TOYOTA FT-86

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Locked
βαγγελης
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Re: TOYOTA FT-86

Post by βαγγελης » Tue Jun 08, 2010 4:41 pm

δεν νομιζω να ειχε τριγμους!!ετσι φαινοταν παντως!!ναι σε αυτο εχεις δικιο στους ιαπωνες και τον αναπτηρα τον πληρωνεις και με το παραπανω!!!για ενα παρεις ενα ιαπωνικο αυτοκινητο με τα αξεσουαρ που εχει το g.p θελεις 17000-18000!!!!

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Tue Jun 08, 2010 4:45 pm

βαγγελης wrote:δεν νομιζω να ειχε τριγμους!!ετσι φαινοταν παντως!!ναι σε αυτο εχεις δικιο στους ιαπωνες και τον αναπτηρα τον πληρωνεις και με το παραπανω!!!για ενα παρεις ενα ιαπωνικο αυτοκινητο με τα αξεσουαρ που εχει το g.p θελεις 17000-18000!!!!
καλα η πρωτη εντυπωση ετσι ειναι.μολις το παρεις και το φας καμια βδομαδα στην μαπα εκει θα ερθουν ολα, που δεν ακουγες....................εγγυημενο

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Tue Jun 08, 2010 5:10 pm

"kostas_yaraki" εισαι offsite.
Ειπαμε ειναι "Happy Time" αλλα για πολλα πραγματα σχετικα με την διαχειρηση του Puntoclub.gr δε τα ξερεις, οποτε ατοπο οποιες παρατηρησεις ή τοποθετησεις σου.

Επι του θεματος τωρα...
Σφαιρικα αμα το δουμε το πραγμα, οι Ιαπωνες ειχαν, εχουν και θα εχουν να επιδειξουν πολλα, στην αυτοκινηση.
Τεχνολογικα ειναι πολυ μπροστα με μηχανικα συνολα διαμαντια και θρυλικη αντοχη.
Οποιος λεει το αντιθετο, ή δεν εχει γνωση και προσωπικη εμπειρια, ή για τους δικους του λογους, εθελοτυφλει.

Ειναι χαζο να λεμε οτι ο Ευρωπαιος εχει και ο Ιαπωνας, δεν εχει.
Οποια προβληματα οδηγικης συμπεριφορας που ειχαν παλαιοτερες υλοποιησεις τους, εχουν εκλειψει και πλεον με δοκιμασμενες τεχνικες και λυσεις, κοιταν τον παγκοσμιο ανταγωνισμο στα ματια και πολλες φορες μαλιστα τον περνανε.

Ειδικα τωρα, καλως να μας ερθει το νεο κουπε την Toyota.
Πραγματικα ειναι κατι που λειπει καιρο τωρα απο την αγορα αυτοκινητου.
Ενα πραγματικο κουπε, με κινητηρα εμπρος και κινηση πισω.
Και αν κρινω και απο τον κινητηρα του, που εχει αποδειξη την αξια του χρονια τωρα, γρηγορα θα δουμε και βελτιωμενες εκδοσεις του, με aftermarket λυσεις, που πραγματικα θα βαζουν φωτια στον δρομο.
Και αν ολα αυτα συνοδευονται απο μια καλη τιμη (η Toyota δεν μας εχει μαθει αλλωστε σε κατι διαφορετικο) το αμαξι θα παει πολυ καλα.
Οχι τιποτα αλλο.
Βαρεθηκα και τους μπλαζε τυπους με τα ΤΤ στην παραλιακη... :lol:
Καιρο εχουμε να δουμε κατι νεο και αγριο απο Ιαπωνια.
Εξαιρουνται φυσικα τα WRX και EVO...

Λοιπες πληροφοριες για το FT 86 και το 216A, στο νεο κλαμπ forum--> http://www.ft86club.com/forums/index.ph ... 55567a9433 !!!!! :)
Image

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Tue Jun 08, 2010 5:14 pm

Orange wrote:"kostas_yaraki" εισαι offsite.
Ειπαμε ειναι "Happy Time" αλλα για πολλα πραγματα σχετικα με την διαχειρηση του Puntoclub.gr δε τα ξερεις, οποτε ατοπο οποιες παρατηρησεις ή τοποθετησεις σου.

Επι του θεματος τωρα...
Σφαιρικα αμα το δουμε το πραγμα, οι Ιαπωνες ειχαν, εχουν και θα εχουν να επιδειξουν πολλα, στην αυτοκινηση.
Τεχνολογικα ειναι πολυ μπροστα με μηχανικα συνολα διαμαντια και θρυλικη αντοχη.
Οποιος λεει το αντιθετο, ή δεν εχει γνωση και προσωπικη εμπειρια, ή για τους δικους του λογους, εθελοτυφλει.

Ειναι χαζο να λεμε οτι ο Ευρωπαιος εχει και ο Ιαπωνας, δεν εχει.
Οποια προβληματα οδηγικης συμπεριφορας που ειχαν παλαιοτερες υλοποιησεις τους, εχουν εκλειψει και πλεον με δοκιμασμενες τεχνικες και λυσεις, κοιταν τον παγκοσμιο ανταγωνισμο στα ματια και πολλες φορες μαλιστα τον περνανε.

Ειδικα τωρα, καλως να μας ερθει το νεο κουπε την Toyota.
Πραγματικα ειναι κατι που λειπει καιρο τωρα απο την αγορα αυτοκινητου.
Ενα πραγματικο κουπε, με κινητηρα εμπρος και κινηση πισω.
Και αν κρινω και απο τον κινητηρα του, που εχει αποδειξη την αξια του χρονια τωρα, γρηγορα θα δουμε και βελτιωμενες εκδοσεις του, με aftermarket λυσεις, που πραγματικα θα βαζουν φωτια στον δρομο.
Και αν ολα αυτα συνοδευονται απο μια καλη τιμη (η Toyota δεν μας εχει μαθει αλλωστε σε κατι διαφορετικο) το αμαξι θα παει πολυ καλα.
Οχι τιποτα αλλο.
Βαρεθηκα και τους μπλαζε τυπους με τα ΤΤ στην παραλιακη... :lol:
Καιρο εχουμε να δουμε κατι νεο και αγριο απο Ιαπωνια.
Εξαιρουνται φυσικα τα WRX και EVO...

Λοιπες πληροφοριες για το FT 86 και το 216A, στο νεο κλαμπ forum--> http://www.ft86club.com/forums/index.ph ... 55567a9433 !!!!! :)
τωρα το πας μακρυα..................εδω μιλαμε για τα κοινα οχι για αυτα που λες................αν ειναι τοτε να πουμε και για τον 1750 με τα 240 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παει αλλου η κουβεντα

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Tue Jun 08, 2010 6:27 pm

βαγγελης wrote:
P.A.D.R.C wrote:Καταρχην και Tipo και Uno εχουν ξεπερασει τις 300-400κ χλμ ...Οποτε ας ειμαστε λιγο "χαλαροι" με τον ορο αξιοπιστια.Επιπλεον αν παρεις ιαπωνικο και βγει μαπα, καλυτερα να ειχες κανει χαρακιρι απο μονος σου..Βεβαιως οι πιθανοτητες ειναι λιγες αλλα ,οπως λεει και η διαφημιση "κι αν σου κατσει"..?
Παρεπιπτοντως τις προαλλες εδω εσπασε type-r μαμα με 40.000χλμ ..Ευτυχως ειχε εγγυηση ,αντικατασταθηκε και το μοτερ το στειλανε Ιαπωνια..
αν ειχε γινει αυτο σε ενα ιταλικο αυτοκινητο (λογω ατυχιας)μπορει και να μην φτιαχνοτανε καθολου γιατι οι εγγυηση που δινουν οι ιταλοι ειναι 2 χρονια σε αντιθεση με ιαπωνα που δινει 6!!!
Δεν ξερω για το δικο σου αλλα το δικο μου ειχε 5 ετη χωρις περιορισμο χλμ. Πλεον σημερα δινουν 2+3εξαγορασιμη ..
Της Toyota ειναι ..To τι τελικα ομως καλυπτουν δεν θα ηθελα να το μαθω για καμμια απο τις δυο.
Επισης η Honda ειναι κινητηρες θεωρω πως ειναι μπροστα.Ειδικα με τα "ξυραφια" της.
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Tue Jun 08, 2010 9:28 pm

jimmm wrote:τωρα το πας μακρυα..................εδω μιλαμε για τα κοινα οχι για αυτα που λες................αν ειναι τοτε να πουμε και για τον 1750 με τα 240 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παει αλλου η κουβεντα
Ρε συ συνονοματε, αν το πηγαινα μακρια, θα μιλαγα για τα υπεραυτοκινητα της Ιαπωνιας, που βαζουν τα γυαλια, στα περισσοτερα Ευρωπαικα και Αμερικανικα αντιστοιχων προδιαγραφων.
Και αυτο το κανουν, ζητωντας μονο τα μισα λεφτα στην χειροτερη.
Εσυ μιλας για κατι νεο, που επι του πρακτικου, δε το εχουμε δει ακομα.
Ασε που πριν απο τον TBi δεν ειχε να επιδειξει και τιποτα το groupo.
Αλλα και παλι, να συγκρινω κατι, που εχει πανω απο δεκαετια στην αγορα, το ξερουν ολοι οι βελτιωτες μεχρι την τελευταια βιδα, εχει δειξει την αξια του κτλ, με κατι που ακομα δεν εχει κλεισει ουτε ενα χρονο ζωης?
Και σε τι αμαξι ειναι ο ενας και σε ποιο θρυλο ειναι ο αλλος.
Γιατι το Imbreza, μονο θρυλο μπορεις να το πεις.

Στα απλα καθημερινα αμαξια, το λεω καθαρα.
Μπορει η Toyota σημερα, να μην εχει Yaris αντιστοιχο μ' ενα Abarth πχ, αλλα στην Ιαπωνια, βγαινει και βελτιωμενο απο την TRD και καθετε ανετα διπλα του, το λιγοτερο....
Κι αν παω και λιγο ποιο πισω, υπαρχουν ακομα κανα δυο τρια καλα Glanza εκει εξω στους δρομους, που παταν στο κεφαλι κανονικα, πολλα γρηγορα "δικα" μας.

Γι΄αυτο λεω οτι "σημερα" πλεον, δε μπορεις να πεις, οτι ο Ευρωπαιος εχει και ο Ιαπωνας, δεν εχει....
Και για να ξαναγυρισω και στο θεμα μας, για πες μου το αντιστοιχο FT 86-216A που θα βγαλει το groupo??..............................................................................................................................
........................................................................................................................................
........................................................................................................................................
..........................................................................Semplice..................Non c'e nessuno.... :lol: :lol: :lol:
Image

punto1410
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by punto1410 » Tue Jun 08, 2010 10:29 pm

Orange wrote:
jimmm wrote:τωρα το πας μακρυα..................εδω μιλαμε για τα κοινα οχι για αυτα που λες................αν ειναι τοτε να πουμε και για τον 1750 με τα 240 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παει αλλου η κουβεντα
Ρε συ συνονοματε, αν το πηγαινα μακρια, θα μιλαγα για τα υπεραυτοκινητα της Ιαπωνιας, που βαζουν τα γυαλια, στα περισσοτερα Ευρωπαικα και Αμερικανικα αντιστοιχων προδιαγραφων.
Και αυτο το κανουν, ζητωντας μονο τα μισα λεφτα στην χειροτερη.
Εσυ μιλας για κατι νεο, που επι του πρακτικου, δε το εχουμε δει ακομα.
Ασε που πριν απο τον TBi δεν ειχε να επιδειξει και τιποτα το groupo.
Αλλα και παλι, να συγκρινω κατι, που εχει πανω απο δεκαετια στην αγορα, το ξερουν ολοι οι βελτιωτες μεχρι την τελευταια βιδα, εχει δειξει την αξια του κτλ, με κατι που ακομα δεν εχει κλεισει ουτε ενα χρονο ζωης?
Και σε τι αμαξι ειναι ο ενας και σε ποιο θρυλο ειναι ο αλλος.
Γιατι το Imbreza, μονο θρυλο μπορεις να το πεις.

Στα απλα καθημερινα αμαξια, το λεω καθαρα.
Μπορει η Toyota σημερα, να μην εχει Yaris αντιστοιχο μ' ενα Abarth πχ, αλλα στην Ιαπωνια, βγαινει και βελτιωμενο απο την TRD και καθετε ανετα διπλα του, το λιγοτερο....
Κι αν παω και λιγο ποιο πισω, υπαρχουν ακομα κανα δυο τρια καλα Glanza εκει εξω στους δρομους, που παταν στο κεφαλι κανονικα, πολλα γρηγορα "δικα" μας.

Γι΄αυτο λεω οτι "σημερα" πλεον, δε μπορεις να πεις, οτι ο Ευρωπαιος εχει και ο Ιαπωνας, δεν εχει....
Και για να ξαναγυρισω και στο θεμα μας, για πες μου το αντιστοιχο FT 86-216A που θα βγαλει το groupo??..............................................................................................................................
..........................................................................Semplice..................Non c'e nessuno.... :lol: :lol: :lol:
Πάλι καλά που γράφει ένας mod που περνάει αντικειμενικό μνμ.....
Θλίβομαι με τις απόψεις μερικών..
Και μόνο που πήγε εδώ το θέμα (δλδ καράofftopic) δείχνει κόμπλεξ μερικών.
Το κόμπλεξ προέρχεται από 0 αντικειμενικότητα..
Είναι ανούσιο να κάνω οποιαδήποτε πληκτρολοδιαμάχη με κάποιον από αυτούς.
Χαίρομαι που έχω ένα fiat.
Χαίρομαι που πήρα ένα mazda.
Και τα 2 στην κατηγορία τους είναι παραπάνω από αξιόλογα.
Μεταξύ τους δε συγκρίνονται... ίσως γτ δεν φτιάχτηκαν όλα τα αυτοκίνητα για να "κοντράρονται" μεταξύ τους...
Καλά χλμ σε όλους, κολλημένους και μη! :mrgreen:
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας.................θα πας εκεί που κοιτάς.......

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Tue Jun 08, 2010 11:27 pm

οσο orange για το θεμα παλι εφυγες.......το θεμα ξεκινησε για τα μικρα τα καθημερινα, οχι για ft86 η impreza κλπ....λοιπον μαγκες για να τελειωνει η κουβεντα τα ιταλικα αυτα ειναι και σε οποιον αρεσουν...........και οσο για τους κολλημενους, που λεει καποιος τον διαβεβαιωνω οτι εχω οδηγησει τοσα οσα δεν μπορει να φανταστει,και το αποτελεσμα των ιαπωνων ειναι ενα, ανουσιο οδηγικα αυτοκινητακι,με μια καλη μηχανη και τιποτα αλλο...........για του κιλου παντα μιλαμε.

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Tue Jun 08, 2010 11:38 pm

"punto1410", ποιο Mazda πηρες φιλε? :)

"jimmm", καλα ρε Μητσο, μη φωναζεις....
Μπααα σε καλο σου.Εσυ εκανες το θεμα για το FT-86.
Αν θες εδω να μιλησουμε για Motobecane, μιλαμε για Motobecane, κανενα προβλημα. :lol: :lol: :lol:
Image

kostas_yaraki
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by kostas_yaraki » Wed Jun 09, 2010 12:54 am

orange συμφωνώ στα όσα λες μόνο που θα σε στεναχωρήσω στο θέμα "κόστος" μιας και η toyota πλέον δεν πουλάει φτηνά .
Αυτό το έκανε στο παρελθόν, πλέον δεν ικανοποιεί ένα αυτοκίνητο της καλή σχέση απόδοσης/τιμής.
Για εμένα το μέλλον της αυτοκίνησης ανήκει στους Κορεάτες, θα επαναλάβουν την ιστορία του Ιάπωνα στις αρχές .

Όσον αφορά τη σύγκριση φίατ-τογιότα σε επιδόσεις δεν ασχολούμαι καν, όταν ρε παιδιά γράφετε χωρίς να ξέρετε τι υπάρχει στην παγκόσμια αγορά αυτά παθαίνετε.
Έτσι για την ιστορία, το Yaris mk1 έβγαινε 1500 turbo από εργοστάσιο, δήλωνε 160 άλογα και για το τότε βάρος του μην πω τι έκανε στο σημερινό abarth (λογικότατο, περισσότερο κυβικά, ίδια τουρμπίνα, λιγότερο βάρος).

Επίσης, ποια σύγκριση σε προστασία πεζών και αστέρια στα crash tests ? Δουλευόμαστε τώρα;
Έτσι χαρακτηρίζεις κουβά εσύ ένα αυτοκίνητο τώρα P.A.D.R.C. ; (σωστό nickname, έπαψα να είμαι και κατίνα!)
Για την ιστορία πάρε και τα λινκς να "νιώσεις" λιγάκι:

Yaris: http://www.euroncap.com/tests/toyota_yaris_2000/74.aspx
Punto: http://www.euroncap.com/tests/fiat_punto_2000/28.aspx

Βάζω ίδιες "γενιές" μεταξύ τους, ούτε fl yaris ούτε TS ούτε τπτ .
Έλεος είσαι ρε αδερφάκι μου, ποσοστά από την fiat παίρνεις ;
Τόσο τραγικές διαφορές βλέπεις ώστε να χαρακτηρίσεις το ένα από τα δύο κουβά ;

Για γεωμετρία που μιλάς και ξαναμιλάς θέλοντας να δείξεις πως είσαι γνώστης έχεις ασχοληθεί ποτέ;
Να βγει ο Πέτρος και να μου τονίσει βασικά σημεία στην καρότα του punto που το διαφοροποιούν να το καταλάβω, να μου το λες εσύ ποιο το νόημα;
Θα σου ήταν εύκολο να μου πεις με επιχειρήματα (ει δυνατόν να τα δω και σε κάποια επίσημη σελίδα) γιατί οι καρότσες διαφέρουν τόσο πολύ ;

Τελικά όπως είπε και ο jimmm εδώ είναι κλαμπ ιταλο-οπαδών (και όχι ιταλόφιλων μιας και αυτοί κρίνουν αντικειμενικά τα πράγματα) και δεν σηκώνει και πολλή κουβέντα το θέμα.

Και να έλεγα πως εκθείαζα την τογιότα ή ότι έβριζα την φίατ να πω οκ..Τι να πει κανείς..:P
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Wed Jun 09, 2010 1:18 am

Εσυ φαγωθηκες για τις καροτσες, εσυ να μας πεις..Εγω μιλησα συγκεκριμμενα ,ενω ακομα και τωρα συνεχιζεις να απαντας με ερωτησεις .Επισης δεν θυμαμαι να σου ειπα ποτε στο παρελθον με τι εχω ασχοληθει ..

Οσον αφορα την παγκοσμια αγορα,δεν θυμαμαι να ειδα κανενα τετοιο εδω γυρω..Μηπως ειναι ολα μαζεμενα στην γειτονια σου..?

Απο εσενα δεν περιμενω απαντησεις.Αν τις γνωριζες θα τις ειχες δωσει ηδη,οποτε πλεον ειναι ουτοπικο και ματαιο.
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Wed Jun 09, 2010 6:53 am

kostas_yaraki wrote:orange συμφωνώ στα όσα λες μόνο που θα σε στεναχωρήσω στο θέμα "κόστος" μιας και η toyota πλέον δεν πουλάει φτηνά .
Αυτό το έκανε στο παρελθόν, πλέον δεν ικανοποιεί ένα αυτοκίνητο της καλή σχέση απόδοσης/τιμής.
Για εμένα το μέλλον της αυτοκίνησης ανήκει στους Κορεάτες, θα επαναλάβουν την ιστορία του Ιάπωνα στις αρχές .

Όσον αφορά τη σύγκριση φίατ-τογιότα σε επιδόσεις δεν ασχολούμαι καν, όταν ρε παιδιά γράφετε χωρίς να ξέρετε τι υπάρχει στην παγκόσμια αγορά αυτά παθαίνετε.
Έτσι για την ιστορία, το Yaris mk1 έβγαινε 1500 turbo από εργοστάσιο, δήλωνε 160 άλογα και για το τότε βάρος του μην πω τι έκανε στο σημερινό abarth (λογικότατο, περισσότερο κυβικά, ίδια τουρμπίνα, λιγότερο βάρος).

Επίσης, ποια σύγκριση σε προστασία πεζών και αστέρια στα crash tests ? Δουλευόμαστε τώρα;
Έτσι χαρακτηρίζεις κουβά εσύ ένα αυτοκίνητο τώρα P.A.D.R.C. ; (σωστό nickname, έπαψα να είμαι και κατίνα!)
Για την ιστορία πάρε και τα λινκς να "νιώσεις" λιγάκι:

Yaris: http://www.euroncap.com/tests/toyota_yaris_2000/74.aspx
Punto: http://www.euroncap.com/tests/fiat_punto_2000/28.aspx

Βάζω ίδιες "γενιές" μεταξύ τους, ούτε fl yaris ούτε TS ούτε τπτ .
Έλεος είσαι ρε αδερφάκι μου, ποσοστά από την fiat παίρνεις ;
Τόσο τραγικές διαφορές βλέπεις ώστε να χαρακτηρίσεις το ένα από τα δύο κουβά ;

Για γεωμετρία που μιλάς και ξαναμιλάς θέλοντας να δείξεις πως είσαι γνώστης έχεις ασχοληθεί ποτέ;
Να βγει ο Πέτρος και να μου τονίσει βασικά σημεία στην καρότα του punto που το διαφοροποιούν να το καταλάβω, να μου το λες εσύ ποιο το νόημα;
Θα σου ήταν εύκολο να μου πεις με επιχειρήματα (ει δυνατόν να τα δω και σε κάποια επίσημη σελίδα) γιατί οι καρότσες διαφέρουν τόσο πολύ ;

Τελικά όπως είπε και ο jimmm εδώ είναι κλαμπ ιταλο-οπαδών (και όχι ιταλόφιλων μιας και αυτοί κρίνουν αντικειμενικά τα πράγματα) και δεν σηκώνει και πολλή κουβέντα το θέμα.

Και να έλεγα πως εκθείαζα την τογιότα ή ότι έβριζα την φίατ να πω οκ..Τι να πει κανείς..:P
κωστακη,για πες μας ρε φιλε τι οχηματα εχεις οδηγησει?γιατι 160 hp απο toyota μονο οικοπεδα αγοραζεις η μηπως οχι?

kostas_yaraki
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by kostas_yaraki » Wed Jun 09, 2010 2:28 pm

jimmm wrote: κωστακη,για πες μας ρε φιλε τι οχηματα εχεις οδηγησει?γιατι 160 hp απο toyota μονο οικοπεδα αγοραζεις η μηπως οχι?
Δημητράκη θα σου πω ρε φίλε τι όχημα οδηγώ τώρα γιατί δεν μου αρέσει να ανατρέχω στο παρελθόν (μιας και είναι συνδυασμένο με ψέμματα, φουσκωμένα λόγια κα) .
Τώρα λοιπόν έχω ένα yaris 160 άλογα . Αν θέλεις μπορούμε να πάμε μία βόλτα και να μου πεις αν αγοράζει οικόπεδα ή όχι.
Τι αντίληψη είναι αυτή; Το οποιοδήποτε "γρήγορο" είναι πεζοδρομιοκυνηγός ; Γιατί; Επειδή δεν έχει esp ?
Να θεωρήσω λάθος μου ότι επίτηδες δεν έχω ούτε esp ούτε abs δηλαδή ; :shock:

PADRC wrote:Οσον αφορα την παγκοσμια αγορα,δεν θυμαμαι να ειδα κανενα τετοιο εδω γυρω..Μηπως ειναι ολα μαζεμενα στην γειτονια σου..?
Ας σου απαντήσω λοιπόν.
Έχουμε δύο καρότσες με παρόμοιες διαστάσεις, παρόμοιο κέντρο βάρους, ίδια γεωμετρία, παρόμοια μηχανικά σύνολα σε επιδόσεις (σε όλες τις εκδόσεις τους), ίδια φρένα (επίσης σε όλες τις εκδόσεις τους).
Ίδιο βάρος, παρόμοια στρεπτική ακαμψία.
Τι άλλο θέλεις να σου πω; Ότι η γυναίκα του Ιταλού που το σχεδίασε ήταν αδερφή εξ" αγχιστείας με τον κουνιάδο του Έλληνα που σχεδίασε το Yaris ? PDT_Armataz_01_05
Αυτά είναι τα δικά μου επιχειρήματα, όπου με βρίσκεις λάθος μπορείς να μου το πεις.
Σκόπιμα δεν παραθέτω χρόνους από πίστες μιας και ο χρόνος σε αυτές οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στον οδηγό .
Αυτό που λες πως δεν βλέπεις κανένα εδώ γύρω τι είναι;
Δηλαδή στάρλετ τουρμπάτα (4e-fte) που έχει γεμίσει ο τόπος γιατί βλέπεις; Νομίζεις ότι πωλήθηκαν ποτέ στην Ελληνική αγορά ; Όλα μετατροπές είναι .
Δεν βρίσκω τον λόγο να σου εξηγήσω γιατί δεν παίρνεις τόσο εύκολα ένα αυτοκίνητο του 2005 που προορίζεται για οικονομία και του αλλάζεις μοτέρ ενώ ακόμα είναι μέσα στην εγγύηση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κυκλοφορούν ανάμεσα μας yaris με μοτέρ RS Turbo (1NZ-FTE), μοτέρ στάρλετ τούρμπο (4e-fte) ή μοτέρ celica gt-four (3s-gte).
Όμως αυτό τι σχέση έχει; Πέρα από από το RST όλα τα άλλα είναι μετατροπές και δεν θεωρούνται καν yaris .

Δεν νομίζω πως ωφελεί να γράψω άλλα πράγματα, πιστεύω πως άκρη δεν θα βγει. Είναι σαν να θέλω να αποδείξω σε έναν εβραίο πως το χοιρινό είναι μέσες-άκρες παρόμοιο με το μοσχάρι .
Συμπερασματικά, είναι θέμα νοοτροπίας όλο αυτό .

Τώρα που θα πάω και βόλτα τον φίλο μου τον Δημητράκη να αγοράσουμε κανά οικόπεδο προς Λαγονήσι μεριά ποιος με πιάνει ! :grin:
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

punto1410
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by punto1410 » Wed Jun 09, 2010 2:35 pm

kostas_yaraki wrote:
Είναι σαν να θέλω να αποδείξω σε έναν εβραίο πως το χοιρινό είναι μέσες-άκρες παρόμοιο με το μοσχάρι .
Συμπερασματικά, είναι θέμα νοοτροπίας όλο αυτό .
xaxaxaxaxa

Κι όμως το μοσχάρι έχει λιγότερο λίπος!!
Και αυτό να το γνωρίζετε όσοι θέλετε να "κοπείτε" για το καλοκαίρι.
Στήθος κοτόπουλο, μπακαλιάρος και κανα μοσχάρι.
Αυστηρά ο υδατάνθρακάς σας θα είναι ρύζι καστανό ή αναποφλοίωτο και πατάτα (βραστή).
Πάντα συνοδεύουμε με ξύδι για να πέσει ο γλυκαιμικός δείκτης! (όχι μπαλσάμικο!!)
Ανώτατη ποσότητα υδατάνθρακα ανά γεύμα 50 γρ.
Πρωτείνης 30 γρ.
Καλή γράμμωση!!

Υ.Γ. Πιο πολύ είμαι εγώ ontopic παρά όλοι οι άλλοι! :mrgreen:
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας.................θα πας εκεί που κοιτάς.......

Spartiatis No2
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Spartiatis No2 » Wed Jun 09, 2010 2:35 pm

Τι τρώγεστε δεν μπορώ να καταλάβω. Κανένα αυτοκίνητο δεν είναι ολοκληρωτικά καλύτερο από το άλλο. 'Ολα έχουν τα τρωτά τους σημεία.

Tο topic είναι για το TOYOTA FT-86 το οποίο όπου και να διάβασα, όλοι το προτρέπουν για drift. Και βέβαια εργοστασιακά θα είναι ικανοποιητικό, αλλά για το κάτι παραπάνω, ένα σετάκι coilover το θέλει.

Γιατί να μήν γελιώμαστε, όλα πλέον πατάνε και στρίβουν καλά με ένα καλό σετάκι αμορτισέρ και καλά λάστιχα, δεν υπάρχουν πλέον μεγάλες διαφορές. Πάντως στην κόντρα Ιταλών - Ιαπώνων, πρέπει να παραδεχτούμε οτι οι Ιταλοί έχουν το μυαλό να φτιάξουν κάτι καλύτερο από τους άλλους, άλλο αν για διάφορους λόγους δεν το κάνουν σωστά.

Το σύστημα με τα 192 άλογα του T-Sport το ξέρατε οτι ήταν τησ Alfa Romeo, αλλά δεν το έβγαλε στην αγορά και το έδωσε στην Toyota?

H Toyota τοσα χρόνια στην Formula 1 με το απίστευτο budget τι έκανε? Τίποτα.

Στο WRC έκλεβε για να κερδίσει και την αποκλείσαν από τους αγώνες για 2 χρόνια νομίζω. 'Οταν δεν σου λείπουν τα λεφτά, σίγουρα λείπει η τεχνογνωσία και οι Ιάπωνες όσο και να θέλουν απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Μην κάτσω να πώ τώρα για Lancia Stratos, Lancia Integrale με 6 συνεχόμενα πρωταθλήματα κτλ κτλ, είναι περιττό.

Τα Toyota για μένα είναι τα αμάξια που θα πάρει ο πολύς ο κόσμος που απλά θέλει να πάει από το σημείο Α στο Β σίγουρα και απλά. Για τους ψαγμένουν υπάρχουν άλλες εταιρίες και όχι μόνο ιταλικής προέλευσης...

Locked

Return to “Επικαιροτητα”