Μοτερ Uno σε gt??

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Marios_punto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Marios_punto » Wed Aug 09, 2006 11:50 pm

ναι βεβαια...οταν γινει περισσοτερο το γκαζι χρειαζονται απαραιτητα οι αγκυρες!!!

wAnNabE GT........ :twisted:Image

mormon
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by mormon » Fri Dec 15, 2006 2:00 pm

παιδια καλησπερα. ειμαι ο χρηστος απο θεσ/νικη. γινεται να μπει το μοτερ απο gt σε sporting mk ii. σιγουρα θα θελει πατεντα αλλα αν γινει θα χαλαει κοσμο. ξερετε κανενα καλο μαστορα που να μπορει να κανει το εν λογο εγχειρημα. αμα υπαρχει κανεις εγω ερχομαι και αθηνα για να το κανω.

HauntedPunto
Schumacher
Schumacher

Post by HauntedPunto » Fri Dec 15, 2006 3:45 pm

Λίγο off-topic αλλά γίνεται.. το έχει κάνει ένα παιδί που έρχεται στις συναντήσεις αλλά δυστυχώς δεν μπαίνει στο site..
Θέλει τρελλή πατέντα για να ταιριάξεις τα ηλεκτρικά και του πήγε κοντά στα 5.000 και για μένα δεν αξίζει..

Έχει μπει σε mkii και μοτέρ από 16v coupe..
Image Made Me Do It
Pure on the outside, Haunted on the inside...

mormon
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by mormon » Fri Dec 15, 2006 4:16 pm

sorry για το off topic απλα ειδα οτι μιλουσαν για μοτερ απο uno se punto k για αυτο το λογο το ρωτησα. 5000 μαζι με μοτερ περαστικα κ ολα? για μενα λεει. μηπως ξερεις που εγινε η δουλεια κ αν τωρα το αμαξι δουλευει καλα?

HauntedPunto
Schumacher
Schumacher

Post by HauntedPunto » Fri Dec 15, 2006 4:24 pm

Μου είχε πει σε ένα μάστορα στην Ανάβυσσο αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες..
Το αμάξι απ'ότι λέει καλά δουλεύει.. (συν του ότι λειτουργεί και το στροφόμετρο)..
Image Made Me Do It
Pure on the outside, Haunted on the inside...

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Fri Dec 15, 2006 7:09 pm

puntogtman wrote:ειναι λαθος κινηση...και δε βελτιωνεται καθολου ευκολα...δε ξερω αν θα δουλευουν τα ηλεκτρικα και ασε που εχει και luft....μοτερ gt βρισκεις σχετικα φτηνα..υπομονη θελει!!!
το μοτέρ του uno είδικα το 14άρι είναι ο θεός της βελτίωσης..Απλά ηλεκτρικά, μεγάλη αντοχή, εύκολες βελτιώσεις. Ακόμα θυμάμαι στο δικό μου που μετακινούσα το πορτάκι της τουρμπίνας πειράζοντας το ελατήριο. Ένα καταπληκτικό μοτέρ και σταθμός για την εποχή του. Μια γενική επισκευή σε ένα μοτέρ με ακόμα και 120-130 χιλ χλμ σου δίνει ένα γερό μοτέρ για άλλα τόσα και ένα μόνιμο χαμόγελο. Το δικό μου ήταν 147 ίπποι τροχό(175-180) στρόφαλο. Απλά μια εξάτμιση, Τ25 και πρόγραμμα. Και ένα αμάξι που ζωγράφιζε στο δρόμο..Οι παλαιότεροι θα θυμούνται την ιστορία που έχει γράψει το uno και άρα το μοτέρ του........

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”