TaRaNTuLa wrote:Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πως εθελοτυφλείτε ορισμένοι γαύροι...
Εθελοτυφλούμε οι γαύροι????Αν έχω διαβάσει καλά εδω,αλλά και σε συζητήσεις με γνωστούς,το μεγαλύτερο ποσοστό παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκου την Κυριακή,δεν στάθηκε πολύ στα του Καλόπουλου(Θα τα θυμοσασταν 10 χρόνια αν γίνονταν αντίθετα)παρόλο που διαμόρφωσαν αποτέλεσμα,και παρόλο που είχε και ο Ολυμπιακός κραυγαλέες ευκαιρίες,αλλά λιγότερες βγαίνατε και λέγατε και εσείς δεν ξέρετε τι!!Αντίθέτως,από την Τετάρτη,ελάχιστοι είναι οι Παναθηναϊκοι(2,3 εδώ μέσα,έξω ακόμα ΚΑΝΕΝΑΣ) που έχουν βγει να πουν ναι γίναμε ΡΟΜΠΑ,ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος,έπρεπε να φάμε κι άλλα!!Μείνατε να λέτε για το τετ α τετ του Σαλπιγγίδη,αν έμπαινε....Και αν λοιπόν και την Κυριακή στην πρώτη φάση του 2ου ημιχρόνου έκανε ο Ντάρκο το 2-1 να το ξέρεις πάλι θα καταρέατε,πάλι τα ίδια θα γίνοταν!Θέμα ψυχολογίας!ΚΑΝΕΙΣ Παναθηναϊκός απο αυτούς που ξέρω(έξω από εδω) δεν δέχεται πείραγμα,όταν μεχρι Τετάρτη απόγευμα κελαϊδούσαν!Επειδή λοιπόν οι "ΓΑΥΡΟΙ" και θυμόμαστε και βλέπουμε καλά,σας θυμίζω τι λέγατε οταν έτρωγε ο Ολυμπιακός τις σφαλιάρες στην Ευρώπη,ακόμα και άδικα μερικές φορές!!Δεν υπήρχε ούτε αδικία,ούτε κ@λοφαρδία για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού,απλά ήταν άχρηστος ο Ολυμπιακός!!Τώρα πάλι είναι τυχερός,και ήταν αδικία γιατι μέχρι το 60'΄κρατάγατε το ματς!!Όταν τρως 4,δεν υπάρχει δικαιολογία,και ας τα φας και τα 4 στις καθυστερήσεις!!Εσείς τα λέγατε και τα θυμάμαι πολύ καλά γιατί με πόναγε να το ακούω!!Κι ας μην τα ετρωγα από εσάς καθόμουν και άκουγα,άκουγα,άκουγα!!Εγώ θυμάμαι και την 7άρα,και τις 5άρες και όλα,εσείς ξεχνάτε και βρίσκεται δικαιολογίες και για την γύμνια σας στην Ελλάδα και για την γύμνια σας στην Ευρώπη,γιατί παραδεχτείτε το επιτέλους,κλείνουν φέτος 5 χρόνια από τότε που κάνατε κάτι αξιόλογο και αν μη τι άλλο είχατε αρκετές ευκαιρίες να το κάνετε παίζοντας ΟΥΕΦΑ....αλλά ξέχασα....ΑΤΥΧΙΑ....

Βγάλτε τα γυαλιά,να δείτε γύμνια!!