TOYOTA FT-86

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Locked
βαγγελης
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Re: TOYOTA FT-86

Post by βαγγελης » Thu Jun 03, 2010 7:51 pm

δεν νομιζω...μετα απο το κορολα πηραμε και ενα αβενσις 2004 μοντελο το οποιο πιστευα οτι θα ηταν μεσα σαν κοτετσι αλλα σε πληροφορω ηταν πολυ καλο και το κυριοτερο εχει 180000 χλμ και δεν εχω αλλαξει ουτε λαμπα!!!τα συμπερασματα δικα σας...

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu Jun 03, 2010 8:00 pm

Εισαι τυχρερος.Αυτο συμπερενω.Για τον 4E-FE που εχεις δεν εχω να πω κουβεντα.Για ολα τα υπολοιπα ομως (αν εξερεσεις την 1η γενια Γιαπωνεζικων Yaris) απο κει και περα η αντ/πειες εμαθαν τι σημενει εγγυηση και βλαβες.Στο λεω υπευθυνα εκ τον εσω. 8)
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Fri Jun 04, 2010 9:28 am

βαγγελης wrote:δεν λεω οι ιταλοι ειναι φινετσατοι και μονο αυτο!!!οι τογιοτα ομως εχει αξιοπιστια και κινητηρες!!!εχω ενα κορολλα μοντελο 93 και τωρα αρχιζει και καιει λαδι που εχει κανει 250000χλμ σε αντιθεση με τους ιταλους που καει απο την πρωτη μερα!!!!οι γερμανοι δεν λεω εχουν πολυτελεια αλλα τους κινητηρες τους τωρα τους βελτιωσαν πριν μερικα χρονια δεν ειχαν και πολλα πραγματα!!!
αφου οι ιταλοι εχουν μονο φινετσα και τιποτα αλλο,τοτε τι ασχοληθηκες με fiat?επρεπε να παρεις ενα κουβα yaris να εισαι οκ......και ασε τα τις φινετσες σε εμας............... PDT_Armataz_01_06
το mk2 sporting που εχω δεν καιει τιποτης 160.000 απο 2001................αν σου λεει κατι αυτο
Last edited by jimmm on Fri Jun 04, 2010 10:26 am, edited 1 time in total.

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Fri Jun 04, 2010 9:54 am

Καταρχην και Tipo και Uno εχουν ξεπερασει τις 300-400κ χλμ ...Οποτε ας ειμαστε λιγο "χαλαροι" με τον ορο αξιοπιστια.Επιπλεον αν παρεις ιαπωνικο και βγει μαπα, καλυτερα να ειχες κανει χαρακιρι απο μονος σου..Βεβαιως οι πιθανοτητες ειναι λιγες αλλα ,οπως λεει και η διαφημιση "κι αν σου κατσει"..?
Παρεπιπτοντως τις προαλλες εδω εσπασε type-r μαμα με 40.000χλμ ..Ευτυχως ειχε εγγυηση ,αντικατασταθηκε και το μοτερ το στειλανε Ιαπωνια..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

kostas_yaraki
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by kostas_yaraki » Sat Jun 05, 2010 7:10 pm

Gazofonix wrote:Εισαι τυχρερος.Αυτο συμπερενω.Για τον 4E-FE που εχεις δεν εχω να πω κουβεντα.Για ολα τα υπολοιπα ομως (αν εξερεσεις την 1η γενια Γιαπωνεζικων Yaris) απο κει και περα η αντ/πειες εμαθαν τι σημενει εγγυηση και βλαβες.Στο λεω υπευθυνα εκ τον εσω. 8)
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο !
Φίλε ή μηχανικός είσαι ή υπερβολικά διαβασμένος χομπίστας !
Μπράβο σου ! (χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας^^ )
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

kostas_yaraki
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by kostas_yaraki » Sat Jun 05, 2010 7:16 pm

jimmm wrote: αφου οι ιταλοι εχουν μονο φινετσα και τιποτα αλλο,τοτε τι ασχοληθηκες με fiat?επρεπε να παρεις ενα κουβα yaris να εισαι οκ......και ασε τα τις φινετσες σε εμας............... PDT_Armataz_01_06
το mk2 sporting που εχω δεν καιει τιποτης 160.000 απο 2001................αν σου λεει κατι αυτο
Κουβάς το yaris ? Σε σχέση με ποιο; Να μου το συγκρίνεις με κανά Bravo να πω εντάξει (και εκτός κατηγορίας δλδ)..αλλά μου το συγκρίνεις με τι ;
Με mk2b ? :shock:

Padrc λίγο άτοπο το σχόλιο σου. Στατιστικές αποτυχίες υπάρχουν παντού, κι εμένα φίλος μου πήρε t-jet κι έχει αλλάξει 2 φορές ηλιοροφή και μηχανισμό μέσα σε 7 μήνες. Τι πάει να πει, ότι πρέπει να το πουλήσει ;
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sat Jun 05, 2010 7:22 pm

Μηχανικος ειμαι Κωστα. :) Και μιας και το Θεματακι πηρε την βολτα της αξιοπιστιας ΚΑΠΟΤΕ τα γιαπωνεζικα ηταν σκυλια αλλα δεν ειχαν ουτε σχεδιασμο ουτε οδιγικη συμπεριφορα.Τωρα εχασαν και την αξιοπιστια αποτελεσμα του made in.....................οπουδηποτε αλλου εκτος Japan. :x
Δυστιχος εφτασε το ceed να ειναι ποιο καλη επιλογη απο το Auris.Και με συμαντικη διαφορα στην τιμη. :wink:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sat Jun 05, 2010 7:35 pm

Padrc δεν εχουμε εδω μεσα ...

Οσο για το αν ειναι κουβας η οχι ,μπορεις να πας στο yarisclub και να λετε-θαβετε οσο θελετε ποσο κουβας ειναι το punto και να το πιστευετε..Συγκρινε δυο μοντελα 2000 ή 2004 και συνεχισε να το πιστευεις..

Η ηλιοροφη δεν εχει σχεση με τα μηχανικα..Και κινητηρες toyota που ξεκινησαν στραβα κατεληξαν για αμονια.

υ.γ. το θεμα βεβαιως μονο για το το coupe δεν εχει εξελιχθει..Mηπως να ριξουμε ενα λουκετο? PDT_Armataz_01_06
Image

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Sat Jun 05, 2010 8:43 pm

P.A.D.R.C wrote:Padrc δεν εχουμε εδω μεσα ...

Οσο για το αν ειναι κουβας η οχι ,μπορεις να πας στο yarisclub και να λετε-θαβετε οσο θελετε ποσο κουβας ειναι το punto και να το πιστευετε..Συγκρινε δυο μοντελα 2000 ή 2004 και συνεχισε να το πιστευεις..

Η ηλιοροφη δεν εχει σχεση με τα μηχανικα..Και κινητηρες toyota που ξεκινησαν στραβα κατεληξαν για αμονια.

υ.γ. το θεμα βεβαιως μονο για το το coupe δεν εχει εξελιχθει..Mηπως να ριξουμε ενα λουκετο? PDT_Armataz_01_06
πες τα μωρε με τα κουβαδακια σε 4 ροδες PDT_Armataz_01_05 PDT_Armataz_01_05

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Sat Jun 05, 2010 8:46 pm

Gazofonix wrote:Μηχανικος ειμαι Κωστα. :) Και μιας και το Θεματακι πηρε την βολτα της αξιοπιστιας ΚΑΠΟΤΕ τα γιαπωνεζικα ηταν σκυλια αλλα δεν ειχαν ουτε σχεδιασμο ουτε οδιγικη συμπεριφορα.Τωρα εχασαν και την αξιοπιστια αποτελεσμα του made in.....................οπουδηποτε αλλου εκτος Japan. :x
Δυστιχος εφτασε το ceed να ειναι ποιο καλη επιλογη απο το Auris.Και με συμαντικη διαφορα στην τιμη. :wink:
ρε τι εχουμε παθει με τους σχιστοματηδες.......................δε βαζουν μυαλο.εγω παντως οταν μπαινω -που δεν μπαινω κανω μεγαλο σταυρο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sun Jun 06, 2010 1:03 am

P.A.D.R.C wrote:...........
:idea: Κωσταντινε μπορεις να μεταφερεις ολα αυτα τα off topic σε Νεο Θεμα που να αφορα την αξιοπιστια,συμπεριφορα κλπ Ευρωπαικων και Γιαπωνεζικων-Κορεατικων αυτοκινητων :?
Το προτεινω μιας και υπαρχει υλικο προς συζητηση.

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sun Jun 06, 2010 1:09 am

Το θεμα ειναι πως το εχει ξανασυζητηθει πολλες φορες οφφ-τοπικ.Αν "θελει" και επιμενει καποιος, ας ξεκινησει ενα και ξεδωστε εκει μεσα :-)
Image

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sun Jun 06, 2010 1:17 am

Αντε κανε το καλο για να κανεις και την αγγαρια της μεταφορας.Ετσι και μια συνεχεια θα υπαρχει και θα μπορουμε να παραπεμπουμε εκει τετοιου ειδους συζητησεις. :wink:

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Sun Jun 06, 2010 7:33 am

Gazofonix wrote:Αντε κανε το καλο για να κανεις και την αγγαρια της μεταφορας.Ετσι και μια συνεχεια θα υπαρχει και θα μπορουμε να παραπεμπουμε εκει τετοιου ειδους συζητησεις. :wink:
δεν θα βγει τιποτα...............τα ιταλικα ειναι τα καλυτερα :mrgreen: :mrgreen:
και οποιος εχει αντιρρηση θα πατησω το κουβα του με αυτο PDT_Armataz_01_42
προβλημα κανεις? :mrgreen:

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sun Jun 06, 2010 7:09 pm

ΕΓΩ. :evil: :evil: :evil: Που θα δοκιμασεις να με πατησεις με κατι που το λενε "παπακι". :evil: :evil:

Locked

Return to “Επικαιροτητα”