μην κανεις ετσι... εχει και μικροτερα...HauntedPunto wrote:Ναι sonic πάμε στα blanos με τα 13άχρονα...
Τι θα λεγατε για Bowling?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

- BlackWolf
- Νικολάκης

Πολύ καλό.¨Εχω παίξει σε αυτό,και είναι και πολύ καλή η φάση με την τηλεφωνική κράτηση.TasosB wrote:Παιζω Bowling τα τελευταια 5 χρονια. 3 ερασιτεχνικα και 2 επαγγελματικα σε συλογο. Ειμαι μελος του συλογου του Strike (Χαιδαρι στα Goodies στην Καβαλας).
Λογω του οτι ειμαι μελος εχω το δικαιωμα τηλεφωνικης κρατησης διαδρομων οποτε παιδια αν τελικα ακομα ψαχνεστε για το που θα πατε μπορω κατι να κανονισω αν βολευει το μερος.
Τασος
- HauntedPunto
- Schumacher

-
TasosB
- Τρέχω σε αγώνες.

Λοιπον πρωτα απο ολλα σορρυ αλλα εχω προβλημα με το τηλεφωνο στο σπιτι και η μονη προσβαση ειναι απο τη δουλεια οποτε μονο πρωινες ωρες μπορω να δω το site.
Κοστος: μεχρι τις 18:30 ειναι 4.50€ το ατομο για ενα παιχνιδι. Μετα τις 18:30 το κοστος ανεβαινει στα 5€. Θα πρεπει να τσεκαρω τι παιζει για σαββατοκυριακα γιατι νομιζω οτι Κυριακες ειναι ολη την μερα 5€. Παντως το ανωτερω που μπορει να φτασει ειναι 5€
Εγω επειδη ειμαι μελος της Ελληνικης Ομοσπονδιας Bowling εχω εκπτωση σε ολα τα μαγαζια για αυτο και δεν ξερω ακριβως τις τιμες.
Παρκινγκ: Το Strike ειναι ισως το μοναδικο μαγαζι που εχει δικο του αυτονομο και αρκετα μεγαλο παρκινγκ. Δεν το γνωριζει ο πολυ κοσμος για αυτο και σπανια γεμιζει. Αν αποφασισουμε να παμε εκει μπορω να κανονισω να κλεισουμε το παρκινγκ για την παρτι μας χωρις κανενα κοστος. Το μονο που σκεφτομαι οτι ισως να ειναι προβλημα ειναι αν η ολη ιστορια γινει Σαββατο βραδυ που μπορει να υπαρχει κοσμος πριν απο εμας.
Καλο θα ηταν να καταληξουμε σε μια μερα και ωρα και μετα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.
Τασος
Κοστος: μεχρι τις 18:30 ειναι 4.50€ το ατομο για ενα παιχνιδι. Μετα τις 18:30 το κοστος ανεβαινει στα 5€. Θα πρεπει να τσεκαρω τι παιζει για σαββατοκυριακα γιατι νομιζω οτι Κυριακες ειναι ολη την μερα 5€. Παντως το ανωτερω που μπορει να φτασει ειναι 5€
Εγω επειδη ειμαι μελος της Ελληνικης Ομοσπονδιας Bowling εχω εκπτωση σε ολα τα μαγαζια για αυτο και δεν ξερω ακριβως τις τιμες.
Παρκινγκ: Το Strike ειναι ισως το μοναδικο μαγαζι που εχει δικο του αυτονομο και αρκετα μεγαλο παρκινγκ. Δεν το γνωριζει ο πολυ κοσμος για αυτο και σπανια γεμιζει. Αν αποφασισουμε να παμε εκει μπορω να κανονισω να κλεισουμε το παρκινγκ για την παρτι μας χωρις κανενα κοστος. Το μονο που σκεφτομαι οτι ισως να ειναι προβλημα ειναι αν η ολη ιστορια γινει Σαββατο βραδυ που μπορει να υπαρχει κοσμος πριν απο εμας.
Καλο θα ηταν να καταληξουμε σε μια μερα και ωρα και μετα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.
Τασος
- tsioufff
- Schumacher

- tsioufff
- Schumacher

Made Me Do It