Τι προβλήματα έβγαλε το δικό σας car !!!

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Thu Apr 15, 2004 9:16 pm

Λες πουντεα? Ε τοτε λεω να παμε να τα πιουμε σε μια παραλια πανω στα καπο μας 8)

PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

Punteas
Νικολάκης
Νικολάκης

...

Post by Punteas » Fri Apr 16, 2004 8:37 am

nai nai kali i idea sou file mou alla na mazeftoume oloi xe xe....

mariagt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by mariagt » Fri Apr 16, 2004 10:25 am

Γενικά Puntea έχω παρατηρήσει ότι τα πολλά προβλήματα τα βγάζουν τα ΜΚ2. Η δικιά μας γενιά δεν έχει τόσα προβλήματα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Εμένα πάντως δεν έχει βγάλει τίποτα εκτός από μία τουρμπίνα.

Etnica
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Etnica » Fri Apr 16, 2004 10:55 am

paidia to diko mou exei bgalei luft (300 euro) kai enan aisthitira Λ (40 euro) os tora. Punto GT III.
PUNTO GT III '97 B

Punteas
Νικολάκης
Νικολάκης

....

Post by Punteas » Fri Apr 16, 2004 1:25 pm

mariagt wrote:Γενικά Puntea έχω παρατηρήσει ότι τα πολλά προβλήματα τα βγάζουν τα ΜΚ2. Η δικιά μας γενιά δεν έχει τόσα προβλήματα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Εμένα πάντως δεν έχει βγάλει τίποτα εκτός από μία τουρμπίνα.
Ta piragmata maraki einai pou kanoun tin megaliteri zimia,egw den to pirazo kai einai mia xara,eimai efxaristimenos me afta pou mou dini,an to pirakso ksero pos mia fora to mina toulaxiston tha eimai ston (kouva)=petamena lefta se sinergia,an ithela perisotera aloga tha agoraza ena kalitero aftokinito kalitero=pio grigoro gia na min pareksigitho...

punteas2003
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by punteas2003 » Fri Apr 16, 2004 4:42 pm

Ρε παιδιά το δικό μου είναι ενα GT III φοράει 2.5αρα τουρμπίνα πρόγραμμα και εξάτμιση και οταν βάζω πέμπτη και το σανιδώνω απο χαμηλά μολις σηκωσει πίεση κάνει κάτι διακοπές,αλλά αν συνεχισω το γκάζι σταματαει τισ διακοπές και τα σκαει και φευγει...................μήπως ξέρει κανένας να μου πεί τι είναι ή κανενας που να ειχε το ίδιο πρόβλημα!!!!!! :(

vagelis
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by vagelis » Fri Apr 16, 2004 5:11 pm

πρεπει να φταιει το προγραμα να θελει κατι ψιλορυθμισεις ακομα
δεν ειμαι τρελος.καψουρης ειμαι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Post by ΔΗΜΗΤΡΗΣ » Fri Apr 16, 2004 11:24 pm

Καλό είναι ο κινητήρας ν αμήν πειράζεται..

Puntea μ'αρέσει η φώτο σου!! :lol:

Punteas
Νικολάκης
Νικολάκης

..

Post by Punteas » Sat Apr 17, 2004 1:14 pm

ola ta puntakia edo gializoune..ipa na valo kati diaforetiko ... :lol:

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Sat Apr 17, 2004 2:38 pm

Puntea,κοιταξε τα ρευματα σου και απο κει και περα τροφοδοσια(ρυθμιστης,αντλια βενζινης)Βεβαια παιζει και το luft..

Punteas
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Punteas » Sun Apr 18, 2004 1:14 pm

apo avrio giati simera eimai nekros..me xtipise i gripi..

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sun Apr 18, 2004 1:16 pm

Γεια σας. Λοιπον εχω ενα GT I του 94 το αγορασα πριν 2 χρονια με 50.000 παρα κατι χλμ μεχρι τωρα 74.000 εχω κανει

Γενικη πιστονια, μεταλα,βαλβιδες ελατηρια (μετα απο καψημο μοτερ στην εθνικη η θερμοκρασια ηταν κοκκινο εγω δεν το ειδα και για καμια 10αρια χλμ το πηγενα τεζα) το φτιαχνω σε ενα κομπογιανιτη στο στροσιμο μου καιει φλατζα εκανε τριπα το καπακι (οχι ραγισμα)(οποιος θελει φοτο να μου πει ειναι λιγο ανατριχιαστικες) αυτα εγιναν πριν ενα χρονο κοντα μεχρι τωρα εχω αλλαξει ψυγειο βεντιλατερ λουφτ λ θερμοστατη τρομπα βενζινας τρομπα νερου κτλπ για να μην μακριγορω τα μονα πραγματα που δεν εχω αλλαξει ακομα ειναι ιντερκουλερ τουρμπινα και εγκεφαλο κανοντας εναν ελενχο σε τι εχω δωσει αυτα τα 2 χρονια ειδα οτι επερνα αλλο ενα GT αλλα δεν το αλαξω με τιποτα.
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Lanciaman
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Lanciaman » Sun Apr 18, 2004 11:29 pm

Ρε παιδια να με συγχωρειτε ακομα δε το πηρα εγω το GTακλα και ταχω κανει πανω μου!!!!!Γνωριζω οτι ιδιως απο ηλεκτρικα τα fiat ειναι αντε γεια.......Αλλα μαυτα που διαβαζω εδω και 5 σελιδες τα'χω παιξει....Βρε παιδια συμβουλευστε με το ταπεινο!!!!!!Τι προτεινετε GT2 η GT3 ?????Δε μιλαω καν για GT1 λογω του οτι ειναι σχετικα πιο παλια και τα περισσοτερα εχουν κανει τρρρρρρελαααααα χιλιομετρα!Προτεινετε μου σας παρακαλω ενα απτα δυο μητη πατησω κανοντας μα....α επιλογη.Ευχαριστω προκαταβολικως........ Ερρωσθε
-)-Ι-(-

PUNTORALLY
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by PUNTORALLY » Sun Apr 18, 2004 11:58 pm

Αναλόγως τα γκαφρα που διαθέτεις. Εγώ έχοντας κάποια πείρα με σπασίματα σου συνιστώ αν έχεις γύρω στα 10 με 11 χιλιάρικα να βρεις ότι πιο τούμπανο gt 2 παίζει με 5,5 χιλιάρικα το πολύ και τα υπόλοιπα να τα ρήξεις για ανακαίνιση . Αυτό γιατί : καλό είναι το 3 αλλά άμα πριν το είχε μ…..ς μπορεί να αποβεί πιο ζημιάρικα και από το 1 ξέρω τι σου λέω εκ μπίρας- συγγνώμη εκ πείρας εννοούσα-
FAST CARS DO NOT KILL SLOW DRIVERS DO ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ

Lanciaman
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Lanciaman » Mon Apr 19, 2004 12:03 am

Εχεις δικιο ρε φιλε εκει προσανατολιζομουν κ γω αλλα αν προτιμουσα το GT3 ειναι γιατι μπορω να βρω ενα μοντελο του 98-99 ανετα!!!με λιγα χιλιομετρα αντιθετα με GT1-2.Βεβαια θα μου πεις δεν ειναι μονο τα χιλιομετρα γιατι μπορει καποιος με 50.000 χλμ να του 'χει σκισει τη μη..α.Παντως εχεις δικιο.Σ'ευχαριστω για το χρονο σου.
-)-Ι-(-

Post Reply