει πια, κι ας καναμε παρεα συνεχεια (για τον georgeHGT παει αυτο ).

τουμπα αντε να απολυθεις μπας και γινουμε οπως παλια.!!
φιλια σε ολους, να σται καλα. και βαγγελη περαστικα για το αμαξακι σου, ευχομαι να το φτιαξεις συντομα, εγω στη θεση σου θα τους εδερνα και απο πανω τους καγκουρες με το μηχανακι....

παναγιωτης

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Re: Η προειδοποιηση της προειδοποιησεως

Post by SilverPunto » Sun Sep 17, 2006 5:15 pm

MAXRISTOS wrote:
SilverPunto wrote:
MAXRISTOS wrote: Δεν είναι πολλοι mods αλλά όλοι που χουν υπερβάλλοντα ζήλο για το puntoclub,και δεν νομίζω πως κάποιος mods εχει αδικήσει κανέναν εαν έχεις κάποιο παράδειγμα αδικίας πες το!!!!.Οσο αφορά το θέμα valantis δεν νομίζω πως είναι κάτι που σε αφορά διότι δεν άφορά εσένα απ ότι νομίζω.Αλλωστε και ο valantis νομίζω πως παραδέχτηκε το λάθος του όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Το θεμα του Valanti μπορει να μην με αφορα αλλα
1)εχω το δικαιωμα να πω ελευθερα τη γνωμη μου οποτε και δεν θα μου το απαγορευσεις.
2)εαν διαβασεις λεω ξεκαθαρα οτι "Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα ΔΕΝ ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα."
Λεω ξεκαθαρα οτι ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.
3)Ευτυχως που δεν εχουν ολοι υπερβαλοντα ζηλο.
4)Διευκρινιζω και λεω οτι το να εισαι mod ειναι αρκετα δυσκολο,λεω και τους λογους,διαβασε τους λιγο εαν θες.
Το δικάιωμα να πεις την γνώμη σου ελεύθερα την έχεις και δεν νομίζω πως σου το χει απαγορέυσει κανείς απο δω.Ολοι οι mods εχουν υπερβάλλοντα ζήλο!!!.Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην έχει δίοτι αγαπάμε το club και προσπαθούμε για το καλύτερο.Επειδή ξέρω και γω απο λογοπαίγνιο θα θελα να σου ξεκαθαρίσω πως το ερωτηματικό πιο κάτω λέγεται λογοπαίγνιο με έμμεση αντιπαράθεση ΄Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα δεν ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα.
Εγώ λοιπόν ρωταω,αυτό που έκανε είναι γραμμένο πουθενά στους κανόνες?
Αν είναι τότε καλά κάνανε και του τι δωσανε,αν όμως δεν είναι μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί?΄΄
΄
Επειδή ξέρω και γω απο λογοπαίγνιο θα θελα να σου ξεκαθαρίσω πως το ερωτηματικό πιο κάτω λέγεται λογοπαίγνιο με έμμεση αντιπαράθεση ΄Πριν μερικές ημέρες ο valantis – sporting έκανε κάτι που για εμένα δεν ήταν σωστό και οι mods του ρίξανε κάρτα.
Εγώ λοιπόν ρωταω,αυτό που έκανε είναι γραμμένο πουθενά στους κανόνες?
Αν είναι τότε καλά κάνανε και του τι δωσανε,αν όμως δεν είναι μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί?΄΄
Οτι ξερεις φιλε μου απο λογοπαιγνιο το ξερω αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο.
Στην προκειμεμη περιπτωση εκανα μια ερωτηση για το εαν ειναι υπερβολικη η καρτα που εφαγε χωρις να θιγω κανεναν.
Εσυ ομως αυτη τη στιγμη με θιγεις σε προσωπικο επιπεδο λεγοντας μου οτι εκανα λογοπαιγνιο,μολις δηλαδη οτι παιζω,οτι μπηκα μεσα για να γραψω και να παιξω ισως και να ειρωνευτω.
ΣΟΥ λεω λοιπον οτι μπηκα να πω τι γνωμη μου και τιποτα παραπανω,θα ηθελα επισεις να σε παρακαλεσω να προσεχεις τον τροπο με τον οποιο μου μιλας,μην ξεχνας οτι εισαι mod και πρεπει να δειχνεις το καλο παραδηγμα και οχι να χλευαζεις τους αλλους.

Futura
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Futura » Sun Sep 17, 2006 6:16 pm

Aς παρω και γω θεση..
Δεν διαβασα τα παραπανω μονο την 1η σελιδα ενα θα πω ομως!
ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :lol:
Μην τρελενεστε ολοι στο ιδιο μετωπο ειμαστε εδω :!: :wink:
Image
1994 Fiat Punto GT wannabe veyron λεει ρε..!

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Sun Sep 17, 2006 6:27 pm

Σημερα εβαλα να ειμαι αορατος,να με βλεπουν μονο τα ατομα που ειναι στη λιστα των φιλων,κατι το οποιο εκανα για προσωπικους λογους και εγω και ο GrandeBill,το καναμε σημερα και οι 2 το πρωι μπορει καποιος mod να μου εξηγησει το λογο για τον οποιο αλλαξε?
Μπηκατε στους λογαριασμους μας και τα αλλαξατε?
Αν ναι γιατι?
Ευχαριστω.

grandeBILL
Schumacher
Schumacher

Post by grandeBILL » Sun Sep 17, 2006 6:31 pm

SilverPunto wrote:Σημερα εβαλα να ειμαι αορατος,να με βλεπουν μονο τα ατομα που ειναι στη λιστα των φιλων,κατι το οποιο εκανα για προσωπικους λογους και εγω και ο GrandeBill,το καναμε σημερα και οι 2 το πρωι μπορει καποιος mod να μου εξηγησει το λογο για τον οποιο αλλαξε?
Μπηκατε στους λογαριασμους μας και τα αλλαξατε?
Αν ναι γιατι?
Ευχαριστω.
κι εγω εχω την ιδια απορια..

tsioufff
Schumacher
Schumacher

Post by tsioufff » Sun Sep 17, 2006 6:37 pm

:roll:

lanciaypsilon
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by lanciaypsilon » Sun Sep 17, 2006 6:47 pm

εγω δεν ξερω τι εχει ειπωθει και εγινε αυτη η παρεξηγηση αλλα καποια παιδια σκεφτηκαν να φτιαξουν αυτο το forum και εβαλαν καποιους κανονες που αυτοι θεωρουν σωστους.αν καποιος τους θεωρει υπερβολικους,οπως και γω μεχρι καποιο σημειο,τοτε ή συμμετεχει και σεβεται τους κανονες ή δεν συμμετεχει καθολου.δεν θα προσπαθησουμε να αλλαξουμε του κανονες τους εκτος και αν αλλαξουν γνωμη.δικο τους ειναι το forum(δεν ξερω ποιοι το εχουν σχεδιασει υποθετω αυτοι που ειναι moderator) εμεις ειμαστε φιλοξενουμενοι.δεν λεω υπερβολη να θεωρουνται καποιες λεξεις βρισιες αλλα σκεφτειτε τι θα γινοταν αν δεν υπαρχαν κανονες.βρισια με την βρισια το forum θα γεμιζε βρισιες σε σημειο που θα ηταν ενοχλητικο.γι'αυτο καλυτερα αυστηροτητα παρα να ξεφυγουν καποιοι.

Locked