Μεταφορα Πηγης σε mk2 ???
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- skinboy
- Schumacher

και εγω να ναι καλα ο suboy εδω και κανα 2 μηνο εχω μεταφερει την πηγη κατω...
με προεκταση φυσας και προεκταση κεραιας.
η διαδρομη που ακολουθηθηκε ειναι απο δεξια (μερια συνοδηγου) στην ακρη , χωρις να ανοιχτουνε μοκετες κτλ...
απλα βγηκε η πηγη απο πανω
το θηκακι απο κατω και το πλαινο καπακι χαμηλα στα ποδια της κονσολας....
ριχνεις ενα σκοινακι μακρυ αρκετα απο πανω προς τα κατω και το βγαζεις εξω (το σκοινι στην ουσια ειναι οδηγος)
στην ακρη του σκοινιου απο πανω δενεις την προεκταση κεραιας και της φυσας και τα τραβας κατω....
με αυτο τον τροπο το μονο που εχεις να κανεις μετα ειναι φυσωμα πανω κατω και τελος.
θα σας παιδεψει λιγο το σκοινι να περασει μεσα και ισως χρειαστει να ειναι σκληρο (σιρμα μπουγαδας ας πουμε...) η να εχετε σκληρη ακρη η κατι βαρυ στην ακρη του σκοινιου για να προχωρησει κατω...)
μετα τα αλλα ειναι ευκολα !! ! !!!!
μετα μενει η πανω θεση κενη οπου μπορει να φιλοξενησει ανετα 3 60αρια οργανακια , ακομα ποιο ανετα 3 52αρια οργανακια , η στριμοχτα (με αλλαγη ολου του κενου-θηκης σε χειροποιητη) 4 χ52αρια οργανακια.....
να ευχαριστησω τον suboy για τα υλικα που μου εδωσε....!!!!!
με προεκταση φυσας και προεκταση κεραιας.
η διαδρομη που ακολουθηθηκε ειναι απο δεξια (μερια συνοδηγου) στην ακρη , χωρις να ανοιχτουνε μοκετες κτλ...
απλα βγηκε η πηγη απο πανω
το θηκακι απο κατω και το πλαινο καπακι χαμηλα στα ποδια της κονσολας....
ριχνεις ενα σκοινακι μακρυ αρκετα απο πανω προς τα κατω και το βγαζεις εξω (το σκοινι στην ουσια ειναι οδηγος)
στην ακρη του σκοινιου απο πανω δενεις την προεκταση κεραιας και της φυσας και τα τραβας κατω....
με αυτο τον τροπο το μονο που εχεις να κανεις μετα ειναι φυσωμα πανω κατω και τελος.
θα σας παιδεψει λιγο το σκοινι να περασει μεσα και ισως χρειαστει να ειναι σκληρο (σιρμα μπουγαδας ας πουμε...) η να εχετε σκληρη ακρη η κατι βαρυ στην ακρη του σκοινιου για να προχωρησει κατω...)
μετα τα αλλα ειναι ευκολα !! ! !!!!
μετα μενει η πανω θεση κενη οπου μπορει να φιλοξενησει ανετα 3 60αρια οργανακια , ακομα ποιο ανετα 3 52αρια οργανακια , η στριμοχτα (με αλλαγη ολου του κενου-θηκης σε χειροποιητη) 4 χ52αρια οργανακια.....
να ευχαριστησω τον suboy για τα υλικα που μου εδωσε....!!!!!
Punto HGT SC Evo
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

- skinboy
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

εμενα εκει εχει μονο 1 οργανακι...
το εχω αφησει χυμα δεν εχω βαλει ουτε καν βαση.
το σαββατο αξιοθηκα μετα απο 2 μηνες να παω να παραγγειλω την βαση που θελω , και να φανταστεις τα αλλα 2 οργανα δεν τα εχω ακομα μιας και δεν εχω παει ουτε εκει να παραγγειλω ,ειδικα τους αισθητηρες για να ερθουνε στο σωστο σπειρωμα για εμενα !!!
ειναι λεπτομερια αυτο υπαρχουνε αλλα που ειναι πρωτευοντα.
Οργανακια και ψηγειο λαδιου το πασχα...
εψαξα να βρω φωτογραφια αλλα δεν εχω , εστω και ετσι , θα βγαλω μια το Σ-Κ για να την εχω...και 8α σας την ανεβασω.
το εχω αφησει χυμα δεν εχω βαλει ουτε καν βαση.
το σαββατο αξιοθηκα μετα απο 2 μηνες να παω να παραγγειλω την βαση που θελω , και να φανταστεις τα αλλα 2 οργανα δεν τα εχω ακομα μιας και δεν εχω παει ουτε εκει να παραγγειλω ,ειδικα τους αισθητηρες για να ερθουνε στο σωστο σπειρωμα για εμενα !!!
ειναι λεπτομερια αυτο υπαρχουνε αλλα που ειναι πρωτευοντα.
Οργανακια και ψηγειο λαδιου το πασχα...
εψαξα να βρω φωτογραφια αλλα δεν εχω , εστω και ετσι , θα βγαλω μια το Σ-Κ για να την εχω...και 8α σας την ανεβασω.
Punto HGT SC Evo
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

- tsioufff
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher