Υποβραχιόνιο για Grande Punto .

Θέματα που αφορούν την ανάρτηση τα φρένα και άλλα.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

βαγγελης
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Re: Υποβραχιόνιο για Grande Punto .

Post by βαγγελης » Sat Jun 12, 2010 2:06 am

Λοιπον φιλε μου εγω εβαλα τεμπελη πριν απο δυο μερες πιστευω οτι δεν αξιζει να δωσεις τοσα πολλα λεφτα!!!εγω πηγα και αγορασα εναν aftermarket πολυ ωραιος δερματινος οποίος είχε 50 ευρω ο συγκεκριμενος ταιριαζε σε όλα τα αυτοκινητα και σε εμενα εκατσα μια χαρα απλως εκανα τεσσερις τρύπες στο πλαστικο...το μονο κακο ειναι το αφαιρειται ο χωρος που υπαρχει αναμεσα απο τα καθισματα για να βαζεις τον καφε σου.μου τον ρυθμισε ετσι οπως τον ηθελα και ειναι τελειος ειναι πολυ βολικος και ουτε στο χειροφρενο με ενοχλει τοσο και αποθηκευτικό χωρο εχει και ανεβαινει!!δεν αξιζει να δωσεις 300 ευρω για να βαλεις τεμπελη!!!

xsak
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by xsak » Fri Oct 29, 2010 5:58 pm

Πληροφοριακά για κονσόλες επισκευτείτε και δείτε ΕΔΩ
http://stores.ebay.co.uk/bargain4mates
και ΕΔΩ
http://stores.ebay.co.uk/bred4selected
στην αναζήτηση γράψτε ARMREST CENTER CONSOLE

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Fri Oct 29, 2010 8:10 pm

βαγγελης wrote:Λοιπον φιλε μου εγω εβαλα τεμπελη πριν απο δυο μερες πιστευω οτι δεν αξιζει να δωσεις τοσα πολλα λεφτα!!!εγω πηγα και αγορασα εναν aftermarket πολυ ωραιος δερματινος οποίος είχε 50 ευρω ο συγκεκριμενος ταιριαζε σε όλα τα αυτοκινητα και σε εμενα εκατσα μια χαρα απλως εκανα τεσσερις τρύπες στο πλαστικο...το μονο κακο ειναι το αφαιρειται ο χωρος που υπαρχει αναμεσα απο τα καθισματα για να βαζεις τον καφε σου.μου τον ρυθμισε ετσι οπως τον ηθελα και ειναι τελειος ειναι πολυ βολικος και ουτε στο χειροφρενο με ενοχλει τοσο και αποθηκευτικό χωρο εχει και ανεβαινει!!δεν αξιζει να δωσεις 300 ευρω για να βαλεις τεμπελη!!!
Κατ' αρχάς 300 ευρώ δεν έχει ο τεμπέλης... άμα βάλεις τον μαμά από την αρχική παραγγελία έχει 105 ευρώ αλλιώς μετά έχει περίπου 190-200 ευρώ από ό,τι με είχαν ενημερώσει.
Επέλεξα και εγώ της armster αλλά παιδιά προς θεού δεν είναι δερμάτινο, αλλά δερματίνι... Οπότε φίλε Βαγγέλη και ο δικός σου δερματίνι είναι δεν υπάρχει περίπτωση με 50 ευρώ να ήταν αλλιώς :)
Πάντως τον armster τον προτείνω ανεπιφύλακτα με 100 ευρώ, 3 χρόνια εγγύηση είναι ό,τι καλύτερο πιστεύω για τα πούντο μας... :cool:
Βρείτε μου τρόπο να αποκτήσω 106+ άλογα... (Fix It Again Tony) :P

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Fri Oct 29, 2010 10:45 pm

Μπορεί να είναι ότι καλύτερο, αλλά όχι ότι με ενθουσίασε κιόλας ρε Λήδα.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Fri Oct 29, 2010 11:04 pm

Παναγιώτη τεμπέλης είναι τι να σε ενθουσιάσει !!! Και μόνο που είναι καλύτερο από το μαμά, πιο ωραίο design και με εγγύση μετράει ! Εγώ πάντως με τίποτα δεν θα έβαζα το μανίσιο τώρα γιατί δεν τα άξιζε τα λεφτά του !
Πάντως πιο πολύ τα έγραψα αυτά για να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα :) Δεν είχα σκοπό να διαφημίσω κάτι... απλά συμφωνώ σε μερικά με τους προλαλήσαντες.

βαγγελης
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by βαγγελης » Sat Oct 30, 2010 12:21 am

σιγουρα δεν ειναι δερματινος αλλα πιστευω οτι για 50 ευρω μια χαρα ειναι!!εγω οταν ειχα ρωτησει για να βαλω τεμπελη μου ειπε οτι δεν μπαινει μονος του μπαινει μαζι με το συστημα για να φουσκωνει το καθισμα!!μπορει στο δικο σου το μοντελο να ειναι ετσι!!εσυ δεν χρειαστηκε να κανεις τρυπες??

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Sat Oct 30, 2010 12:25 am

1) Ναι σε ολα τα aftermarket χρειάζονται 4 τρύπες αλλά δεν ενοχλεί γενικότερα η θήκη που χάνεις γιατί έχει πολλές άλλες... (άσε που ο ίδιος ο τεμπέλης έχει αρκετούτσικο χώρο)
2) αν και offtopic... Αυτή η καραμέλα με τους υποχρεωτικούς έξτρα εξοπλισμούς δεν ξέρω αλλά με βρίσκει καχύποπτη. Το δικό μου αυτοκίνητο υποτίθεται έπρεπε να έχει έρθει με ένα πακέτο που τελικά δεν είχε εργοστασιακά και το ανακαλύψαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή.
Τώρα ειδικά για το σύστημα που λες για να φουσκώνει το κάθισμα δεν μου το ανέφεραν όταν ρώτησα για τον μαμά μετά την παράδοση.

βαγγελης
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by βαγγελης » Sat Oct 30, 2010 12:30 am

πραγματικα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη...στο internet ελεγε οτι μονο ο τεμπελης κανει 80 και αυτη μου ειπαν αυτο!!για αυτο εβαλα τον aftermarket!!

Post Reply

Return to “Διάφορες βελτιώσεις”