..: Funny Pics :..
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- George HGT
- Schumacher

-
SilverPunto
- Schumacher

- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους, σήμερα το μεσημέρι πασχαλιάτικα είχα βγει μία βολτίτσα μπάς και
χωνέψω τον οβελία που έφαγα (δεν έφαγα πολύ, για τέσσερα άτομα μόνο...) στην παραλία Μαραθώνα,
τέλος παραλιακού δρόμου μετα τον Τύμβο στον πεζόδρομο (για όποιον ξέρει τα μέρη από κει-
ο SilverPunto τα ξέρει νομίζω..) είδα σε ένα τσιμέντο γραμμένη μία αγγελία ανταλάγης και σκέφτηκα ότι μπορει να ενδιαφέρει κάποιον..
μόνοπου ο κάτοχος γιαγιάς και ενδιαφερόμενος για x-box 360 δεν αναφέρει λεπτομέρειες για την κατάσταση της γιαγιάς,
ηλικία, κατάσταση, προσεγμένη ή όχι, κυβικά κλπ....
-
SilverPunto
- Schumacher

- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

Silver έχω γίνει σκιά σου, από τότε που "πάτησες" τη Stradale σε έχει φοβηθεί το μάτι μου..χεχε..πλάκα σου κάνω,SilverPunto wrote:Ο Silver τα ξερει αυτα τα μερη,εσυ ομως που το ξερεις οτι εγω τα ξερω???Ε????
σε κάποια συζήτηση κάτι έγραφες για Μπασινά και τα κατάλαβα όλα..
επίσης φίλοι μου μην τηλεφωνείτε άλλο για την αγγελία, η γιαγιά ανταλάχτηκε..!! (..και εδώ πλάκα κάνω)
φίλε costas ξέρεις τίποτα γι'αυτό το trabant-monster? είναι ακόμα δίχρονο ή έχει γίνει μετατροπή και στο μοτέρ?
-
SilverPunto
- Schumacher

Το εμαθες και εσυ για την Stradale ε?????Βασίλης Σιδέρης wrote:Silver έχω γίνει σκιά σου, από τότε που "πάτησες" τη Stradale σε έχει φοβηθεί το μάτι μου..χεχε..πλάκα σου κάνω,SilverPunto wrote:Ο Silver τα ξερει αυτα τα μερη,εσυ ομως που το ξερεις οτι εγω τα ξερω???Ε????
σε κάποια συζήτηση κάτι έγραφες για Μπασινά και τα κατάλαβα όλα..
επίσης φίλοι μου μην τηλεφωνείτε άλλο για την αγγελία, η γιαγιά ανταλάχτηκε..!! (..και εδώ πλάκα κάνω)
φίλε costas ξέρεις τίποτα γι'αυτό το trabant-monster? είναι ακόμα δίχρονο ή έχει γίνει μετατροπή και στο μοτέρ?
χαχαχαχαχαχα.............
Και που να δεις τι κανει τωρα ο Μπασινας.....
χαχαχαχαχα..........
- HauntedPunto
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Made Me Do It