Ο σκορπιός δαγκώθηκε?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- HauntedPunto
- Schumacher

- Gallatin
- Moderator

ο αστειεμπορας.....
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- HauntedPunto
- Schumacher

- DiViNe
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ποιος την λεει στον Πειραιωτη ρε μη.... Τι κανετε σκατοπαιδα καλα ειστε? Τι ακουω? Εχουμε εξελιξεις? Οχι ρε γαμωτο και δε μπορεσα να παω και στη κοπη της πιτας! Σας ειπα οτι ειχα συζητηση περι οριτζιναλισμου του ονοματος στο μεσεντζερ με επωνυμη κυρια του μαιμουντο? Μπορει αυτη η καθολα γνωστη κυρια να ερθει να μου τα ξαναπει μια φορα τωρα που τα καναν σα τα μουτρα τους? Ολοι μας τελικα ειχαμε την ευκαιρια να νιωσουμε την εμπειρια του να εισαι "αδελφο" μελος σε ενα κλαμπ αυτοκινητου και οχι απλα συν-μελητης.
Ονοματα, αυθεντικοτητες και λεφτα βρισκονται καπου αλλου βαθεια κλεισμενα μεσα μας και οχι σε χαρτια,τσεπες και σηματα.
Βιβα πουντοκλαμπ... Λεω και εγω κατι αλλαξε εδω περα
Ονοματα, αυθεντικοτητες και λεφτα βρισκονται καπου αλλου βαθεια κλεισμενα μεσα μας και οχι σε χαρτια,τσεπες και σηματα.
Βιβα πουντοκλαμπ... Λεω και εγω κατι αλλαξε εδω περα
- puntogtman
- Schumacher

Made Me Do It