arpas - mk2 Dynamic 1.2 8V
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Gazofonix
- Administrator

Re: arpas - mk2 Dynamic 1.2 8V
Καλοταξιδος με το νεο σου project Aργυρη.Να ενα ενδιαφερων χαζοπατημα που μπορουμε να κανουμε τα 2 μας.Αντε μπας και πιουμε και κανα καφεδακι. 
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- kostas013
- Administrator

παλι με 8βαλβιδο θες να σφαχτεις μπαμπη? 
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
- antipas
- Φωτογράφος

οχι να σφαχτει να τον σφαξει αντε ρε αλλα στη καρδία ο μπαμης θα ττη ανεβαινει και ο αρπας
θα κατεβαινει χαχαχ

θα κατεβαινει χαχαχ
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

[quote="Gazofonix"]Καλοταξιδος με το νεο σου project Aργυρη.Να ενα ενδιαφερων χαζοπατημα που μπορουμε να κανουμε τα 2 μας.Αντε μπας και πιουμε και κανα καφεδακι.
[/quote]
Χαχαχα, όχι που θα χανες εσύ. Μπάμπη δε νομίζω να έχουμε επαφή... Οπότε έλα εσύ, να βρω χρόνο κι εγώ και ας μείνουμε στον καφέ.. Αν ήσουν μαμά (άντε και με εκκεντροφόρους χωρίς το πρόγραμμα ίσως κάτι μπορεί να γινότανε).
Χαχαχα, όχι που θα χανες εσύ. Μπάμπη δε νομίζω να έχουμε επαφή... Οπότε έλα εσύ, να βρω χρόνο κι εγώ και ας μείνουμε στον καφέ.. Αν ήσουν μαμά (άντε και με εκκεντροφόρους χωρίς το πρόγραμμα ίσως κάτι μπορεί να γινότανε).
- antipas
- Φωτογράφος

για καφε καλυτερα 
-
Gazofonix
- Administrator

Ε μην γινεστε κακοι βρε.Με τον Αργυρη καφε θα πιουμε και θα κανουμε ενα απλο πειραμα.Μην ξεχνατε οτι τα 8v εχουν καλυτερη εκκινηση λογο κινητηρα.
Αντυπα.............θες να ερθεις να δεις πως περνανε την ωρα τους μερικα παιδακια στην παιδικη χαρα?

Αντυπα.............θες να ερθεις να δεις πως περνανε την ωρα τους μερικα παιδακια στην παιδικη χαρα?
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- antipas
- Φωτογράφος

να σας φερω και γλυφητζουρια ερχωμαι
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Οκ, αφού θες πειράματα, αυτός που θα κερδίσει πληρώνει τις βενζίνες και τον καφέ 
-
Gazofonix
- Administrator

Μεσα με τα τσαρουχια.4 κενα θα χασω.Θα πληρωσεις και της βενζινες πανε-ελα Καστορια.

- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

4 κενά ΘΑ έχανες αν δεν μπέρδευα την πρώτη με την όπισθεν... Οπότε ετοιμάσου.. Έχω καιρό να βάλω 100άρα βενζίνη.. 
- antipas
- Φωτογράφος

-
Gazofonix
- Administrator

arpas wrote:4 κενά ΘΑ έχανες αν δεν μπέρδευα την πρώτη με την όπισθεν... Οπότε ετοιμάσου.. Έχω καιρό να βάλω 100άρα βενζίνη..
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Σε επόμενη φάση σκοπό έχω να βελτιώσω τη μετάδοση στο αυτοκίνητο. Απλά σε αυτή την περίπτωση και βαδίζω στα τυφλά (π.χ. δε γνωρίζω κάποιον που μπορεί να μου ελαφρώσει και κυρίως να ζυγίσει το βολάν μου αξιόπιστα, δε γνωρίζω σίγουρα αν κουμπώνει κοντύτερο σασμάν από μκ1, αλλά και πάλι πόσο σίγουρος μπορεί να είμαι για την κατάσταση ενός σασμάν 15ετίας) και το κόστος και ο χρόνος που χρειάζεται μόνο για να ανεβοκατέβει σασμάν είναι μάλλον απαγορευτικό.
Για 6άρι από sporting μάλλον δεν το σκέφτομαι γιατί από όλους ακούω ότι για 6άρι είναι αρκετά μακρύ...
Για 6άρι από μκ1, σίγουρα έίναι η καλύτερη λύση, αλλά πρώτον άντε να το βρεις, δεύτερον άντε να το συμμαζέψεις και τρίτον δεν είμαι σίγουρος αν κουμπώνει στο μκ2 μου.
Για 6άρι από sporting μάλλον δεν το σκέφτομαι γιατί από όλους ακούω ότι για 6άρι είναι αρκετά μακρύ...
Για 6άρι από μκ1, σίγουρα έίναι η καλύτερη λύση, αλλά πρώτον άντε να το βρεις, δεύτερον άντε να το συμμαζέψεις και τρίτον δεν είμαι σίγουρος αν κουμπώνει στο μκ2 μου.
- polatov
- Schumacher

αν ειναι μακρυ το 6αρι του sporting μαλλον ψαχνεις για σαζμαν απο "καθαρο"..
ειναι απελπιστικα κοντο.
απο 6αρι μκ1 ειχε βαλει σε sei φιλος μου και 1η υπηρχε μονο στα χαρτια.
μοτερ 1,1 φουλ βελτιωμενο..
ειναι απελπιστικα κοντο.
απο 6αρι μκ1 ειχε βαλει σε sei φιλος μου και 1η υπηρχε μονο στα χαρτια.
μοτερ 1,1 φουλ βελτιωμενο..
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Οπότε εσύ προτείνεις 6άρι από μκ2? Αξίζει πιστεύεις?
Επίσης νομίζω ότι τα 6άρια του mk2 και mk2b δεν είναι ίδια.. Αλήθεια πιο είναι πιο κοντό?
Επίσης νομίζω ότι τα 6άρια του mk2 και mk2b δεν είναι ίδια.. Αλήθεια πιο είναι πιο κοντό?