εσυ δεν πιανεσαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gazofonix wrote:ΕΓΩ.![]()
![]()
Που θα δοκιμασεις να με πατησεις με κατι που το λενε "παπακι".
![]()
TOYOTA FT-86
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

Re: TOYOTA FT-86
- kostas_yaraki
- Εμαθα να ξεκινάω.

Είσαι εριστικότατος και αναιδής .P.A.D.R.C wrote:Padrc δεν εχουμε εδω μεσα ...
Οσο για το αν ειναι κουβας η οχι ,μπορεις να πας στο yarisclub και να λετε-θαβετε οσο θελετε ποσο κουβας ειναι το punto και να το πιστευετε..Συγκρινε δυο μοντελα 2000 ή 2004 και συνεχισε να το πιστευεις..
Η ηλιοροφη δεν εχει σχεση με τα μηχανικα..Και κινητηρες toyota που ξεκινησαν στραβα κατεληξαν για αμονια.
υ.γ. το θεμα βεβαιως μονο για το το coupe δεν εχει εξελιχθει..Mηπως να ριξουμε ενα λουκετο?
Ενημερωτικά απλά, είμαι κολλητός με τον winstrol, έχω έρθει σε άπειρες πουντοσυναντήσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα punto.
Αλλά δεν δέχομαι να μου λες κουβά το yaris σε σχέση με ένα mk2b από την στιγμή που έχουν ίδια γεωμετρία, παρόμοιες διαστάσεις και βάρος .
Κάποιο επιχείρημα έχεις ;
Θέλεις να συγκρίνουμε yaris 2000-2002 με mk2b ή 2003-2005 (ίδια ακριβώς καρότσα με το pre-facelift, τόσο σχετικός είσαι όταν βιάζεσαι να γράψεις) με mk2b ?
ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ P.A.D.R.C. punto και yaris από άποψη καρότσας . Μακφέρσον-ημιάκαμπτος, 900-950 και τα δύο, δίσκοι-ταμπούρα σε ίδιες διαστάσεις, κατανεμητές, ρεζερβουάρ και και και.
Και αν το ότι η ηλιοροφή δεν είναι μηχανικό μέρος δεν την κάνει αντικείμενο προς σχολιασμό, μπορώ να σου αναφέρω τα χίλια μύρια για μοτέρ .
Τουλάχιστον μιας και ανήκω στην κατηγορία που ανέφερε ο Gazofonix ότι δεν παίζεται (4e μοτέρ και πριν από αυτό yaris 1ης γενιάς μοτέρ) εσύ ειδικά δεν μπορείς να μιλήσεις. Και μάλιστα χωρίς επιχειρήματα.
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Aν αντι να σκεφτεσαι πως θα χαρακτηρισεις εμενα ,ξαναδιαβαζες αλλη μια φορα το ποστ μου, δεν θα ελεγες:
"Θέλεις να συγκρίνουμε yaris 2000-2002 με mk2b ή 2003-2005 (ίδια ακριβώς καρότσα με το pre-facelift, τόσο σχετικός είσαι όταν βιάζεσαι να γράψεις) με mk2b ?"
Κενο το yaris του 2000 ξεκιναει απο 899 ενω το ταπεινο 60αρι με τον εναν αεροσακο απο 915 .
Το 2003 το δικο μου φοραει esp ,εσενα ποτε το φορεσε? 100-0 τι εχει? Οσο για την οδικη συμπεριφορα στο δρομο,δεν εχω μπει σε yaris του 2000 αλλα σε yaris του 2007 .Καπετανιος ,οχι οδηγος..Και οταν φυσαει πλευρικα...?Μαλλον το "αυγο" ,παρολο το τονισμενο 0.29cd εχει μεγαλυτερο προβλημα απο το δικο μου με 0.31.
Να μην πω για την φασαρια - πρωτη φορα ακουγα τοση..Το αστειο ειναι οτι το αγορασε και μια γνωστη μου και νομιζε πως ειχε προβλημα ο κινητηρας
!
Τα υπερ του βεβαιως που οφειλω να αναγνωρισω ειναι το επιπεδο πατωμα και οι μαλακοτερες ταπετσαριες (07').
"Θέλεις να συγκρίνουμε yaris 2000-2002 με mk2b ή 2003-2005 (ίδια ακριβώς καρότσα με το pre-facelift, τόσο σχετικός είσαι όταν βιάζεσαι να γράψεις) με mk2b ?"
Κενο το yaris του 2000 ξεκιναει απο 899 ενω το ταπεινο 60αρι με τον εναν αεροσακο απο 915 .
Το 2003 το δικο μου φοραει esp ,εσενα ποτε το φορεσε? 100-0 τι εχει? Οσο για την οδικη συμπεριφορα στο δρομο,δεν εχω μπει σε yaris του 2000 αλλα σε yaris του 2007 .Καπετανιος ,οχι οδηγος..Και οταν φυσαει πλευρικα...?Μαλλον το "αυγο" ,παρολο το τονισμενο 0.29cd εχει μεγαλυτερο προβλημα απο το δικο μου με 0.31.
Να μην πω για την φασαρια - πρωτη φορα ακουγα τοση..Το αστειο ειναι οτι το αγορασε και μια γνωστη μου και νομιζε πως ειχε προβλημα ο κινητηρας
Τα υπερ του βεβαιως που οφειλω να αναγνωρισω ειναι το επιπεδο πατωμα και οι μαλακοτερες ταπετσαριες (07').
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

τι εχει μωρε ο γιαπωνεζος?ειχε μια αξιοπιστια παει και αυτη τωρα στα μοτερακια του ,κατα τα αλλα τι ειναι?μια μπανιερα με τεσσερις ροδες.καταπληκτικα φρενα-κρατηματα-design..........kostas_yaraki wrote:Είσαι εριστικότατος και αναιδής .P.A.D.R.C wrote:Padrc δεν εχουμε εδω μεσα ...
Οσο για το αν ειναι κουβας η οχι ,μπορεις να πας στο yarisclub και να λετε-θαβετε οσο θελετε ποσο κουβας ειναι το punto και να το πιστευετε..Συγκρινε δυο μοντελα 2000 ή 2004 και συνεχισε να το πιστευεις..
Η ηλιοροφη δεν εχει σχεση με τα μηχανικα..Και κινητηρες toyota που ξεκινησαν στραβα κατεληξαν για αμονια.
υ.γ. το θεμα βεβαιως μονο για το το coupe δεν εχει εξελιχθει..Mηπως να ριξουμε ενα λουκετο?
Ενημερωτικά απλά, είμαι κολλητός με τον winstrol, έχω έρθει σε άπειρες πουντοσυναντήσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα punto.
Αλλά δεν δέχομαι να μου λες κουβά το yaris σε σχέση με ένα mk2b από την στιγμή που έχουν ίδια γεωμετρία, παρόμοιες διαστάσεις και βάρος .
Θέλεις να συγκρίνουμε yaris 2000-2002 με mk2b ή 2003-2005 (ίδια ακριβώς καρότσα με το pre-facelift, τόσο σχετικός είσαι όταν βιάζεσαι να γράψεις) με mk2b ?
ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ P.A.D.R.C. punto και yaris από άποψη καρότσας . Μακφέρσον-ημιάκαμπτος, 900-950 και τα δύο, δίσκοι-ταμπούρα σε ίδιες διαστάσεις, κατανεμητές, ρεζερβουάρ και και και.
Και αν το ότι η ηλιοροφή δεν είναι μηχανικό μέρος δεν την κάνει αντικείμενο προς σχολιασμό, μπορώ να σου αναφέρω τα χίλια μύρια για μοτέρ .
Τουλάχιστον μιας και ανήκω στην κατηγορία που ανέφερε ο Gazofonix ότι δεν παίζεται (4e μοτέρ και πριν από αυτό yaris 1ης γενιάς μοτέρ) εσύ ειδικά δεν μπορείς να μιλήσεις. Και μάλιστα χωρίς επιχειρήματα.
παντως εισαι κωνσταντινε αναιδης............να λες τον κουβα, κουβα?ντροπης πραγματα..............μπανιερα παει καλυτερα
- punto1410
- Μαθαίνω να στρίβω.

Χωρίς να χω τπτ προσωπικό με κανέναν, εσύ τώρα τι πας να κάνεις?kostas_yaraki wrote:Είσαι εριστικότατος και αναιδής .P.A.D.R.C wrote:Padrc δεν εχουμε εδω μεσα ...
"Ξεκινάς" (μάλλον συνεχίζεις) αντιπαράθεση σε club ιταλόφιλων?
Υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις κάτι?
P.A.D.R.C, νομίζω ο yarakis δε μίλησε πουθενά με ειρωνικό ύφος. Γνώμη μου πως δε χρειαζόταν να αντιδράσεις έτσι.
Και ακόμα και αν κράζουν τα punto στο yarisclub, αναφέρεσαι προσωπικά σε άτομο χωρίς να ξέρεις τη γνώμη του περί των fiat. Επίσης yaraki, δεν είμαι ο winstrol εδώ!
Καλά για σχόλια τύπου "jimmm" δεν αναφέρομαι καν.
Με θλίβει όμως που έχουμε φορέσει μεγαλύτερες παρωπίδες και από άλλα car-clubs.
Αν το yaris είναι κουβάς, είναι και το punto. Προσδιορίστε τι είναι ο κουβάς...
Τελικά από ένα FT-86 φτάσαμε πάλι να συγκρίνουμε punto-yaris!!
Δε παίζεστε.....
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας.................θα πας εκεί που κοιτάς.......
- Orange
- Schumacher

Οντως, τα χουμε μπερδεψει λιγο...punto1410 wrote:Αν το yaris είναι κουβάς, είναι και το punto. Προσδιορίστε τι είναι ο κουβάς...
Δε παίζεστε.....
Λοιπον, κουβας, ή γκουβας, ή γουβας (αναλογως προφορας, εκαστοτε γεωγραφικων περιοχων της Ελλαδας...!!) ειναι το αντικειμενο κυλινδρικου σχηματος, με κλεισμενη ερμητικα την μια του πλευρα (φερει πατο δηλαδη..!!), εχοντας στο ανοικτο του ακρο, χειρολαβη που τραβερσαρει και ενωνει αυτο.....
Ιδανικο δια την μεταφορα υγρων και στερεων ως επι το πλειστων, χωρις φυσικα να αποκλειονται και αλλες του χρησεις.Πχ αντεστραμενο ειναι ενα αριστο καθηστικον σωμα...!!
Τωρα πως εφτασαμε στο σημειο να περιγραφουμε αριστες Ιαπωνικες κατασκευες, οπως ειναι το FT 86 της Toyota, μ' ενα αντικειμενο απλης καθημερινης χρησης, μου ειναι αγνωστο.
Ομοιος φυσικα και για τα δυο δημοφιλη μικρα hatch, Punto και Yaris τα οποια φυσικα δεν ειναι κουβαδες, αλλα.........κουβαδακια.....
Ρε καντε μια νορμαλ συζητηση και μην τρωγεστε λεω 'γω....

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Τωρα που καλοκαιριασε παντως το yaris ειναι καλυτερο ... για την παραλια ...
και ας ειναι ιδιο με τα υπολοιπα αυτοκινητα που φερουν MacPherson ,ημιακαμπτο, διαστασεις και ρεζερβουαρ..
Μηπως να ονομαζαμε ποια δεν εχουν αυτα να γλιτωναμε χρονο?
Μηπως να ονομαζαμε ποια δεν εχουν αυτα να γλιτωναμε χρονο?

- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

τι εχουν τα σχολια μου?δε σε πειθω?ποσους κουβαδες εχεις οδηγησει φιλε?μαλλον τιποτα .....ασε να ξερω εγω που εχω οδηγησει απο 300hp εως 10hp. και τα σχολια μου αν δεν σου αρεσουν,δεν με απασχολει.....................σκοτωστρες τα γιαπωνεζικα και τιποτα αλλο.εγω δεν ειπα οτι ο ιταλος ειναι και ο πρωτος,αλλα οδηγησε τα υπολοιπα της αγορας και μετα μου λες περι κουβαδων.................punto1410 wrote:Χωρίς να χω τπτ προσωπικό με κανέναν, εσύ τώρα τι πας να κάνεις?kostas_yaraki wrote:Είσαι εριστικότατος και αναιδής .P.A.D.R.C wrote:Padrc δεν εχουμε εδω μεσα ...
"Ξεκινάς" (μάλλον συνεχίζεις) αντιπαράθεση σε club ιταλόφιλων?
Υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις κάτι?
P.A.D.R.C, νομίζω ο yarakis δε μίλησε πουθενά με ειρωνικό ύφος. Γνώμη μου πως δε χρειαζόταν να αντιδράσεις έτσι.
Και ακόμα και αν κράζουν τα punto στο yarisclub, αναφέρεσαι προσωπικά σε άτομο χωρίς να ξέρεις τη γνώμη του περί των fiat. Επίσης yaraki, δεν είμαι ο winstrol εδώ!![]()
Καλά για σχόλια τύπου "jimmm" δεν αναφέρομαι καν.
Με θλίβει όμως που έχουμε φορέσει μεγαλύτερες παρωπίδες και από άλλα car-clubs.![]()
Αν το yaris είναι κουβάς, είναι και το punto. Προσδιορίστε τι είναι ο κουβάς...
Δε παίζεστε.....
- kostas_yaraki
- Εμαθα να ξεκινάω.

Πραγματικά δεν ξέρω σε τι να απαντήσω.P.A.D.R.C wrote:......
Στο βάρος; Στην σύγκριση με το 60άρι ;
Στο ότι θεωρείς πως η καρότσα σου υπερέχει επειδή έχεις esp σαν να μου λες πως και τα yaris facelift που απέκτησαν esp αυτόματα μετατρέπονται σε μη-κουβάδες παρόλο που έχουν ακριβώς ίδιο πλαίσιο με το Mk1 ;
Ειλικρινά είσαι για γέλια. Σε λίγο θα μου πεις πως το esp στις καρότσες αυτές λειτουργεί και υποδειγματικά ή ότι με το punto και με κάθε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας είανι ασφαλές να πηγαίνεις με 180 χλμ/ώρα επειδή έχει καλή ηχομόνωση και πλευρικά είναι λιγότερο επιρρεπές στους ανέμους
Θυμάμαι μία εποχή puntoclub με crab,andrew,αχιλλέα,μαρία,χρήστο (με κόκκινο gt), τέο και κάμποσα ακόμα παιδιά εκ των οποίων λίγους πλέον βλέπω αραιά και που (τυχαία κυρίως) αλλά ποτέ κανέναν τους στο puntoclub .
Τότε δεν υπήρχε "έχθρα" και εξυπναδολόγοι (οκ,οι δεύτεροι υπήρχαν από τότε αλλά δεν ήταν η πλειοψηφία) και πάντα περνάγαμε καλά .
Οι καιροί άλλαξαν και μαζί άλλαξε κι η νοοτροπία του Puntoclub (και όχι μόνο).
Αντί λοιπόν padrc (σόρρυ,ξέχασα τις τελείες) να πουλάς υφάκι μέσα από το φόρουμ που σκοπό έχει την ανταλλαγή απόψεων και γνώσης, γνωρίζοντας πως μαζί με εσένα υπάρχουν και διάφοροι ακόμα που ζουν μέσα στην άγνοια και δεν έχουν γνωρίσει πραγματικά τπτ άλλο πέρα από ΕΝΑ Ι.Χ. (σ.σ.jimmm), καλό θα ήταν να είσαι πιο δεκτικός και λιγότερο απόλυτος σε ορισμένα θέματα .
Ιδιαίτερα δε, όταν το nickname σου είναι με πράσινα γραμματάκια τα γραφόμενα σου αποκτούν και άλλο κύρος, ίσως για αυτό να ξεφεύγεις συχνά πυκνά .
Δεν θα σας πω "ασχοληθείτε με ιάπωνα,γερμανό,ιταλό,κορεάτη", θα σας πω πως κάθε σχολή γενικά και κάθε μοντέλο ειδικά έχει να δείξει κάποια καλά και κάποια κακά . Ο κάθε καταναλωτής κρίνει και πράττει .
Το να μου λέτε όμως πως το γιάρις είναι κουβάς επειδή το πούντο έχει esp, δείχνει ότι είστε 2 πουλάκια κάθονται .
Και χωρίς να περνάω το θέμα στο προσωπικό (δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε μιας και από την τογιότα δεν βγάζω λεφτά) με φράσεις του τύπου "έλα να σου ρίξω 2 κολώνες στο 400άρι" και λοιπές αηδίες, αναφέρω απλά πως τα τελευταία 3 χρόνια επειδή δούλευα σε διαφημιστική τυχαίνει και έχω οδηγήσει αρκετά νοικιάρικα αυτοκινητάκια. Από μικρά Ι.χ. μέχρι van . Toyota, Fiat,Ford,Renault,VW κτλ κτλ κτλ και τα συμπεράσματα μου τα έχω βγάλει .
Καλή σας συνέχεια και εύχομαι να διαβάσω κι άλλα μαργαριτάρια σύντομα !
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Μπορεις να γραφεις ο,τι θελεις αλλα μαθε να απαντας σε αυτα ακριβως που διαβαζεις και οχι να τα μεταφραζεις κατα το δοκουν απαντωντας αντιστοιχα...
Αναγνωριζω βεβαιως στην αλλη οψη του νομισματος βρισκεσαι εσυ με την φοβερη αποψη οτι ειναι ιδια αφου εχουν MacPherson και ημιακαμπτο
..Αυτο το παρεβλεψες εντεχνως ομως..
Αναφορικα με τις καροτσες αφου εκει θελεις να καταληξεις,πες μας τι στρεπτικη ακαμψια εχει το yaris του 2000 (οποτε θα βγαλουμε και συμπερασμα για το 2005 που την διπλασιασαν) .
Τοτε η νεα τιμη της FIAT ηταν 19700Nm/degree.
Παντως λογο ογκου ,σιγουρα χωραει περισσοτερη αμμο
και χτυπαει καλυτερα τους πεζους...ο κουβας σου..
Οσο για το το ESP και το 6αρι ,ναι ειναι καλουδια που 1η φορα τα συναντουσε κανεις σε αυτοκινητο πολης( και οχι μονο ),ενω τωρα ολοι εχουν και βεβαιως ηταν καινοτομια.
Αληθεια ,για τα "πρασσινα" "αλογα" θεωρεις πως αν ηταν μπλε θα αλλαζε κατι?
υ.γ εκτος απο τις τελειες ξεχασες και τα κεφαλαια.Επιπλεον μονο οι κατινες του χωριου διαστρεβλωνουν τα ονοματα οταν εχουν ξεμεινει απο επιχειρηματα και προσπαθουν να στρεψουν αλλου την προσοχη.Τελος, μαργαριταρια οσα θελεις ,αρκει να ξαναδιαβασεις τα δικα σου ποστ.
Αναγνωριζω βεβαιως στην αλλη οψη του νομισματος βρισκεσαι εσυ με την φοβερη αποψη οτι ειναι ιδια αφου εχουν MacPherson και ημιακαμπτο
Αναφορικα με τις καροτσες αφου εκει θελεις να καταληξεις,πες μας τι στρεπτικη ακαμψια εχει το yaris του 2000 (οποτε θα βγαλουμε και συμπερασμα για το 2005 που την διπλασιασαν) .
Τοτε η νεα τιμη της FIAT ηταν 19700Nm/degree.
Παντως λογο ογκου ,σιγουρα χωραει περισσοτερη αμμο
Οσο για το το ESP και το 6αρι ,ναι ειναι καλουδια που 1η φορα τα συναντουσε κανεις σε αυτοκινητο πολης( και οχι μονο ),ενω τωρα ολοι εχουν και βεβαιως ηταν καινοτομια.
Αληθεια ,για τα "πρασσινα" "αλογα" θεωρεις πως αν ηταν μπλε θα αλλαζε κατι?
υ.γ εκτος απο τις τελειες ξεχασες και τα κεφαλαια.Επιπλεον μονο οι κατινες του χωριου διαστρεβλωνουν τα ονοματα οταν εχουν ξεμεινει απο επιχειρηματα και προσπαθουν να στρεψουν αλλου την προσοχη.Τελος, μαργαριταρια οσα θελεις ,αρκει να ξαναδιαβασεις τα δικα σου ποστ.

-
βαγγελης
- Εμαθα να ξεκινάω.

αν ειχε γινει αυτο σε ενα ιταλικο αυτοκινητο (λογω ατυχιας)μπορει και να μην φτιαχνοτανε καθολου γιατι οι εγγυηση που δινουν οι ιταλοι ειναι 2 χρονια σε αντιθεση με ιαπωνα που δινει 6!!!P.A.D.R.C wrote:Καταρχην και Tipo και Uno εχουν ξεπερασει τις 300-400κ χλμ ...Οποτε ας ειμαστε λιγο "χαλαροι" με τον ορο αξιοπιστια.Επιπλεον αν παρεις ιαπωνικο και βγει μαπα, καλυτερα να ειχες κανει χαρακιρι απο μονος σου..Βεβαιως οι πιθανοτητες ειναι λιγες αλλα ,οπως λεει και η διαφημιση "κι αν σου κατσει"..?
Παρεπιπτοντως τις προαλλες εδω εσπασε type-r μαμα με 40.000χλμ ..Ευτυχως ειχε εγγυηση ,αντικατασταθηκε και το μοτερ το στειλανε Ιαπωνια..
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

τρια πουλακια καθονται ..............λοιπον, εδω γουσταρουμε ιταλια και δεν εχουν χωρο τα λοιπα .......... με ροδες!!!!!!!!!!
και το πια ειναι η FIAT ειναι γνωστη..............φτιαξτε κινητηρακι που εχετε κολλησει στο vvti και τα λεμε μετα..............φτιαξτε μωρε και κανενα φρενακι-τιμονακι-κρατηματακι-design γιατι σε αυτα δεν προκειται ποτε να δειτε φως..........
και το πια ειναι η FIAT ειναι γνωστη..............φτιαξτε κινητηρακι που εχετε κολλησει στο vvti και τα λεμε μετα..............φτιαξτε μωρε και κανενα φρενακι-τιμονακι-κρατηματακι-design γιατι σε αυτα δεν προκειται ποτε να δειτε φως..........
-
βαγγελης
- Εμαθα να ξεκινάω.

να σου πω την αληθεια εγω στην αρχη ειχα σχεδον συμφωνησει να παρω ενα μεταχειρισμενο κορολλα μοντελο 2004 αλλα απο την στιγμη που με τα ιδια λεφτα επαιρνα ενα καινουργιο αυτοκινητο και δεν κοιταξα τοτε τοσο την μαρκα αλλα οτι θα ειναι καινουργιο γιατι αλλιως ειναι το καινουργιο οπως και να το κανουμε!!!και αυτο το τριξιμο των πλαστικων στους πρωτους μηνες δεν το εχω ξαναδει!!!δεν λεω πολυ καλο ειναι και στην οδυγηση και εχει και πολλα αξεσουαρ αλλα μεχρι εκει!!jimmm wrote:αφου οι ιταλοι εχουν μονο φινετσα και τιποτα αλλο,τοτε τι ασχοληθηκες με fiat?επρεπε να παρεις ενα κουβα yaris να εισαι οκ......και ασε τα τις φινετσες σε εμας...............βαγγελης wrote:δεν λεω οι ιταλοι ειναι φινετσατοι και μονο αυτο!!!οι τογιοτα ομως εχει αξιοπιστια και κινητηρες!!!εχω ενα κορολλα μοντελο 93 και τωρα αρχιζει και καιει λαδι που εχει κανει 250000χλμ σε αντιθεση με τους ιταλους που καει απο την πρωτη μερα!!!!οι γερμανοι δεν λεω εχουν πολυτελεια αλλα τους κινητηρες τους τωρα τους βελτιωσαν πριν μερικα χρονια δεν ειχαν και πολλα πραγματα!!!
το mk2 sporting που εχω δεν καιει τιποτης 160.000 απο 2001................αν σου λεει κατι αυτο
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

γιατι η honda ποσα δινει?3 χρονια και τα 6 που εδινε, τα εδινε ο σαρακακης οχι η honda....τωρα 3 η 100.000χλμ.οποτε στα ιδια παιζουμεβαγγελης wrote:αν ειχε γινει αυτο σε ενα ιταλικο αυτοκινητο (λογω ατυχιας)μπορει και να μην φτιαχνοτανε καθολου γιατι οι εγγυηση που δινουν οι ιταλοι ειναι 2 χρονια σε αντιθεση με ιαπωνα που δινει 6!!!P.A.D.R.C wrote:Καταρχην και Tipo και Uno εχουν ξεπερασει τις 300-400κ χλμ ...Οποτε ας ειμαστε λιγο "χαλαροι" με τον ορο αξιοπιστια.Επιπλεον αν παρεις ιαπωνικο και βγει μαπα, καλυτερα να ειχες κανει χαρακιρι απο μονος σου..Βεβαιως οι πιθανοτητες ειναι λιγες αλλα ,οπως λεει και η διαφημιση "κι αν σου κατσει"..?
Παρεπιπτοντως τις προαλλες εδω εσπασε type-r μαμα με 40.000χλμ ..Ευτυχως ειχε εγγυηση ,αντικατασταθηκε και το μοτερ το στειλανε Ιαπωνια..
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

αν επαιρνες μεταχειρισμενο corolla εκει να δεις τριγμους.......ολα σε αυτο τον τομεα και χρηματα τα εχουν αυτα-οσο για τα αξεσουαρ του ο γιαπωνεζος θελει κατι παραπανω πχ honda jazz 100hp με 16270 kai δεν προσφερει τιποτα-μια usb και κατι παλιοζαντες..................φτηνο ειναι?βαγγελης wrote:να σου πω την αληθεια εγω στην αρχη ειχα σχεδον συμφωνησει να παρω ενα μεταχειρισμενο κορολλα μοντελο 2004 αλλα απο την στιγμη που με τα ιδια λεφτα επαιρνα ενα καινουργιο αυτοκινητο και δεν κοιταξα τοτε τοσο την μαρκα αλλα οτι θα ειναι καινουργιο γιατι αλλιως ειναι το καινουργιο οπως και να το κανουμε!!!και αυτο το τριξιμο των πλαστικων στους πρωτους μηνες δεν το εχω ξαναδει!!!δεν λεω πολυ καλο ειναι και στην οδυγηση και εχει και πολλα αξεσουαρ αλλα μεχρι εκει!!jimmm wrote:αφου οι ιταλοι εχουν μονο φινετσα και τιποτα αλλο,τοτε τι ασχοληθηκες με fiat?επρεπε να παρεις ενα κουβα yaris να εισαι οκ......και ασε τα τις φινετσες σε εμας...............βαγγελης wrote:δεν λεω οι ιταλοι ειναι φινετσατοι και μονο αυτο!!!οι τογιοτα ομως εχει αξιοπιστια και κινητηρες!!!εχω ενα κορολλα μοντελο 93 και τωρα αρχιζει και καιει λαδι που εχει κανει 250000χλμ σε αντιθεση με τους ιταλους που καει απο την πρωτη μερα!!!!οι γερμανοι δεν λεω εχουν πολυτελεια αλλα τους κινητηρες τους τωρα τους βελτιωσαν πριν μερικα χρονια δεν ειχαν και πολλα πραγματα!!!
το mk2 sporting που εχω δεν καιει τιποτης 160.000 απο 2001................αν σου λεει κατι αυτο