To Sub Woofer tou MK2
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- puntomad
- Administrator

- HauntedPunto
- Schumacher

Ευχαριστώ και γώ παιδιά για τις πληροφορίες. Θα κοιτάξω να βάλω κανένα ευρώ στην άκρη να αγοράσω καμιά καλή πηγή που να δέχεται ενισχυτή!
Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιο ραδιοκασσετόφωνο blaupunkt που να έχει έξοδο για ενισχυτή και να συνδέεται με τη 5δισκη μαμά cdιέρα που έχει!! Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος με μοντέλα και τιμές....
Ευχαριστώ!
Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιο ραδιοκασσετόφωνο blaupunkt που να έχει έξοδο για ενισχυτή και να συνδέεται με τη 5δισκη μαμά cdιέρα που έχει!! Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος με μοντέλα και τιμές....
Ευχαριστώ!
Made Me Do ItPure on the outside, Haunted on the inside...
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Καλα τα λες αλλα καλο θα ηταν να αλλαζατε και τον αντιστοιχο κανοναpuntomad wrote:Παιδια γραφετε με ελληνικα μικρα...
Τα ποστ, ιδιως αυτα που ειναι μεγαλα σε μεγεθος, ειναι εντελως δυσαναγνωστα....
λειτουργιας του Forum.Ειδικα για οσους ασχολουνται με pc και διαβαζουν συνεχεια αγγλικα ειναι πολυ ενοχλητικο και τυτοχορνα κουραστικο.
Συγγνωμη για το ασχετο ποστ στο θεμα αλλα τωρα ηταν μια καλη ευκαιρια.
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- puntomad
- Administrator

-
Vas_Punto_HGT
- Έβγαλα το Ν

Εγώ έχω βάλει το Ράδιο CD της Blaupunkt Acapulco MP54 το οποίο παίζει και MP3 και το σύνδεσα και στην εργοστασιακή CDιέρα.hauntedpunto wrote:Ευχαριστώ και γώ παιδιά για τις πληροφορίες. Θα κοιτάξω να βάλω κανένα ευρώ στην άκρη να αγοράσω καμιά καλή πηγή που να δέχεται ενισχυτή!
Ευχαριστώ!
Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. (Το αγόρασα περίπου € 350,00).
Ραδιοκασετόφωνο δεν ξέρω εάν υπάρχει.
- dbDRAG
- Έβγαλα το Ν

Vas_Punto_HGT:Δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο για εναν σωστο εγκαταστατη να φτιαξει μια πολυεστερικη κατασκευη για τον θολο και να την επενδυσει με μοκετα απλα συνειθως ''βαρανε'' τις τιμες για κατι τετοιες κατασκευες.Ακομη και συ ο ιδιος αν ψαχτεις λιγο θα καταφερεις και μονο σου να κατασκευασεις ενα πολυεστερικο κομματι και να βαλεις επανω το μεγαφωνο της αρεσκειας σου.Ολη η ιστορια ειναι να βγει σωστο το καλουπι.Αν δεν μας τα χαλασει ο καιρος την Πεμτη θα ειμαι και γω στην συναντηση...οποιος θελει να κανουμε κουβεντουλα περι i.c.e. ειναι παντα ευπροσδεκτος..
PUNTO SPORTING 1.4 95hp Rulezzz!
- HauntedPunto
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

an 8imamai kala exw egw stin apo8iki mou ena radio kassetofwno Blaupunkt , auto pou ka8etai mama panw sto mk2 auto pou eixane ta prwta mk2 prin ta kanoune radio-CD .
Ama sou kanei na koitajw ama to exw na sou pw...
den jerw ti ejodous ktl exei pantos exei oti xreiazetai to mama punto gia na paizoune ola ta ixeia k to subaki tou, rwta ama 8es...
Ama sou kanei na koitajw ama to exw na sou pw...
den jerw ti ejodous ktl exei pantos exei oti xreiazetai to mama punto gia na paizoune ola ta ixeia k to subaki tou, rwta ama 8es...
Punto HGT SC Evo
- HauntedPunto
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

-
Vas_Punto_HGT
- Έβγαλα το Ν

Στην αρχή κάνει μερικά δευτερόλεπτα για να διαβάσει όλο το CD με τα MP3 τραγούδια (όπως όλα τα MP3 player φαντάζομαι) και μετά δεν έχει κανένα πρόβλημα, μπορείς να πάς σε όποιον φάκελο θες πολύ γρήγορα.hauntedpunto wrote:Καταρχήν ευχαριστώ Vas_Punto_HGT! Αν είναι να βάλω mp3 player τότε η cdιέρα θα καταργηθεί!! Θέλω ραδιοκασσετόφωνο για αυτον τον λόγο.Εσύ αυτό το blaupunkt που έχεις τα τραγούδια τα περνάει γρήγορα στις αλλαγές των mp3 και των φακέλων??
Πάντως εγώ τελικά την σιντιέρα δεν την χρησιμοποιώ καθόλου γιατί "πηδάνε" τα CD, άσε που μπορώ τα 10 cd που χωράει η δική μου να τα κάνω MP3 και να χωρέσουν σε 1!!!
Αν βάλω τελικά ενισχυτή και sub θα την καταργήσω.
Δες στο www.blaupunkt.gr, στα προϊόντα έχει 2 ραδιοκασετόφωνα που μπορεί να σου κάνουν.
-
Vas_Punto_HGT
- Έβγαλα το Ν

Sorry, Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να κατεβαίνω στις συναντήσεις. Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποιον που κάνει τέτοιες κατασκευές, αν και νομίζω ότι θα βρώ κάποιον στην έκθεση την επόμενη εβδομάδα.dbDRAG wrote:Vas_Punto_HGT:Δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο για εναν σωστο εγκαταστατη να φτιαξει μια πολυεστερικη κατασκευη για τον θολο και να την επενδυσει με μοκετα απλα συνειθως ''βαρανε'' τις τιμες για κατι τετοιες κατασκευες.Ακομη και συ ο ιδιος αν ψαχτεις λιγο θα καταφερεις και μονο σου να κατασκευασεις ενα πολυεστερικο κομματι και να βαλεις επανω το μεγαφωνο της αρεσκειας σου.Ολη η ιστορια ειναι να βγει σωστο το καλουπι.Αν δεν μας τα χαλασει ο καιρος την Πεμτη θα ειμαι και γω στην συναντηση...οποιος θελει να κανουμε κουβεντουλα περι i.c.e. ειναι παντα ευπροσδεκτος..
- HauntedPunto
- Schumacher

-
Vas_Punto_HGT
- Έβγαλα το Ν

Αν πάς στα τεχνικά χαρακτηριστικά γράφει ότι έχει 4κάναλο preamp out (3V), επίσης γράφει ότι μπορεί να δεχθεί και την CDιέρα οπότε είσαι οκ.hauntedpunto wrote:Επειδή δεν είμαι κάτοχος του αθλήματος, πήγα στο site της blaupunkt και τα είδα αυτά τα 2 τα ραδιοκασσετόφωνα. Πως καταλαβαίνω αν έχει έξοδο για ενισχυτή??? Τhanx!
- HauntedPunto
- Schumacher