Τελικά μήπως πέφτει δούλεμα γενικά;;;

Εδώ μέσα ξεσαλώστε!!!

Moderator: Puntoclub.gr moderators

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Fri Mar 28, 2008 7:45 pm

μα εγω δε λεω κατι αλλο Λευτερη...αυτη την αισθηση πληρωνεις κατα 90% σε λεφτα γιατι αυτο σου προσφερει και δεν ειναι και λιγο..
φυσικα και γω το bravo θα επαιρνα για πολλους και διαφορους λογους αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι χειροτερο το A3 ή ιδιο..
για αυτο ειπα και πριν οτι εγω με αυτα που εχω πληρωσει για το fiat οσα προβληματα και να μου βγαζει δεν το εχω μετανιωσει ποτε..αλλα σιγουρα στην κατηγορια μου υπαρχουν πολυ καλυτερα αυτοκινητα..αυτο λεω..
εγω το ευχαριστιεμαι καθε μερα και με ικανοποιει αυτο ομως δεν το εξισωνει με τα αλλα αυτοκινητα της αγορας!

"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Fri Mar 28, 2008 7:46 pm

το μονο καλο πλεον ειναι οτι υπαρχουνε πολλες μαρκες κουβαδων κ μπορουμε ποιο καλα να διαλεξουμε ποιος μας κανει κ μας περνει καλυτερα για να μπαινουμε μεσα να πηγαινουμε βολτα
Punto HGT SC Evo

Spartiatis No2
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Spartiatis No2 » Fri Mar 28, 2008 8:02 pm

Αυτές οι κουβέντες δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά γέλιο έχει. Να'χαμε να λέγαμε που λέει.

Το καλύτερο αυτοκίνητο για τον καθένα είναι αυτό που έχει.

Για μένα είναι το Punto μου γιατι είναι όμορφο και στρίβει, αλλά αυτού με το Golf δεν του γεμίζει το μάτι, γιατί δεν έχει την φημισμένη και καλά στιβαρότητα και αξιοπιστία των Γερμανικών. Ο Ιάπωνας μας κοιτά και μας λέει χαζούς, και φεύγει στροφάροντας απροβλημάτιστα στις 9.000 σ.α.λ.

Ο Κορεάτης (δεν υπάρχει) αλλά γίνεται, γιατι δεν τον ενδιαφέρει και πολύ τίποτα από τα παραπάνω, αν και του προσφέρονται σε πολλές περιπτώσεις, απλώς θέλει να κάνει την δουλειά του οικονομικά και χωρίς φαμφάρες.

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Fri Mar 28, 2008 8:16 pm

Spartiatis No2 wrote:Το καλύτερο αυτοκίνητο για τον καθένα είναι αυτό που έχει.
Δε νομίζω,εκτός κι αν είναι προκατειλλημένος.Η έννοια "καλύτερο αμάξι",ΔΕΝ υπάρχει,ποτέ δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει ποτέ,ειδικά τώρα που οι διαφορές μεταξύ ανταγωνιστών αμαξιών έχουν μικρύνει.
Το καλύτερο αυτοκίνητο για τον καθένα είναι αυτό που τον κάνει να χαμογελάει οδηγώντας...αρκεί φυσικά αυτός ο καθένας να το οδηγά στα μέρη και με τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάστηκε να προσφέρει χαμόγελα
Το απόλυτο link....
http://www.youtube.com/watch?v=zRX4mlFi06A
TOLIS HAZZARD!!ΝΤΑΙΖΗ ΓΕΡΑ!!

grhgorhsptol
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by grhgorhsptol » Fri Mar 28, 2008 9:43 pm

Γνωστός μου πήρε Α3 1.4 TSI 125hp...έκανε 30.000€ και με τους τόκους έφτασε τα 34.000€!!!!!
Έλεος!!!! 34.000€ για ένα 1400άρι με 125 άλογα!!!

Ο λόγος που το πήρε είναι αυτονόητος βέβαια....είναι audi!!!χαχαχαχαχα!!!

(Και στην τελική αν ήθελε ντε και καλά german υπάρχει και το GOLF GTI που βγαίνει και πιο φθηνό!!!)

Spartiatis No2
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Spartiatis No2 » Fri Mar 28, 2008 11:47 pm

Eλα ντε, και είχε και 200 αλογάκια στο χέρι. Είδες όμως, ότι και να βγεί, υπάρχει κάποιος που θα το πάρει...

BLUE SCORPION
Schumacher
Schumacher

Post by BLUE SCORPION » Sat Mar 29, 2008 12:27 am

το ονομα και το κυρος που εχει αποκτησει η καθε μαρκα παιζει σημαντικο ρολο στην αγορα μονο απο αυτο μπορειται να καταλαβετε γιατι πχ η fiat δεν θα πιασει ποτε την vw ακομα και αν τα αυτοκινητα της ειναι καλυτερα και με λιγοτερες ζημιες απο τα αντιστοιχα της αλλης ( η συγκριση των 2 εταιριων ειναι τυχαια το τονιζω )
και οπως θα περνω τις στροφες με 130 χωρις λαστιχα και αντιστρεπτικες εσυ αν θελεις κοιταζε με
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Sat Mar 29, 2008 12:57 am

πω πω , φωτια αναψα ο ατιμος παλι εδω μεσα....χαχαχαχαχα, πλακα εχει
Punto HGT SC Evo

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Sat Mar 29, 2008 1:36 pm

παιδια θα συμφωνησω απολυτα με τον Πετρο. κ το ειπα κ παραπανω πω ολες οι εταιρειες εχουν παραπλησιο κοστος ποια με τις τεχνικες τους. λοιπον παρτε ενα απροσωπο αυτοκινητο κ ενα σαραβαλο. . Αφηστε το ιδιο αμαξι κ απλα αλλαξτε τις μαρκες - τα σηματα μπροστα. αμεσως θα δειτε οτι ολοι θα σχηματιουμε γνωμη για το καθενα με θετικα κ αρνητικα. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ γτ πολυ απλα ο καθενας περνει ενα αυτοκινητο με τα δικα του κριτηρια. σημερα ολοι εχουμε την ταση αναγνωρισης καταξιωσης κτλ.. εε οποια εταιρεια εχει λανσαριστει ε αυτη τη φιλοσοφια στο ΜΚΤ αυτο θα παρουμε. ο ομιλος Φιατ ειχε πολλα προβληματα κ δεν ειχε καταξιωθει στο τομεα του ΜΚΤ. εκανε πολλα λαθη. παει να το σωσει. το οτι πληρωνεις περνεις Πανο ΙΣΧΥΕΙ σε εργαστηριακη παραγωγη, πχ ενα Λουι Κενζ χειροποιητο καναπε, ενα Βασερον Κονσταντεν με διαμαμντακι φτιαγμενο στο χερι. εκει ναι δεν ειναι ουτε ΙΚΕΑ, ουτε Swattch. οχι απο αποψη χρηστικοτητας, αλλα απο ποιοτητα υλικων συναρμολογησης κ πρεστιζ. φυσικα κ αυτα μπορει να σου χαλασουν. Ζουμε στην εποχη της πληροφοριας. δε ζουμε στην εποχη του Φορντ Τ. ολοι το ιδιο. οποτε ολες οι εταιρειες πεζουν με αυτο το πραγμα. το ΜΚΤ. εεε ενταξει αμα μου συγκρινεις μια Φερραρι με ενα πουντο οκ εκει περνεις οτι πληρωνεις αλλα κ παλυ υπερτιμημενο λογω επωνημιας κ ΜΚΤ. αλλα σε ιδια αυτοκινητα κανεις τη λεγομενη αγορα κ κρινεις. εχεια αυτη τη δυνατοτητα. πχ θεια μου διηγορος. ειπε θα δωσω 30000 για αμαξι... εε ποιον πηρε το Β class της Μερσεντες κ 1700 κ ταφος. κ εχει 30000 καμια σχεση με τα αλλα 30000 της αγορας. απλα ειπε ειμαι διηγορος κ θελω το κυρος μου να βγαινει προς τα εξω. να ενισχυσει το ΜΚΤ του εαυτου της. μη μου πεις Πανο οτι το Β κλασ της Μερσεντε ειναι καταπληκτιμο αμαξι σε σχεση με ενα Α4, με ενα πασσατ 2.0 κτλ κτλ....

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sat Mar 29, 2008 2:14 pm

ειπα τη mercedes την αφηνω απεξω...
νταξει εν μερη ολοι δικιο εχουμε..
αλλα απο εμπειρια τα αυτοκινητα δειχνουν την αξια τους στη δεκαετια...
ImageImageImage
Image

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Sat Mar 29, 2008 3:15 pm

δεκαετία...; Τι είναι αυτό...;;!!

-Edit by TaRaNTuLa- Μετατροπή post από greeklish σε ελληνικούς χαρακτήρες.
ImageImageImage

ΜΚ1 Sporting - MK2b Sporting - Grande Sporting - A3 Sportback 1.8TFSI

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Sat Mar 29, 2008 3:17 pm

Πέρα από την πλάκα, το MK1 μου το είχα 7-8 χρόνια (100+ χιλιάδες χλμ) και το μόνο πρόβλημα, εκτός προγραμματισμένων services, ήταν μια τρυπίτσα στο ψυγείο....

-Edit by TaRaNTuLa- Μετατροπή post από greeklish σε ελληνικούς χαρακτήρες.
ImageImageImage

ΜΚ1 Sporting - MK2b Sporting - Grande Sporting - A3 Sportback 1.8TFSI

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Sat Mar 29, 2008 4:34 pm

Παιδιά το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" ΔΕΝ ισχύει ΠΑΝΤΑ...και το παράδειγμα με τα ρολόγια δεν πολυστέκει.Η ποιότητα μετριέται(όπως όλα τα πράγματα :grin: ),αρκεί να ξέρεις τί χρήση θα του κάνεις.Πχ αν θές ποιότητα στη φιγούρα φυσικά θα πάρεις Βασερον Κονσταντεν με διαμαμντακι φτιαγμενο στο χερι ή Ρόλεξ με πετράδια απ'το φεγγάρι.Αν θες όμως ποιότητα στην αντοχή,στην ακρίβεια και την ευχρηστία θα πάρεις κανα Casio G-shock ή κανα ψαγμένο καταδυτικό ρολόι και τέλος το παραμύθι,δε θα μείνεις ξεκρέμαστος.
Το τί αγοραστές προσελκύει η κάθε μάρκα παίζει ρόλο στην τιμή του προϊόντος,όσο πιο ψαγμένος,συνειδητοποιημένος για τις ανάγκες σου και μή προκατειλημμένος είσαι είσαι τόσο καλύτερη επιλογή θα κάνεις.

Νομίζετε ότι οι ιδιοκτήτες Mercedes ασχολούνατι με τεχνικά/οδηγικά θέματα όσο εμείς στο puntoclub;Πόσοι μερσεντάκηδες σκίζουν=φχαριστιούνατι τ'αμάξια τους;Σιγά,το μόνο που τους νοιάζει είναι αμάξι να φαίνεται,να'χει κύρος και μούρη.Γιαόλα'αυτά είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ό,τι να'ναι,άρα ευκολότερα ένας ντηλερ τους κοροϊδεύει.Έναν συνειδητοποιημένο οδηγό όμως(γκαζάκια ή μη)που ξέρει γιατί και πώς του αρέσει να οδηγάει δε τον κοροϊδεύεις...
Το απόλυτο link....

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sat Mar 29, 2008 11:01 pm

ενα βασικο ξεχνατε..η mercedes περα απο κυρος προσφερει μια Α στιβαροτητα καθως και ενα ταξιδιαρικο χαρακτηρα..ειπαμε μπορει να μην τις σκιζουν στα φαναρια αλλα εχουν γνωση του τι αγοραζουν..(οχι ολοι)
για να μη μπαινουμε σε συγκεκριμενα παραδειγματα καλο ειναι να ξεφυγουμε απλα απτο οτι ολα τενεκεδες ειναι και αλλαζουν οι ταμπελες..ΔΕΝ ειναι ετσι..
φυσικα και μιλαμε για δεκαετια Λευτερη...στα 2-3 χρονια ολα αστερια ειναι εκτος απο μερικες εξαιρεσεις που τα πληρωνεις χρυσα...
ImageImageImage
Image

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Sat Mar 29, 2008 11:30 pm

polatov wrote:ενα βασικο ξεχνατε..η mercedes περα απο κυρος προσφερει μια Α στιβαροτητα καθως και ενα ταξιδιαρικο χαρακτηρα..
Αν θες ταξιδιάρικο χαρακτήρα πάρε Citroen,πίστεψέ με ,ZX του 1992 του πατέρα μου και ακόμα σε πάει ξεκούραστα.Ή ζήτα να σε πάνε ταξίδι με Xantia να πάθεις πλάκα,μιλάμε για ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...
Το απόλυτο link....

Post Reply