GT ή HGT?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- #KAR
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Sonicboom
- Schumacher

- Gallatin
- Moderator

δεν εχω βρει γιατι δεν υπαρχει.... αλλα ενα 10% επιπλεον ιπποδυναμης στο 1ο σταδιο ειναι αρκετο για ατμοσφαιρικο
(μην το κανουμε χειροτερα απο saxoralla 1ο σταδιο 160 αλογα)
χεχεχεχεχεχεχε

(μην το κανουμε χειροτερα απο saxoralla 1ο σταδιο 160 αλογα)
χεχεχεχεχεχεχε
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- puntogtman
- Schumacher

το gt ειναι απο παρα πολυ αξιοπιστο...αλλα προσεξε με...πλεον οταν σου λεει καποιος οτι εχει gt σιγουρα ρωτας ποσα αλογα...γιατι???γιατι κανενα δεν ειναι μαμα...απο 136...εμεις το κανουμε χωρις τιποτα σχεδον 170-200-250-300 αλογα...αρα παει περιπατο η αξιοπιστια!!!βρες μου αλλο αμαξι που να εχει περασει αυτα τα μαρτυρια!!!μαμα σας πληροφορο οτι ειναι απο τα πλεον καλοφτιαγμενα...φυσικα μιλαμε για ενα αμαξι 10 ετων...ας δουμε και τα μκ2 πως θα ειναι στα 10-12 χρονια και τοτε ξαναμιλαμε!!!

- L.R.C.
- Administrator

Tου Steve - Συμπίεση, Ροϊκη, εισαγωγη AEM, φίλτρο KingDragon, Καταλύτη ITC και εξάτμιση Supersprint....Sonicboom wrote:Έχεις βρει κάποιο hgt φπε με 145hp max?Gallatin wrote:Που το βλεπεις το πολυ ενδιαφερον????
1ο σταδιο GT ~165hp
1ο σταδιο HGT 145hp MAX
απο ροπη αστο........![]()
Το μοτερ του hgt είναι πολύ φιμωμένο οπότε όταν με το καλό έρθει και στο ellada πρόγραμμα για το hgt τα ξαναλέμε
145,3hp @ 6.545rpm
16,4hp @ 5185rpm
Σκέψου τώρα τι κάνει το HGT μόνο με ΦΠΕ!!!
Και τι ξυλο τρώει απο GT με ΦΠΕ...
Kartodromo(old) Lap: 0:59,916
Punto GT2 in progress...
Punto GT2 in progress...
-
johny who
- Νικολάκης

- Sonicboom
- Schumacher

Το μόνο σίγουρο είναι οτι η τουρμπίνα θέλει σωστή και τακτική συντήρηση για να μην χρειαστεί αντικατάσταση νωρίτερα από το αναμενόμενο. Επίσης από τη στιγμή που μιλάμε για προσεγμένο αμάξι με σωστή βελτίωση δεν θα χρειάζεται συνεργείο κάθε τρεις και λίγο και θα μπορεί να κρατήσει χιλιόμετρα στην εθνική και δεν θα σε ταλαιπωρεί στην πόλη. Για την κατανάλωση...είναι γνωστό πως τα πολλά άλογα ατμοσφαιρικά ή τουρμπάτα θέλουν το σανό τους...
- #KAR
- Μαθαίνω να στρίβω.

θα με αφησεις να διαφωνησω sinner.πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα θελανε τουρμπατο αλλα φοβουντε τα μετα συντηρησης του τουρμπο.Πιστυω οτι η αισθηση του ειναι πολυ ανωτερη σε σχεση με το ατμ. εγω για παραδειγμα εχω το σπορτινγκ μκ1 και θα βαλω το Gt. αν παλι δεν το βαλω θα παρω ενα αλλο πουντο και μη τουρμπατο.δεν πιστευω να ειμαι η διαφορα στην αποψη σου.
- G.D.-Sporting
- Νικολάκης

- damianpcb
- Εμαθα να ξεκινάω.