Grande Punto Sporting Radio Firmware
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- HauntedPunto
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Κοιταξτε..ακομη και αν γινεται με το firmware καμμια εταιρεια δεν θα σας το πει αφου δεν την συμφερει..πως θα πουλησει τα κανονικα mp3 της?
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- darkx
- Μαθαίνω να στρίβω.

Παιδιά σας παρακαλώ, μή λέμε ότι θέλουμε. Με firmware update το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έχει υποστήριξη σε κάποιες μάρκες από CD's που δεν υποστηρίζει. Για να διαβάζει Mp3 από απλό audio αλλάζει ολόκληρη η κεφαλή. Έτσι εύκολο το έχετε?
Επίσης, όταν πάρεις το αυτοκίνητο, έλενξε τον συναγερμό. Κλείδωσε το αυτοκίνητο και κούνα το λίγο, εάν χτυπήσει αμέσως, άστα...τον έβαλαν όπως να'ναι. (στο λέω γιατί τον συναγερμό τον βάζουν στην ΕΛΛΑΔΑ)
Επίσης, κοίταξε στην αεροτομή εάν είναι βαμμένη καλά ή εάν λείπει πουθενά μπογιά, στο λέω γιατί έχει γίνει. Το ίδιο και με την μούρη του αυτοκινήτου, κοίτα λίγο πιο πάνω από την πινακίδα για τυχόν σημάδια. Τα αυτοκίνητα τα φέρνουν με καράβια και τα ακουμπάνε το ένα με το άλλο, το καράβι όμως κουνάει...και τρίβονται. (σίγουρο αυτό)!
Επίσης, το ντουλαπάκι στα 7 στα 10 Grande είναι στραβό όπως και σε μένα.
Τέλος, ρώτα τον πωλητή εάν δείς 0 χιλιόμετρα, στο αυτοκίνητο, πως τα μηδένισαν. Είναι 2 τρόποι:
1) Βάζοντας τον συναγερμό κάποιες φορές βραχικυκλώνει και μηδενίζει
2) Πειράζοντας το κοντέρ (εδώ είναι κάπως επίφοβο). Τσέκαρέ το!
’ντε και καλοτάξιδο!
(ελπίζω να μην σας έπρηξα)
Επίσης, όταν πάρεις το αυτοκίνητο, έλενξε τον συναγερμό. Κλείδωσε το αυτοκίνητο και κούνα το λίγο, εάν χτυπήσει αμέσως, άστα...τον έβαλαν όπως να'ναι. (στο λέω γιατί τον συναγερμό τον βάζουν στην ΕΛΛΑΔΑ)
Επίσης, κοίταξε στην αεροτομή εάν είναι βαμμένη καλά ή εάν λείπει πουθενά μπογιά, στο λέω γιατί έχει γίνει. Το ίδιο και με την μούρη του αυτοκινήτου, κοίτα λίγο πιο πάνω από την πινακίδα για τυχόν σημάδια. Τα αυτοκίνητα τα φέρνουν με καράβια και τα ακουμπάνε το ένα με το άλλο, το καράβι όμως κουνάει...και τρίβονται. (σίγουρο αυτό)!
Επίσης, το ντουλαπάκι στα 7 στα 10 Grande είναι στραβό όπως και σε μένα.
Τέλος, ρώτα τον πωλητή εάν δείς 0 χιλιόμετρα, στο αυτοκίνητο, πως τα μηδένισαν. Είναι 2 τρόποι:
1) Βάζοντας τον συναγερμό κάποιες φορές βραχικυκλώνει και μηδενίζει
2) Πειράζοντας το κοντέρ (εδώ είναι κάπως επίφοβο). Τσέκαρέ το!
’ντε και καλοτάξιδο!
(ελπίζω να μην σας έπρηξα)
- anaks
- Έβγαλα το Ν

- darkx
- Μαθαίνω να στρίβω.

Αλήθεια; δηλαδή μου λες τώρα ότι από ιταλία, μέχρι να μπεί στο φορτηγό, μετά να μπεί στο καράβι, μετά ξανά στο φορτηγό και μετά στην αντιπροσωπεία, δεν κάνει κανένα χιλιόμετρο έστω μέτρο. Πάντως, ε΄γ προσωπικά 2 φίλοι μου πήραν Grande και τα δύο είχα 20 και 15 χιλιόμετρα αντίστοιχα. Εμένα είχε 0 γιατί είχε μηδενιστεί με τον συναγερμό!
- PUNTiasa
- Έβγαλα το Ν

Με 0 χλμ το πήρα και εγώ, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα μηδενίζουν πριν την παραλαβή και μιας και μπαίνουν στον κόπο να τα σετάρουν απο πριν, ρώτα τους αν μπορούν να σου βάλουν την επέκταση στο menu, για το beeper στις ζώνες ασφαλείας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, αλλά είναι βολικότατο. Επειδή το δικό μου το είδα πριν και μετά τον συναγερμό, ότι στραβό υπήρχε έγινε μετά. Στραβωσε το ντουλαπάκι, κλιπ μονώσεων μηχανής σπασμένα, χαλαρωμένα πλαστικά.
- darkx
- Μαθαίνω να στρίβω.

- grandeBILL
- Schumacher

- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

- Virtuous
- Εμαθα να ξεκινάω.

Παιδιά το πήρα το puntaki μου εδώ και δύο μέρες. πολύ καλό αυτοκίνητο, έχω ερωτευτεί μαζί του. Από προβλήματα δεν έχει τίποτα.
Να σας ρωτήσω, χθες ξεκινώντας από στάση έκανε ένα θόρυβο, σαν να έπιασαν τα abs και σκέφτηκα ότι θα πάτησα κατα λάθος παραπάνω το γκάζι και θα έπιασε το antispeen, καλά σκέφτηκα ή είναι τίποτα άλλο.
Φωτογραφίες μετά, ακόμη δεν το έβγαλα γιατί απο την βιασύνη να πάω βόλτες με το που ξυπνούσα ξεχνούσα το κινητό, μάλλον θα το βγάλω σήμερα.
Το κερί δεν το καθάρισαν καλά από την αντιπροσωπεία, με τι να το βγάλω;
Μετά το πλύσιμο να το περνάω κερί και γυαλιστικά στο εσωτερικό ή όχι, ποια η γνώμη σας;
Να σας ρωτήσω, χθες ξεκινώντας από στάση έκανε ένα θόρυβο, σαν να έπιασαν τα abs και σκέφτηκα ότι θα πάτησα κατα λάθος παραπάνω το γκάζι και θα έπιασε το antispeen, καλά σκέφτηκα ή είναι τίποτα άλλο.
Φωτογραφίες μετά, ακόμη δεν το έβγαλα γιατί απο την βιασύνη να πάω βόλτες με το που ξυπνούσα ξεχνούσα το κινητό, μάλλον θα το βγάλω σήμερα.
Το κερί δεν το καθάρισαν καλά από την αντιπροσωπεία, με τι να το βγάλω;
Μετά το πλύσιμο να το περνάω κερί και γυαλιστικά στο εσωτερικό ή όχι, ποια η γνώμη σας;
- Dreamcatcher
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ναι το αντισπιν ειναι, μην ανησυχεις.. απλα κανει λιγο περιεργο θορυβο οποτε μην μασας!! Οσο για το κερι, εχω απαντηση απο φιλαρακι (ειδικος με καθαριστικα/γυαλιστικα)
Να το πας πισω να το καθαρισουν γιατι θελει ειδικο αποκεροποιητη. Κερι θελει μια-δυο φορες τον χρονο, αρκει να μην το πλενεις σε βουρτσες/γυαλοχαρτα επειδη φευγει κατευθειαν ολο. Στο εσωτερικο καλυτερα ενα γαλακτωμα πλαστικων για να μην γυαλιζει αλλα να προστατευει & να ανανεωνει το χρωμα!
Αυτα απο τον ειδικο
Να το πας πισω να το καθαρισουν γιατι θελει ειδικο αποκεροποιητη. Κερι θελει μια-δυο φορες τον χρονο, αρκει να μην το πλενεις σε βουρτσες/γυαλοχαρτα επειδη φευγει κατευθειαν ολο. Στο εσωτερικο καλυτερα ενα γαλακτωμα πλαστικων για να μην γυαλιζει αλλα να προστατευει & να ανανεωνει το χρωμα!
Αυτα απο τον ειδικο
- Dreamcatcher
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Virtuous
- Εμαθα να ξεκινάω.

ευχαριστω πολύ dreamcatcher. το πήγα στην fiat αλλά μου λένε ότι θα φύγει στο πρώτο πλύσιμο. αύριο θα το πλύνω και θα δώ. όντως είναι πολύ λεπτή στρώση και πιστεύω πως θα βγει.
έχεις να μου προτίνεις κάποιο κερί για μια δυο φορές τον χρόνο.
άλλη ερώτηση, μετά την αλλαγή λαδιών στα 1500km μπορώ να ξεκινήσω να το ανοίγω το αυτοκίνηντο, όχι κόφτες αλλά ποιό πολύ γκάζι (ποιό απότομα) μέχρι 4000-500στροφές στην 1η και 2α ταχύτητα;
έχεις να μου προτίνεις κάποιο κερί για μια δυο φορές τον χρόνο.
άλλη ερώτηση, μετά την αλλαγή λαδιών στα 1500km μπορώ να ξεκινήσω να το ανοίγω το αυτοκίνηντο, όχι κόφτες αλλά ποιό πολύ γκάζι (ποιό απότομα) μέχρι 4000-500στροφές στην 1η και 2α ταχύτητα;
Made Me Do It