....
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- EFI_PUNTO
- Εμαθα να ξεκινάω.

- skinboy
- Schumacher

exeis dikio . oloi exete dikio edw ,
1. ponane pou tous jeftilizoune ta punto pou kai pou!
2. milane gia kati to opoio den exoune apopsi
3. den jeroune na ta stripsoune dioti sta xeria ajion adigon h poly dynami einai atou tous , oxi meion tous opws einai stous pitsirikades!!!!!
oso poio poly dynami exeis toso poio polla mporeis na kaneis se mia strofi, gia skeftike ena Saxo - rallye na gyrisei (spanio pragma
) me 160 km na dw me ti gkazi auto pou to exase 8a valei ton kolo tou pali mesa....
Hello.......se olous tous mi groupo , den trexoune se anavasi xavale sto dromo kanoume kai o ka8enas ton kanei me auto pou mporei poio kala sta xeria tou.....
exw dei pollous striftakides mi punto owners na jeftilizontai apo Punto sto petalaki :-:-) paliotera pou pigaina kai synexeia ekei (ypoxreseis vlepetai)
Komplejikoi alla to oti asxolountai simainei oti ponane
kai auto mas aresei:-) auto mas kanei kai diaforetikous
;-)
1. ponane pou tous jeftilizoune ta punto pou kai pou!
2. milane gia kati to opoio den exoune apopsi
3. den jeroune na ta stripsoune dioti sta xeria ajion adigon h poly dynami einai atou tous , oxi meion tous opws einai stous pitsirikades!!!!!
oso poio poly dynami exeis toso poio polla mporeis na kaneis se mia strofi, gia skeftike ena Saxo - rallye na gyrisei (spanio pragma
Hello.......se olous tous mi groupo , den trexoune se anavasi xavale sto dromo kanoume kai o ka8enas ton kanei me auto pou mporei poio kala sta xeria tou.....
exw dei pollous striftakides mi punto owners na jeftilizontai apo Punto sto petalaki :-:-) paliotera pou pigaina kai synexeia ekei (ypoxreseis vlepetai)
Komplejikoi alla to oti asxolountai simainei oti ponane
Punto HGT SC Evo
-
puntorunner
- Νικολάκης

PUNTO 2000CC
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΣ ΜΕ PUNTO.ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 3 ΑΜΑΞΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ PUNTOGRALLE.ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ 400 ΜΕΤΡΑ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ CLUB? ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΓΡΗΓΟΡΟ?ΕΓΩ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΠΑΛΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
- Sonicboom
- Schumacher

- DiViNe
- Μαθαίνω να στρίβω.

- djpap
- Εμαθα να ξεκινάω.