EVO IX ή IMPREZA 2.5 STI
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- belair77
- Νικολάκης

Όντως δέν έχει FERRARI αλλά με αυτή τη λογική ίσως να λέει κάτι το όνομα PORSCHE.Άν και βρίσκω άστοχη τη λογική αυτή.Ούτε τα τετρακίνητα προτιμά η FERRARI οπότε είναι λάθος τρόπος μετάδοσης....P.A.D.R.C wrote:Ειδες ποτε καμμια Ferrari με μποξερ μοτερ?Lamborgini?Γιατι αραγε..
Υ.γ O μποξερ ηταν ο συμμαχος του χιτλερ στην ερημο..
- belair77
- Νικολάκης

Τα 330 δυστυχώς είναι ελληνικά όπως και τα 1600 sturbo και τα WRX S 265.Αυτός είναι ο λόγος που δέν έχουν μαζέψι και τα καλύτερα σχόλια.Το θέμα είναι ότι δεν έχουν την "έγκριση" απο τη FHI.Κάθε μέρα ακούω για χαλασμένα scooby κι evo.Πάλι εχθές βράδυ γνωστός μου με 8 έψαχνε που να το πάει μετα απο 10000χλμ για δίσκο και τα σχετικά,χωρίς μάλιστα να έχει φάει λιώσιμο το αμάξι.Κι έχω κί άλλα και με τα δύο αυτοκίνητα.xristos2002 wrote:Τα ιμπρέζα έχουν προβλήματα ειδικά τα 330 λόγω και της Ελληνικής μετατροπής αλλά από όσο ξέρω έχει την εγκριση απο την εταιρία.
Γενικά ο μποξερ είναι περίεργει υπόθεση....!!!
Αλλά όλα τα ωραία έχουν και ιδιαιτερότητες...!!
Τονίζω πώς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία πιστεύω πως ψηφίζουμε καθαρά το συναίσθημα κι όχι τη λογική.Αν μας αρέσει το evo δεν σημαίνει οτι τα scooby δεν είναι καλά.Μου θυμίζει τη λογική ενός φίλου με rallye που θεωρεί τα punto απάτη.Ένας λόγος είναι επειδή "ακούει" ότι βγάζουν πολλά προβλήματα.Δέν τα έχει ζήσει όμως,όπως το ίδιο πιστεύω πως συμβαίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Επίσης να πώ ότι στους περισσότερους αγώνες και μετρήσεις ανά τον κόσμο (wrc,jtcc κλπ) η subaru ξεχωρίζει.
Τέλος να ζητήσω συγνώμη για το μακροσκελές post αλλά με ενοχλεί να διαβάζω πράγματα που θεωρώ λάθος.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

belair77 σε μενα προσωπικα οι PORCSHE δεν μου λενε τιποτα μιας και δεν μου αρεσουν!Οσο για ηχο ειναι αθλιος!Και νομιζω απαντησες μονο σου..330 κτλ(αν θυμαμαι καλα τα πρωτα ειχαν καει..).Σκετη δυσφημηση για την SUBARU!Και ομως πολλοι(σχετικα) τα πηραν!
Οσο για την ferrari την δοκιμασε την τετρακινηση!
Οσο για την ferrari την δοκιμασε την τετρακινηση!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- HauntedPunto
- Schumacher

- xristos2002
- Εμαθα να ξεκινάω.

- HauntedPunto
- Schumacher

- HauntedPunto
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Made Me Do It