Αλλαγη αναρτησης G.Punto και Abarth
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- forza italia
- Moderator

Re: Αλλαγη αναρτησης G.Punto και Abarth
1-2 σελιδες πριν υπαρχει η τιμη απο eper 85 εκαστο νομιζω, 340 δλδ τετραδα....αντε γεια!!!!!!!
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
-
kostas_tjet
- Νικολάκης

-
vletsaz
- Νικολάκης

καλησπερα παιδια....
Λεγομαι Δημητρης,εχω ενα Grande punto sport 3d μοντελο του 08',αυτη τη στιγμη εχω 85.000km,κ χρειαζομαι αμορτισερ...παρακαλω τι προτεινετε?σκεφτομαι να αλλαξω μονο αμορτισερ,εμαθα πως τα ελατηρια δεν εχουν αναγκη για πολλα χιλιομετρα...κ σκεφτομαι τα ΚΟΝΙ STR.T(πορτοκαλι)...????
Λεγομαι Δημητρης,εχω ενα Grande punto sport 3d μοντελο του 08',αυτη τη στιγμη εχω 85.000km,κ χρειαζομαι αμορτισερ...παρακαλω τι προτεινετε?σκεφτομαι να αλλαξω μονο αμορτισερ,εμαθα πως τα ελατηρια δεν εχουν αναγκη για πολλα χιλιομετρα...κ σκεφτομαι τα ΚΟΝΙ STR.T(πορτοκαλι)...????
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Πορτοκαλί;;; Ποια είναι αυτα;; Ρυθμιζόμενα;; Εγώ 80Κ έχω και θα βάλω τα κίτρινα...
Δοκιμασμένα πολλάκις
Δοκιμασμένα πολλάκις
-
tzagasdog
- Μαθαίνω να στρίβω.

απο τι διαβαζω αυτά είναι μέτριας ποιότητας αμορτισέρ τα str.t. Παρε fsd για μαμα ανάρτηση ειναι η καλύτερη επιλογή.
Τα κίτρινα δεν εχει νοημα να τα βαλεις σε μαμα ανάρτηση.
Τα κίτρινα δεν εχει νοημα να τα βαλεις σε μαμα ανάρτηση.
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Γιατί δεν έχει νόημα;; Εγω τα έχω βάλει σε 2 αμάξια και παώ για 3ο..Φιατ όλα.... και είμαι απολυτά ευχαριστημένος... Πιστεύω οτι είναι απο τις αναρτήσεις οπου το αμάξι στέκετε πάρα πολύ καλά χωρις να χρειάζεται ελατήρια..απο κει και περα τα ελατήρια είναι α) για το κάτι παραπάνω και β) για εμφάνιση...Ενδεικτικά θα σου πώ οτι πρώτη φορά τα φόρεσα σε Seicento sporting..20 χρονών εγώ με παντελή απουσία φόβου και, στις στροφές Δομοκού και Λαμίας αν έχεις ακουστά, όλοι κοιτάζανε σα χαζοι να τους πηγαίνει τρενάκι ένα κουβαδάκι..για να με περάσουν έπρεπε να παιξουν κόρονα γράμματα...και μιλάμε για 1100cc 55 αλογα εγω...Οι άλλοι Opel Astra κλπ εκείνη την εποχή....
-
tzagasdog
- Μαθαίνω να στρίβω.

ναι ιδιο valving system με τα sport εχουν αλλα ουτε ρυθμιζονται ουτε επισκευασιμα ειναι. Και ολα αυτα για +200 ευρώ. Νομίζω αξίζει καποιος να πάει στα sport.
- grigorosgeo
- Εμαθα να ξεκινάω.

παιδια ξεθαυω αυτο το θεμα γιατι σε μερικες μερες επιτελους θα αλλαξω τα αμορτισερ! πριν παω για αλλαγη ομως θα περασω απο αμορτισερομετρο! ειμαι αναμεσα στα monroe (τα οποια παιρνουν και ελατηρια χαμηλωματος αν θελω) και στην μαμα αναρτηση αποτο t-jet sport facelift η οποια ειναι λιγο καλυτερη απο το sporting 1,4 16v 95hp απο οτι εχω ακουσει. για ελατηρια δεν σκεφτομαι και ουτε προκειται να αλλαξω γιατι θελω να μειωσω το κομανημα. οχι να το χειροτερεψω.! αλλα εσεις τι προτεινετε απο τα 2? η monroe εχει 290 euro κομπλε με ευθυγραμιση και τοποθετηση ενω η μαμα απο t-jet που εγω νομιζω οτι ειναι η ιδια με την δικια μου εχει γυρω στα 210-220 euro. η τιμη της μαμισιας εννοειται πως δεν ειναι απο την αντιπροσωπεια! Εσεις τι λετε να κανω?
grande punto sporting 1,4 16v

-
Gazofonix
- Administrator

Μακρυα απο τα monroe οπως ο διαολος το λιβανι.Πιστευω να σε καλυψα.Ειναι οτι πιο αχρηστο μπορεις να βαλεις πανω σε αμαξι.Εκτος αν ειναι σκορπια και τα θες μονο για να περασεις κτεο και μετα να το κλειδωσεις.Μονο γι αυτο κανουν.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- kostas013
- Administrator

+1 και πιστευω μια απο τα ιδια και μπιλσταιν μαυρο!!!
πραγματικα ποιος σου ειπε για χαμηλωμα στα μονροε?
πρεπει να τον κυνηγησεις!! χαχαχα
πραγματικα ποιος σου ειπε για χαμηλωμα στα μονροε?
πρεπει να τον κυνηγησεις!! χαχαχα
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
- grigorosgeo
- Εμαθα να ξεκινάω.

δεν ξερω φιλε ειναι απο τους καλυτερους μαστορες στο αγρινιο! τελος παντων μου ειπε παντως ο ανθρωπος οτι δεν ειναι και τα καλυτερα μιας που δεν διαθετω και το χρημα αλλα μαλλον θα παω στα μαμισια γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να το χαμηλωσω! πηγα και σε αμορτισερομετρο και οι μερτηση εδειξε οτι ειναι σε παρα πολυ καληκατασταση. 65 πισω και 75 μπρωστα! δηλαδη σχεδον τελεια! εχουμε ακομα χρονο...! προς το παρον εβαλα αζωτο στα λαστιχα για να μην κοπαναει και αργοτερα βλεπουμε!
grande punto sporting 1,4 16v

-
SilverPunto
- Schumacher

Καλημερα και απο εμενα......
Εγω στο αμαξι μου αλλαξα στα 45000 χλμ.
Εβαλα Kw Variant 3.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ με απιστευτες ρυθμισεις αλλα καταλαβα οτι δεν θα την δουλεψω ποτε ουτε στο 50%.
Οποτε την αγορασε απο εμενα ενας φιλος και αποφασισα να βαλω τα Koni τα fsd.
Εχω κανει Περιπου 1000 χλμ.
Ειναι παρα πολυ καλη.
Ειναι μαλακιά μεσα στην πολη (δεν εναι σκληρη) για να μην πιανεσαι και σκληραινει οσο πρεπει στην Εθνικη.
Για βουνο δεν ξερω δεν την εχω δοκιμασει ακομα.
Ελπιζω να σε εχω βοηθισει.
Εγω στο αμαξι μου αλλαξα στα 45000 χλμ.
Εβαλα Kw Variant 3.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ με απιστευτες ρυθμισεις αλλα καταλαβα οτι δεν θα την δουλεψω ποτε ουτε στο 50%.
Οποτε την αγορασε απο εμενα ενας φιλος και αποφασισα να βαλω τα Koni τα fsd.
Εχω κανει Περιπου 1000 χλμ.
Ειναι παρα πολυ καλη.
Ειναι μαλακιά μεσα στην πολη (δεν εναι σκληρη) για να μην πιανεσαι και σκληραινει οσο πρεπει στην Εθνικη.
Για βουνο δεν ξερω δεν την εχω δοκιμασει ακομα.
Ελπιζω να σε εχω βοηθισει.
-
tzagasdog
- Μαθαίνω να στρίβω.

Koni sport εβαλα εγώ με ελατήρια ss και το αποτελεσμα απλά καταπληκτικό!! Στο βουνό έπαθα πλάκα με τη διαφορά ένιωθα απελπιστικά αργός!!!
Εβαλα και καμπερόβιδες και σινεμπλοκ απο corsa opc
Εβαλα και καμπερόβιδες και σινεμπλοκ απο corsa opc
-
SilverPunto
- Schumacher

Οταν λες camperovides τι εννοεις?
- kostas013
- Administrator

για να αυξησει την καμπερ... αρνητικη τιμη παντα!!!
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth