Puntoσυναντηση Τεταρτη 25-05-11 BACK ON THE STREETS!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Noa
- Εμαθα να ξεκινάω.

Re: Puntoσυναντηση Τεταρτη 25-05-11 BACK ON THE STREETS!
χαχαχα ειναι για να σου παει καλα η θητεια
πολυ ωραια,με πολυ κοσμο 
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

εγω περασα για να παω σε μια δουλεια και σας ειδα στο Μαρινοπουλο...αλλα ηταν 10 παρα και δεν πιστευα οτι θα εχει κοσμο και ειχατε.... μπραβο παιδες, μ@@@@@α μ που δε σταματησα
- mixalios tjet
- Έβγαλα το Ν

yeap, πολλές συμμετοχές χθές ... πολύ ωραίο κλίμα. βασικά μόνο πουντάκια ήταν στο do it
Υ.Γ. 1) κλήμη υπομονή με τη θητεία. δεν πιστεύω να είσαι βυσματίας και να σε βάλουν μοδίστρα ???
2) αργά το βράδυ μείναμε οι anastazio, dimitrispap και μιχάλης πορτοκαλί tjet και δώσαμε παράσταση σε ρίμπας και βουλιαγμένης
3) έγινε και δοκιμή με τον συνονόματο με διαφορά περίπου στο 1 αμάξι υπερ του λόγω δυνατότερου προγράμματος
Υ.Γ. 1) κλήμη υπομονή με τη θητεία. δεν πιστεύω να είσαι βυσματίας και να σε βάλουν μοδίστρα ???
2) αργά το βράδυ μείναμε οι anastazio, dimitrispap και μιχάλης πορτοκαλί tjet και δώσαμε παράσταση σε ρίμπας και βουλιαγμένης
3) έγινε και δοκιμή με τον συνονόματο με διαφορά περίπου στο 1 αμάξι υπερ του λόγω δυνατότερου προγράμματος
ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος απο επίσημες αντιπροσωπείες ... ρωτήστε με πμ
- Noa
- Εμαθα να ξεκινάω.

και η απιστευτη γκαντεμια..........μου εκλεψαν την καρτα μνημης απο την καμερα..........
- Noa
- Εμαθα να ξεκινάω.

μαγκες τα βιντεακια εκαναν φτερα............εχω μονο τις φωτογραφιες απο το κινητο....

- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Η καλύτερη στιγμη!4 t-jet αρχηγόπουλα στο δρόμο...μέχρι και σχηματισμό κάναμεmixalios tjet wrote: 2)δώσαμε παράσταση σε ρίμπας και βουλιαγμένης
και εγώ (σαν και πιο αργός) πίσω απο τον μεσαίο
Υγ: Δημήτρη έπρεπε να ανοίξεις με το saxorallo!!
- pestilence
- Νικολάκης

Ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά έφυγα νωρίς κι έχασα τα καλύτερα...Φτου, άτιμη θητεία 
-
andreaspunto
- Μαθαίνω να στρίβω.

Yγ 1)Καλη θητεια στον φιλο!mixalios tjet wrote:yeap, πολλές συμμετοχές χθές ... πολύ ωραίο κλίμα. βασικά μόνο πουντάκια ήταν στο do it
2)Ξηλωσατε την ασφαλτο παλι ε?Τεντιμποηδες..
3)Παλιοκοντρακηδες.
Punto T-jet TD04..
- dimitrispapalel
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ο γυρισμος απ'όπου και να τον παρεις ηταν τρελα...anastazio83 wrote:Η καλύτερη στιγμη!4 t-jet αρχηγόπουλα στο δρόμο...μέχρι και σχηματισμό κάναμεmixalios tjet wrote: 2)δώσαμε παράσταση σε ρίμπας και βουλιαγμένηςοι 3 μπροστά στις τρείς λορίδες
και εγώ (σαν και πιο αργός) πίσω απο τον μεσαίο![]()
Υγ: Δημήτρη έπρεπε να ανοίξεις με το saxorallo!!
Τασο το rally ηταν του κατμαν οποτε αστο...τζαμπα βενζινες ΤΟΥ
παρόλα αυτα εγω τα ειχα τα τυχερα μου πιο κατω(μεσογειων) βρεθηκα να παταω με δυο mini cooper s ενα κομπρεσορατο με τροχαλια-φιλτρο-προγραμμα (180 ηταν μου ειπε) και ενα τουρμπατο...
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Τυχερούλη!!! Αποτελέσματα;;;;
- dimitrispapalel
- Μαθαίνω να στρίβω.

Το τουρμπατο ηρθε πιο μετα και παιζαμε και τα 3 χωρις κατι ιδιαιτερο...
με το κομπρεσορατο(οπου σημειωτεον ηταν 3καβαλο) εγινε πατημα απο σταση με αποτελεσμα να φυγω μπροστα εναμιση αμαξι και τελειωματα τεταρτης να το εχει μαζεψει και να εχει ερθει διπλα μου..το αποτελεσμα δεν ειναι ξεκαθαρο βεβαια γιατι αυτος ηταν 3καβαλος και γι αυτο το λογω δε νομιζω να ηταν μονο 180 με αυτα που δηλωσε...
με το κομπρεσορατο(οπου σημειωτεον ηταν 3καβαλο) εγινε πατημα απο σταση με αποτελεσμα να φυγω μπροστα εναμιση αμαξι και τελειωματα τεταρτης να το εχει μαζεψει και να εχει ερθει διπλα μου..το αποτελεσμα δεν ειναι ξεκαθαρο βεβαια γιατι αυτος ηταν 3καβαλος και γι αυτο το λογω δε νομιζω να ηταν μονο 180 με αυτα που δηλωσε...
- Mikez
- Εμαθα να ξεκινάω.

Μπραβο παιδια πολύ ωραία συνάντηση και ακομη καλυτερη ηταν η επιστροφη στην βουλιαγμένης!Μήτσο πάλι καλά που ειπαμε να παμε χαλαρα να μην κάψουμε βενζίνες!
Ευχαριστω τον μιχαλιο για την δοκιμη,αν και δεν το κατεχω το αθλημα!Πολυ καλο το πουντακι αν και τετραπορτο + τα υπολοιπα...
Ευχαριστω τον μιχαλιο για την δοκιμη,αν και δεν το κατεχω το αθλημα!Πολυ καλο το πουντακι αν και τετραπορτο + τα υπολοιπα...
- dimitrispapalel
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ναι οτι ειπαμε τηρηθηκε κατα γραμμα...με υποπιεση κατεβηκαμε κατωMikez wrote:Μπραβο παιδια πολύ ωραία συνάντηση και ακομη καλυτερη ηταν η επιστροφη στην βουλιαγμένης!Μήτσο πάλι καλά που ειπαμε να παμε χαλαρα να μην κάψουμε βενζίνες!
- Klimis18
- Moderator

μπραβο παιδια! μπραβο ! Αντε να με στιν σκοπια κ να με περνετε τηλ κ να ακουω πατηματα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΑΝΓΙΩΤΗ ΝΟΑ με κανεις πλακα τωρα ?
- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

ωραια συναντηση!!πολυς κοσμος,δυστυχως επρεπε να φυγω νωρις λογω δουλειας νωρις νωρις σημερα!
See you in another life . . .