Ζάντες-ελαστικά
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
MAFIA
-
Dimitris F
- Εμαθα να ξεκινάω.

Loipon kikloforei me pinakides trikalon ena laxani golf mk1 to opoio telika foraei apostates. To amaxi to eixa dei stigmiaia sta tebi kai nomiza forouse allo piso axona. Telika omos foraei apostates kai exei fouskosei ta ftera. To amaxi to eixa dei sta dragster stis serres xana. To apotelesma einai omos poli entiposiako. Auto pou thelo na po einai oti vazontas apostates meta isos xreiasteite epipleon exoda opos fouskoma fteron gia na min einai asximo to aisthitiko apotelesma. Pados prepei na anaferthei oti i lisi ton apostaton den einai kai poli diademoni kai apoti exo katalavei (to kano auto pou kai pou
) prepei na einai i teleutaia epilogi sto stisimo autokinitou.....
Prepei na kano tin pountakla pio grigori.... 
-
MAFIA
-
Gifted
- Μαθαίνω να στρίβω.

akousa oti kai ta potenza einai kala !! egw dustuxws eixa kati good year vector ...kalo kratigma alla i goma tous esbise meta apo epiponh odhghsh!... pantws itan all weather... anebaina parnasso aneta
alla twra pws tha anebw ta limanakia?
enas tropos allagh.
enas tropos allagh.
Some guys think i have a slow car......Unfortunately for them... I have a Fast HearT

- gilli
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
Gifted
- Μαθαίνω να στρίβω.

- gilli
- Εμαθα να ξεκινάω.

τα εχω διαβασει ολα, δεν θελω να αλλαξω ζάντα,
όταν αλλαξα λαστιχα δεν μου εβαζε κανεις 195 γιατι
μεχρι εκει επετρεπε ο κατασκευαστης
απλα ρωταω αν τουλαχιστον μπορω να χαμηλωσω
το προφιλ χωρις να εχει καποια αλλα προβληματα
το αυτοκινητο.............
όταν αλλαξα λαστιχα δεν μου εβαζε κανεις 195 γιατι
μεχρι εκει επετρεπε ο κατασκευαστης
απλα ρωταω αν τουλαχιστον μπορω να χαμηλωσω
το προφιλ χωρις να εχει καποια αλλα προβληματα
το αυτοκινητο.............
Fiat punto sporting 80hp
next: Alfa Romeo junior 1.4T 165hp
next: Alfa Romeo junior 1.4T 165hp
-
tsibos
- Νικολάκης

-
PUNTOGT2
-
Gifted
- Μαθαίνω να στρίβω.

- puntogtman
- Schumacher

- Yuki
- Νικολάκης

Γειά σας παιδιά,
Θέλω να αλλάξω ζάντες στο Puntάκι μου (sporting 2004) και να βάλω 16άρες, ξέρω ότι θα κόψει λίγο αλλά αν βάλω χαμηλότερο προφίλ δεν θα έρθει περίπου μία η άλλη με τα εργοστασιακά? Το αγόρι μου είχε 195/50/15 Bridgestone S0-3 σε ένα Bravo Trofeo 1.2 και έμπαινε απίστευτα στις στροφές, να βάλω S0-3 και εγώ? Έχει βάλει κανείς σας τέτοια σε Sporting? Το μαγαζί του φίλου μέλους του club στα Μέγαρα που είναι ακριβώς? Βοηθήστε μία κοπέλα να λύσει το πρόβλημα της.... Thanx!
Θέλω να αλλάξω ζάντες στο Puntάκι μου (sporting 2004) και να βάλω 16άρες, ξέρω ότι θα κόψει λίγο αλλά αν βάλω χαμηλότερο προφίλ δεν θα έρθει περίπου μία η άλλη με τα εργοστασιακά? Το αγόρι μου είχε 195/50/15 Bridgestone S0-3 σε ένα Bravo Trofeo 1.2 και έμπαινε απίστευτα στις στροφές, να βάλω S0-3 και εγώ? Έχει βάλει κανείς σας τέτοια σε Sporting? Το μαγαζί του φίλου μέλους του club στα Μέγαρα που είναι ακριβώς? Βοηθήστε μία κοπέλα να λύσει το πρόβλημα της.... Thanx!
- vaspap
- Νικολάκης

Ειμαι ο vaspap συνχαρητηρια για το νεο site σας, σας επισκεφτηκα στην εκθεση και σας εντωπισα.
Λεω σας εντωπισα επειδη ειμαι μελος σε ολα τα club αυτοκινησης και δινω τεχνικες πληροφοριες σε οτι εχει σχεση με τα ελαστικα.
Οτι αποριες εχετε, ειμαι στην θεση παραλληλα με ολα τα μελη να σας βοηθαω κι εγω.
Κανουμε εμποριο ελαστικων και εχουμε την εμπειρια να σας ενημερωσουμε για οτι εχει σχεση με τα ελαστικα.
ΒΑΣΙΛΗΣ
Λεω σας εντωπισα επειδη ειμαι μελος σε ολα τα club αυτοκινησης και δινω τεχνικες πληροφοριες σε οτι εχει σχεση με τα ελαστικα.
Οτι αποριες εχετε, ειμαι στην θεση παραλληλα με ολα τα μελη να σας βοηθαω κι εγω.
Κανουμε εμποριο ελαστικων και εχουμε την εμπειρια να σας ενημερωσουμε για οτι εχει σχεση με τα ελαστικα.
ΒΑΣΙΛΗΣ