39 μέτρα.......
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
mikepts
- Νικολάκης

pantos gia mena to kalitero ftino freno ta punto to exoun me ta frena tou coupe empros 284mm kai diskous brembo takakia tarox i galfer (setup skinboy) kai piso aksonas hgt me ta idia ilika (disko-takaki) an kai den exi kai megali diafora.osoi theloune na vlepoune sta tsarouxomata na kathete pio kala to piso meros tous na prospathisoun na vroun ta piso frena apo coupe 20v plus einai 11mm pio megala apo tou hgt-coupe.me allages se eythigramisi tha exoun gaulotikes gonies otan tha patane (eis gnosis tous) frena.
- skinboy
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

- George HGT
- Schumacher

Καταρχην μπραβο iceman_n που εκανες αυτη την διαδικασια!
Οσο αφορα το φρεναρισμα σου ηταν με ABS ή οχι?
Και στη δοκιμη σου ηταν φρενο "πανικου" δηλαδη πατας και βλεπεις που σταματας ή προσπαθησες για το καλυτερο?
Οσο για την ιδεα της δοκιμης σε track day πολυ ενδιαφερουσα!
ΥΓ: Στην προηγουμενη συναντηση καποιοι ελεγαν για πλακα να κανουν κοντρα 100-0...!
Και στη δοκιμη σου ηταν φρενο "πανικου" δηλαδη πατας και βλεπεις που σταματας ή προσπαθησες για το καλυτερο?
ΥΓ: Στην προηγουμενη συναντηση καποιοι ελεγαν για πλακα να κανουν κοντρα 100-0...!
- skinboy
- Schumacher

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

mikepts wrote:pantos gia mena to kalitero ftino freno ta punto to exoun me ta frena tou coupe empros 284mm kai diskous brembo takakia tarox i galfer (setup skinboy) kai piso aksonas hgt me ta idia ilika (disko-takaki) an kai den exi kai megali diafora.osoi theloune na vlepoune sta tsarouxomata na kathete pio kala to piso meros tous na prospathisoun na vroun ta piso frena apo coupe 20v plus einai 11mm pio megala apo tou hgt-coupe.me allages se eythigramisi tha exoun gaulotikes gonies otan tha patane (eis gnosis tous) frena.
καλησπερα.Συνέχιζεις να γράφεις με greekenglish,κατ εξακολουθηση,παρόλο που σου χω στείλει και pm.Θα παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και μικρά.Δέν πρόκειται να στο ξαναναφέρω.
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

Hταν με ABS αλλα δεν ηταν πανικου προσπαθησα για το καλυτεροGeorge HGT wrote:Καταρχην μπραβο iceman_n που εκανες αυτη την διαδικασια!
- skinboy
- Schumacher

- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

με το GPS κανουμε το εξης γιατι το εχουμε ξαναδοκιμασει αλλα οχι σε μενα.
Καθετε ενας διπλα μου αυτος που το εχει πιανω εγω τα εκατο τα κραταω λιγο σταθερα και οταν του πω παμε παταει το κουμπι και ξεκιναει να μετραει ενω παρλληλα εγω φρεναρω και μολις σταματησουμε τελειως σταματαει να μετραει μονο του γιατι εφοσον δεν κοινουμαστε δεν κανουμε αλλα μετρα αρα δεν μετραει και αυτο, αλλα θα εχουμε και μεζουρα για να δοκιμασουμε και με αυτη.
Καθετε ενας διπλα μου αυτος που το εχει πιανω εγω τα εκατο τα κραταω λιγο σταθερα και οταν του πω παμε παταει το κουμπι και ξεκιναει να μετραει ενω παρλληλα εγω φρεναρω και μολις σταματησουμε τελειως σταματαει να μετραει μονο του γιατι εφοσον δεν κοινουμαστε δεν κανουμε αλλα μετρα αρα δεν μετραει και αυτο, αλλα θα εχουμε και μεζουρα για να δοκιμασουμε και με αυτη.
- skinboy
- Schumacher

- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

Δεν υπαρχει τιποτα πιο ακρειβες απο το GPS δεν χανει ουτε 10 ποντους αυτο που λες εσυ και οντως χανει αλλα ουσιαστικα δεν χανει αλλα το εχουν κανει επειτηδες ετσι ειναι οταν σου δειχνει το στιγμα σου και το εχουν κανει να εχει μια αποκληση 3 μετρα περιπου για λογους στρατηγικους καθε χωρα για να μην μπορουν να βρουν το ακριβες σημειο των δορυφορων που σου δειχνει το στιγμα σου.Εμεις ομως δεν το χρειζομαστε το στιγμα εμεις απλα μετραμε μια αποσταση δεν εχει καμια σχεση με το στιγμα.πχ οταν περναω απο δρομους διπλα σε θαλασσα το στιγμα δειχνει οτι ειμαι μεσα αλλα αυτο δεν επειρεαζει τα μετρα που κανω διοτι αν κανω 50 μετρα θα τα μετρησει ουτος η αλλος 50 ας δειχνει οτι ειμαι μεσα στη θαλασσα θα εχω κανει 50 μετρα απλα θα δειχνει οτι τα εκανα μεσα στη θαλασσα.
Καταλαβες τι εννοω???
Καταλαβες τι εννοω???
- gyubrush
- Τρέχω σε αγώνες.

Δεν ηταν πανικου?Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι το εχετε παρεξηγησει ετσι το ABS...Το ABS ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ φρεναρισματα πανικου,αυτο πρεπει να καταλαβετε.Ειδικα απο τα 100 χιλιομετρα που ξεκινησες να φρεναρεις θα πρεπει με ολη σου την δυναμη να πεσεις στο φρενο για να μπορεσει να αποδωσει τα μεγιστα.Δεν εχουμε το ABS για να φρεναρουμε απο μονοι μας κανοντας την λειτουργεια του ABS,πατωντας και αφηνοντας η φρεναρωντας προοδευτικα δηλαδη.Αν ηταν ετσι ας το ειχαμε απενεργοποιησει.Το μονο κακο με το ABS εναι οτι σε πολυ χαμηλες ταχυτητες εαν ενεργοποιηθει δεν θα σταματησουμε....Ομως καλυτερα να σταματησω στον μπροστινο μου και να περιορισω το ατυχημα σε υλικες ζημιες παρα να χρειαστει να φρεναρω απο τα 100χιλιομετρα βιαια και το μονο που να καταφερω θα εναι να τετραγωνισω τα λαστιχα και να εχω μια ανεξελεγκτη πορεια του οχηματος.iceman_n wrote:Hταν με ABS αλλα δεν ηταν πανικου προσπαθησα για το καλυτεροGeorge HGT wrote:Καταρχην μπραβο iceman_n που εκανες αυτη την διαδικασια!