Τα φοράει το kit Esseesse για το Punto EVO Abarth, όχι του Grande Punto Abarth.anastazio83 wrote:το essese όντως φοράει τα fsd?
Αναρτηση για Grande Punto T-Jet
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- rxbkrs
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: Αναρτηση για Grande Punto T-Jet
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

το κιτ για grande abarth τι έχει;
- FANIS PUNTO
- Έβγαλα το Ν

Εγω φοραω τα κονι τα ρυθμιζωμενα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμενος με eibach 3ποντα, δεν τα εχω ρυθμιση παρα πανω απο οτι ειναι οταν ερχονται τα αμορτισερ αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα fsd αλλα δεν τα εχω δει σε αυτοκινητο φωρεμενα ακομα.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΤΟ PUNTO ΟΜΩΣ ΑΣΠΡΟ!!!
- rxbkrs
- Τρέχω σε αγώνες.

Στο kit Esseesse του Grande Punto Abarth αλλάζουν μόνο τα ελατήρια. Το Esseesse φοράει τα ίδια αμορτισέρ με το "κανονικό" Grande Punto Abarth.anastazio83 wrote:το κιτ για grande abarth τι έχει;
-
totot-jet
- Νικολάκης

Ειμαι νεος στο club εχω ενα gp t-jet με προγραμμα και 57i της KN. Για ανάρτηση εχω βαλει hot bits coilover dt2 πληρως ρυθμιζομενη(υψος,σκληροτητα,αποσβεση). Η αναρτηση φυσσαει κατα την αποψη μου ειναι ολα τα λεφτα. Και ειναι και μονιμης τοποθετησης, και μπορεις να κάνεις οτι θες με το set up αναλογα με τις διαθεσεις σου πολυ ευκολα.
-
Gazofonix
- Administrator

Καλως ηρθες στην παρεα μας.Περνα μια βολτα απο την "Γνωριμια Μελων" να μας πεις 2-3 πραγματακια για σενα.Ονομα,πολη,(αμαξι μας ειπες)...........................υψος,κιλα,χρωμα ματιων Ε9........
Τυπικη διαδικασια για ολους. 
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
-
tzagasdog
- Μαθαίνω να στρίβω.

Να σας κανω μια ερωτηση ρε παιδια, εχω βρει bilstein b14 (coilover) σε πολυ καλη τιμη 765 με μεταφορικα απο Γερμανια και το σκεφτομαι πολυ εντονα να τα βαλω. Πως σας φαινονται σαν overall λυση για το grande?
Θα γινει και τοποθετηση ελαστικων και συγκεκριμενα τα hankook v12 και δεν ξερω τι να βαλω 205/45/17 με w δεικτη ή 215/45/17 με Y δεικτη που ειναι και κανα 50ευρω πιο φτηνα?
Θα γινει και τοποθετηση ελαστικων και συγκεκριμενα τα hankook v12 και δεν ξερω τι να βαλω 205/45/17 με w δεικτη ή 215/45/17 με Y δεικτη που ειναι και κανα 50ευρω πιο φτηνα?
- forza italia
- Moderator

πολυ καλη τιμη για coilover,οσο αναφορα τα λαστιχα για ποιο grande μιλαμε;αν ειναι για starjet δεν υπαρχει λογος τσαμπα θα το ταλαιπωρεις το αμαξι και γενικα ακομα και σε t-jet ειμαι εναντια σε τετοιου τυπου αλλαγες,εκτος αν εισαι αρκετα βελτιωμενος και ψαχνεις την προσφρυση
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
-
lambros
- Μαθαίνω να στρίβω.

οσο για αναρτηση εγω σε αντιστοιχα χρηματα θα εβαζα τα koni fsd και τα ελατηρια του ss. dηλαδη copy-paste την αναρτηση του ss...ποιος ο λογος να ρισκαρεις με την bilstein εφοσον θεωρειται κιολας και αρκετα σκληρη σε σημειο που να κουραζει?!αντιθετως του ss ειναι δοκιμασμενη συνταγη χωρις ρυθμισεις και τα σχετικα εχεις το βελτιστο!αν ντε και καλα θες να βαλεις bilstein να προσεξεις ωστε να ειναι ρυθμιζομενη και σε σκληροτητα γιατι οπως σου πα θα γινει κουτσουρο το αμαξι....! τωρα οσο αναφορα τα λαστιχα επειδη ηδη εισαι 180+ αλογακια δεν εχεις κανενα θεμα με 215/45, δεν προκειται να σου κοψει (και να σου κοψει δεν θα το καταλαβεις),απεναντιας θα κερδισεις και σε προσφηση,οσο αναφορα για το δεικτη ταχυτητας ψαξτο αρκετα γιατι οπως σωστα εχει υποθει αλλαζει απο μαρκα σε μαρκα το ποσο γρηγορα θερμαινεται το ελαστικο (με ιδιους δεικτες παντα)
-
tzagasdog
- Μαθαίνω να στρίβω.

Κοιτα αν ερχονται στα ιδια λεφτα να το κοιταξω αν και παλι μου φαινεται οτι θα προτιμησω coilover μιας και το στεον ελατηριο μπροστα μιλαει.
Εχω μια αισθηση ομως οτι πιο ακριβα απο 765ευρω θα βγει με fsd και ss....
Δλδ εδω aftermarket ελατηρια εχουν ενα 200αρι και ενα 500αρι σιγουρα τα αμορτισερ μην πω και παραπανω...
ενα tjet ~180 αλογα εχω.
Εχω μια αισθηση ομως οτι πιο ακριβα απο 765ευρω θα βγει με fsd και ss....
Δλδ εδω aftermarket ελατηρια εχουν ενα 200αρι και ενα 500αρι σιγουρα τα αμορτισερ μην πω και παραπανω...
ενα tjet ~180 αλογα εχω.
- forza italia
- Moderator

τα fsd εγω που ρωτησα σε γνωστο μαγαζι με καλες τιμες θεσσαλονικη,μου ειχε πει με τα χιλια ζορια 690 ευρω,και αλλα 170 για ελατηρια eibach τριποντα...
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Παιδιά είναι πολλά για fsd αυτα που λετε..εγω τα ειχα βρει πριν κανα τριμηνο 450 ευρω...γενικά επιδη είναι καινούρια τα προοθούν, τα κιτρινα είναι πιο ακριβά και θα τα προτημήσω μιας και ελατήρια δεν πρόκειται να βάλω ποτέ.....τα πεζοδρόμια τα καβαλάω για πλάκα!! 
- forza italia
- Moderator

το θυμαμαι που το ειχες ξαναγραψει για τα fsd 450 κατοσταρικα,αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να το επιβεβαιωσεις;γιατι μου φαινονται πολυ λιγα..
-
lambros
- Μαθαίνω να στρίβω.

554 € εχουν τα fsd στο sirio center+ 230 € ελατηρια του ss (με 20% εκπτωση απο σφακιανακη), συνολο 784 ευρα!
-
tzagasdog
- Μαθαίνω να στρίβω.

παιδια τιμες 550 δεν παιζουν για τα ΚΟΝΙ καποια μουφια θα παιζει. Οπως εχουν παιξει πολλες φορες μουφιες ειδικα σε αμορτισερ.... εχει γεμισει ο κοσμος bilstein κινεζικα....
κανα 700αρι πανε πανω κατω τα fsd οσο τα koni sport....
και προσωπικα θα προτιμουσα τα sport...
κανα 700αρι πανε πανω κατω τα fsd οσο τα koni sport....
και προσωπικα θα προτιμουσα τα sport...