polatov wrote:...φιλε thanpap χρονια τωρα το golf ειναι αλλη κατηγορια απο το punto και το leon και το χουμε
1.000.000 φορες στο forum....
και με τα λεφτα που εδωσες επαιρνες Ηundai full extra και πολυ πιο πλουσιο απο το grande μη μου πεις οτι θα το παιρνες...οπως και πολλα αλλα.εκανες μια επιλογη και σαφως για σενα για φ χ ψ μπορει να ειναι η καλυτερη μην προσπαθεις να επιβαλλεις ομως το ιδιο στους υπολοιπους γιατι εκ των πραγματων κανεις λαθος.
Φίλε polatov δεν λέω ότι ο Golf δεν είναι σε άλλη κατηγορία από το GP. Φυσικά και το GP είναι στο segment B ενώ το golf στο segment C. Όταν όμως έψαχνα για αμάξι, κοιτούσα και στα δύο segment, απλά δεν ήθελα ένα πολύ στενάχωρο segment B. Επίσης το Golf έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και οδηγική συμπεριφορά. Απλά αυτό που είπα ήταν, ότι με τα λεφτά που διέθετα, θα έπαιρνα ή το Golf 80PS (άδειο) ή το GP 120PS (Full). Και προφανώς επέλεξα το GP, επειδή είναι πιο ισορροπημένη λύση.
Όσον αφορά για τα Hyundai, αν μπήκες ή και οδήγησες το i30 (ή το αδερφάκι του το Kia Ceed) θα άλλαζες γνώμη για τι είναι σήμερα τα κορεάτικα αυτοκίνητα, όπως άλλαξα και εγώ. Ειλικρινά δεν έχει να ζηλέψει πολλά από τα ευρωπαϊκά, ενώ και η τιμή τους είναι πολύ τίμια. Ήταν μέσα στα αυτοκίνητα που μου είχαν αρέσει. Και να σκεφτείς ότι πήγα να το δω με κρύα καρδιά. Το ότι δεν πήρα τελικά το i30 (που κόστιζε το ίδιο ποσό, με τον εξοπλισμό που ήθελα) και πήρα το GP t-jet, οφείλετε κατά 80-90% στο κινητήρα. Το getz δεν το είχα κοιτάξει καν, επειδή δεν είχε τις επιδόσεις που ήθελα ενώ ήταν και πολύ παλιό μοντέλο. Θα ήθελα να οδηγούσα και τα πιο καινούργια i10 και i20, για να είχα μια πιο ολοκληρωμένη άποψη στο θέμα.