Με το συμπάθειο κιόλας...(!?)

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

elaborus
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by elaborus » Sun Mar 20, 2005 7:56 am

με την ευχη γρηγορα να βγαλετε ακρη και να βαλετε στην ακρη διχογνωμιες και μικροπαρεξηγησεις....
NA ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ... :roll:

κωνσταντινος-ELABORUS
θεσσαλονικη
μελος του clubcento.gr αλλα και ολων των υπολοιπων ελληνικων club/forum που ασχολουνται με το grouppo fiat

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Sun Mar 20, 2005 3:46 pm

Φίλε Δημήτρη, έχεις απόλυτο δίκιο για το "ντροπή σας"... Όφειλα να συμπεριλάβω και τον εαυτό μου που δεν έκανα τίποτα για να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση ή έστω να προτείνω κάτι... Το είπα στον Morales στο MSN και παρέλειψα να το πώ δημοσίως στο forum... Έχεις δίκιο... Ντροπή μου λοιπόν... Τώρα όσο για αυτό που είπες οτι δημιουργώ πρόβλημα, νομίζω πως έχεις λάθος... Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ ή εάν θέλεις τα παιδιά που δεν έχουν σχέση με ΔΣ και κάθε είδους "σύστημα εξουσίας" του club... Όπως είπα εάν πείς οτι δεν έχω δικαίωμα να μιλάω επειδή δεν είμαι μέλος με συνδρομή, θα έχεις δίκιο... Αλλά και πάλι τους είδαμε και αυτούς που "πληρώνουν συνδρομή" και έχουν λόγο για τα κοινά του club... Σαν τα μούτρα τους το κάνανε... Και οι άλλοι γελάνε... Και με το δίκιο τους... :evil: :evil:

Πρέπει να καταλάβεις Δημήτρη οτι δεν έκανα αυτό το post για να κάνω κακό στο club (όπως και να λέγεται πλέον...). Το έκανα γιατί με νοιάζει το club και το πονάω και θέλω να είναι υγιές στην λειτουργία του... Το γιατί δεν έρχομαι στις συναντήσεις και γενικά απέχω, αυτό είναι κάτι προσωπικό μου που δεν ειμαι διατεθειμένος να το συζητήσω δημοσίως... Εάν θέλεις, ρώτησε τον Morales και την mpoumpou, που έχουμε μιλήσει πολλές φορές και ξέρουν την περίπτωση. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ σε καμία περίπτωση, είπαμε, φταίω κι εγώ το ίδιο με όλους...

Φιλικά και ειλικρινά.
Θέμης Πανώριος.

DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Mon Mar 21, 2005 1:18 am

Οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει.Κρατηστε τα σχολια περι Παιδειας μακρια απο εμενα, απλα μεχρι τωρα εχετε καταφερει να με κανετε να αρχισω να το βαριεμαι.Κριμα και ειχα πει στον εαυτο μου να ξαναγινω ενεργο μελος του κλαμπ.Τωρα ξερετε τι θα γινω ε?

Ελπιζω να τα βρειτε.Τους φιλους μου τους εχω και αυτοι που με ξερουν ειμαι και για αυτους.
PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Mon Mar 21, 2005 2:50 pm

δοκιμη
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

it-R
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by it-R » Tue Mar 22, 2005 12:38 am

Οταν ακουσα για την υπαρξη δευτερου club για το πολυαγαπημενο (μας) punto,σας αποκαλυπτω οτι μελαγχολισα μιας και η αποψη μου για το θεμα ''club'' καποιου μοντελου δεν ειναι σε καμια περιπτωση καποιες μεμονομενες παρεες....
Οταν απο το in.gr περασατε στο (αρχικα clubpunto και μετα) puntoclub.gr πιασατε ακριβως την εννοια που εγω προσωπικα δινω σε μια τετοιου ιδους παρεα.
MΙΑ παρεα,για την ιδια αγαπη για το συγκεκριμενο αυτοκινητο....
Απο σημερα το punto αντιπροσωπευεται απο 3 ιστοσελιδες!!!!!
Και σας δινω ενα παραδειγμα:
Πριν απο λιγο καιρο και ενω οδηγω το cento μου πετυχαινω ενα punto στο δρομο και ειδα καποιο αυτοκολιτο στα πλαινα τζαμια....
Τον σταματαω και....
Του λεω: Φιλαρακι,στο puntoclub κι εσυ;;;;
Στο Athens puntoclub!!!! μου λεει ΣΚΕΦΤΙΚΟΣ αλλα τονιζοντας το Athens....
Με τον Τουμπα;;;; Τον ρωταω....
Ναι!!!!! Μου απανταει με ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ χαμογελο....
Αν του ειχα πει καποιο αλλο ονομα,δεν πως και αν θα συνεχιζοταν η κουβεντα μας....
.....................................................................................................................
Απο αυριο που θα δω καποιον,θα πρεπει να ειμαι ποιο επυφιλακτικος μιας και θα πρεπει πρωτα να δω καλα ποιο σελιδα γραφει (αν γραφει) το punto του,μιας και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ.
Αλλα πραγματικα κριμα που δεν μπορειτε να μοιραστειτε την αγαπη σας για το ιδιο αυτοκινητο σε ΕΝΑ χωρο.....
Eγω,σαν Αντωνης ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ του clubcento υποστηριζω την προσπαθεια καποιων να ενωσουν τα ατομα ολης της Ελλαδας που αγαπουν τα punto....
Χθες γραφτικα και στις δυο ιστοσελιδες μιας και θελω να διαβασω και τον αντιλογο,αλλα και παλι η αποψη μου ΔΕΝ αλλαζει.
Στηριζω ολους οσους προσπαθησαν τοτε να ενωσουν την παρεα και σε καμια περιπτωση καποιους που την χωριζουν.....(χωρις να θελω να θιξω τους δημιουργους των αλλων ιστοσελιδων)

Παρακατω παραθετω αποψεις απο καποια post που με εκφραζουν και ειναι με την σειρα που τα διαβασα.....

Απο Chameleon :
.....την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ... ΝΑΙ ρε, ΜΑΣ, γιατί με τα ξεφτιλίκια σας, παίρνετε κι εμάς στον λαιμό σας... Ρε το έχετε καταλάβει οτι έχουμε γίνει (και ακόμη δεν είδατε τίποτα...) ΡΟΜΠΕΣ...? Το καταλαβαίνετε...?.....

Aπο face :
.....εν πάσει περιπτώσει αν αγαπάτε TO AYTOKINHTO κάποιος θα πρέπει να κάνει πίσω για το καλό του club..του ΠΡΩΤΟΥ puntoclub πανελλαδικά και ας συνεχιστεί η ιστορία του έτσι.....

Απο ria :
.....Απέκτησα κάποιους φίλους....Άλλοι δεν έγιναν φίλοι μου. Δεν τρέχει και τίποτα.....
.....ΥΣ Προσωπικά δεν έχω με κανένα. Απλά δεν κολλάω με όλους.....

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Tue Mar 22, 2005 1:19 am

Θέλω να πιστεύω πως όλα γίνονται για καλό, μπορεί να είναι λίγο αφελής η σκέψη αλλά δεν κερδίζεις τίποτα με το να σκας για τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Έγινε και άλλο site για punto? Με γειά! Αργότερα μπορεί να γίνει και 4ο ή να γίνουν όλα 1! Καλώς ή κακώς προς το παρόν συνεχίζουμε έτσι και ο καθένας παίρνει τον δρόμο που θέλει. Δόξα το Θεό έχουμε αρκετές επιλογές!
Οσο για το athens punto club, αυτή η ονομασία έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται εδώ και αρκετό καιρό, για το καλύτερο πιστεύω.
Image
.

kallia_gt
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by kallia_gt » Tue Mar 22, 2005 9:43 am

καποια ατομα του κλαμπ με ρωτουν γιατι δεν εχω γινει ενεργο μελος γιατι δεν ερχομαι πια συχνα στις συναντησεις ακομα και γιατι δεν ειχα ψηφισει στισ εκλογες δεν μ'αρεσουν αυτα συμβαινουν δεν μπορω να σας βλεπω να τσακωνεστε γιατι τη θεσουλα του ο καθενας ακομα και να βρισκομαστε σε συνεχη αντιπαραθεση οχι μονο μεταξη μας αλλα και με το αλλα κλαμπ και ολα αυτα με συνεπεια να δημιουργουνται προβληματα στο κλαμπ στο τελοσ το μονο που θα καταφερετε ειναι να γινουμε σκορποχωρι. ειχα σκοπο να μην ξαναερθω σε συναντηση αλλα δεν υπαρχει λογοσ να χαλιεμαι και για αυτο οταν ερχομαι συναναστρεφομαι με συγκεκριμενα ατομα. ευχομαι να συλεθουμε λιγο και να κοιταξουμε να ειμαστε ενωμενοι για το καλο του κλαμπ

DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Tue Mar 22, 2005 2:26 pm

Δεν χρειαζεται να πω οτι συμφωνω με την Καλλια ε?Μη λεμε τα ιδια. Την σειρα στην τηλεοραση οι μεν και οι δεν την ξερετε ε?Ποσο μου την θυμιζετε...
PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

nitrozzz
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by nitrozzz » Tue Mar 22, 2005 6:14 pm

Δεν ξερω τι κανετε στις συναντισεις στην αθηνα.
Εγω δεν μπορω να ερχομαι μενω πολι μακρια.
Αλλα πριν 5μερες που ημουν στην αθηνα και
κυκλοφορουσα στα γνωστα στεκια, ακουσα(ρωτωντας) οτι
στο puntoclub πλακωθηκαν στην τελευταια συναντηση!!!!
Ακομα και οταν βρηκα ενα μελος του club και συζητησαμε
απογοητευμενος μου φανηκε για την συνεχεια!!!!!!!!!!
Τελος παντων
αυτα απο καποιον που απλα ηθελε να πει την γνωμη του.

Με εκτιμηση σε ολους σας,
Γιώργος

ΥΓ.Που ειναι το puntoclub που καποτε ξεκινουσε και εκλεινε το πεταλο??????
ΥΓ1. μπορειτε να κοιταξετε και να γραψετε σε ενα topic(θελω εξηγησεις) στο αλλο site που εκανα.
Η ζωή θέλει τρέλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το blog μου.

lalibe
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by lalibe » Tue Mar 22, 2005 8:12 pm

θυμαστε κατι?ολοι για εναν και ενας για ολους...............ακυρο!ο ενας για την παρτη του και ολοι για να φανε εναν..αν και το εχετε καταλαβει ολοι εχουμε γινει ρεζιλι.ποσοι ειμασταν και ποσοι μεινατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Tue Mar 22, 2005 9:15 pm

Το πόσοι μείναμε δεν είναι κάτι που προσωπικά με απασχολεί. Το ποιοί μείναμε και πόσοι θα ήθελα να γίνουμε με ενδιαφέρει. Την φαγομάρα δεν την γουστάρω καθόλου και γι'αυτό προτιμώ τουλάχιστον τώρα αυτή την κατάσταση ΟΣΟΙ κι αν έχουν μείνει. Αν εσύ θες να μείνεις ή να φύγεις είναι επιλογή σου....και ναι γίναμε ΟΛΟΙ ρεζίλι όπως λες αλλά τουλάχιστον όταν πιάνεις πάτο μόνο ένας δρόμος σου μένει για να ακολουθήσεις...
Image
.

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Wed Mar 23, 2005 12:51 am

lalibe εισαι λιγο ειρωνικος μπορω να πω...δεν εχεις εμφανιστει τους τελευταιους μηνες,οποτε δε ξερεις τι εχει συμβει..εκτος και αν καποιοι καλοθελιτες σου τα εχουν πει οπως θελουν...ποιος ειναι για τη παρτη του και ποιοι πανε να φανε εναν???
Image

nitrozzz
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by nitrozzz » Wed Mar 23, 2005 10:00 pm

Μηπως ο καθενας πρεπει να σκεφτει τι θελει πιο πολυ απο το puntoclub
να ασχολειτε με την αγαπη μας punto ή οτιδηποτε αλλο??????
Εγω θα ηθελα να ξαναδω τα punto να κλεινουν το πεταλο!!!!!!!!!
Η ζωή θέλει τρέλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το blog μου.

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Wed Mar 23, 2005 10:09 pm

nitrozzz wrote:Μηπως ο καθενας πρεπει να σκεφτει τι θελει πιο πολυ απο το puntoclub
να ασχολειτε με την αγαπη μας punto ή οτιδηποτε αλλο??????
Εγω θα ηθελα να ξαναδω τα punto να κλεινουν το πεταλο!!!!!!!!!
εγω θελω κατι ουσιαστικο πχ. ολα τα πουντο στο δυναμομετρο του power ολη η πιστα των μεγαρων γεματη απο πουντο και κατι τετοια αχριστα για σενα πραματα αμα σε ενδιαφερει μονο να γεμιζουμε το πεταλο....... :wink:
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Post by ΔΗΜΗΤΡΗΣ » Thu Mar 24, 2005 2:55 pm

Ελεος ρε παιδια κοντέυουμε να κλείσουμε χρόνο με αυτο το πρόβλημα..

Άραγε τελικά υπάρχει λύση ?

Post Reply