BMC CDA ή σκουπα σε Sporting mk2b?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

απλα δεν καταλαβαινω γιατι βγαζει βαρελακι και βαζει κατι που κανει την ιδια δουλεια?δεν εμεινε ευχαριστημενος απτο βαρελακι??αυτο ρωταω!!!CRAB wrote:αυτος θα βαλει νιτρο ετσι οπως τον κοβω...το βαρελακι σε πειραξε/???
το νιτρο δεν επηρεαζει το βαρελακι και αντιστροφως!
See you in another life . . .
-
CRAB
- Μαθαίνω να στρίβω.

για πλακα το ειπα ρε παλιο κοντρακια αλλα δεν παιζουν τα smilies και βαριομουν να ξαναγραφω στο post-reply......andrew wrote:απλα δεν καταλαβαινω γιατι βγαζει βαρελακι και βαζει κατι που κανει την ιδια δουλεια?δεν εμεινε ευχαριστημενος απτο βαρελακι??αυτο ρωταω!!!CRAB wrote:αυτος θα βαλει νιτρο ετσι οπως τον κοβω...το βαρελακι σε πειραξε/???
το νιτρο δεν επηρεαζει το βαρελακι και αντιστροφως!
αντε γεια 
-
Alfista_Guru
- Έβγαλα το Ν

Παιδια το βαρελακι εαν συνδιαστει με προγραμμα δινει παρα πολυ.Ακομα μια καλη πατεντα ειναι οποιος βαλει το βαρελακι να το βαλει χωρις σωληνα μπροστα αλλα αυτο απαιτει και προγραμμα.Εαν καποιος βαλει το βαρελακι μαμα καλο ειναι να μπει με σωληνα μπροστα γυρω στα 20-30 εκατοστα παραπανω δεν υπαρχει λογος.Αν και εαν μπειτε στο site της BMC δεν προτεινει για κανενα μοντελο FIAT το βαρελακι και αυτο ειναι αποριας αξιο.Ακομα εαν καποιος καταφυγει στη λυση του βαρελιου δεν χρειαζεται να παει να παρει το CDA και αυτα περι καρμπον μην τα πολυ ακουτε ειναι ψηλο μουφες.Υπαρχει ενα βαρελακι το BMC DIA το οποιο εχω και εγω και δεν ειναι απο ανθρακονημα αλλα απο πλαστικο το οποιο ειναι κακος αγωγος της θερμοτητας και χει την ιδια αποδοση με το Carbon και χει 150 ευρω.Εγω αυτο εχω βαλει στο αμαξι μου εδω και 1 βδομαδα.Βεβαια ακομα δεν εχω πειραματιστει οσο θελω για να δω τι αποδοση εχει αλλα απο τα πρωτα που εχω δει εμενα χωρις σωληνα μπροστα εχει δωσει λιγο χαμηλα αλλα γυρω στις 6000 στροφες χανει ελαφρως.Με τα φιλτρα κερδιζεται αισθητα ΜΟΝΟ με προγραμμα.Εαν το αμαξι σας μπει το δυναμομετρο με το οποιοδηποτε φιλτρο θα δειτε και απο το γραφηματης ιπποδυναμης αλλα και της ροπης οτι το αμαξι καπου χανει και καπου κερδιζει.
Η σκουπα το μονο που θα με εκανε να το σκεφτω πιο πολυ ειναι οτι ειναι κοντα στην πηγη θερμοτητας του μοτερ και θα ρουφαει ζεστο αερα αλλα βλεπω οτι υπαρχουν πολλα θετικα ποστ προς αυτο το τροπο εισαγωγης αερα.Για εχετε και ποιο ασφαλη αποτελεσματα πρεπει τα φιλτρα οποια και εαν ειναι αυτα να αφηνετε γυρω στην βδομαδα να δουλευουνε για προσαρμοζεται και εγκεφαλος σας στα νεα δεδομενα εαν αυτος εχει την δυνατοτητα βεβαια του Adapt.
Η σκουπα το μονο που θα με εκανε να το σκεφτω πιο πολυ ειναι οτι ειναι κοντα στην πηγη θερμοτητας του μοτερ και θα ρουφαει ζεστο αερα αλλα βλεπω οτι υπαρχουν πολλα θετικα ποστ προς αυτο το τροπο εισαγωγης αερα.Για εχετε και ποιο ασφαλη αποτελεσματα πρεπει τα φιλτρα οποια και εαν ειναι αυτα να αφηνετε γυρω στην βδομαδα να δουλευουνε για προσαρμοζεται και εγκεφαλος σας στα νεα δεδομενα εαν αυτος εχει την δυνατοτητα βεβαια του Adapt.
- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

η σκουπα τοποθετηθηκε!!ο ηχος super και γεμιζει καλυτερα το αμαξι,ειδικα μετα τις 4000...τωρα περισσοτερα θα δειξουν οι δοκιμες!
ιδου μια φωτο κατα την διαρκεια της τοποθετησης(λοιπει το φιλτρακι των αναθυμιασεων την στιγμη που την τραβηξα!):
ιδου μια φωτο κατα την διαρκεια της τοποθετησης(λοιπει το φιλτρακι των αναθυμιασεων την στιγμη που την τραβηξα!):
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
See you in another life . . .
- Dreamcatcher
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
Alfista_Guru
- Έβγαλα το Ν

- Sporti
- Schumacher

Εγω στο Grande εκανα μια πρωτη κινηση πριν 2 μηνεs βαζονταs το ελευθερο φιλτρο στον παπα τηs ΒMC....φυσικα δεν περιμενα τιποτα φοβερο αλλα ουσιαστικα δεν ειδα τιποτα διαφορετικο να συμβαινει,.....η διαφορα ειναι απειροελαχιστη,....πιθανον και να μην την καταλαβει καποιοs αν δεν του πω οτι εχω αλλαξει το φιλτρο...
Οποτε ειναι σιγουρο οτι θα παρει ποδι αλλα ακομα προβληματιζομαι σχετικα με το τι θα βαλω,......και περιμενω να δω και τι θα γινει με προγραμματακι να τα βαλω ολα μαζι αν ειναι....
Το στορμ του grandeBill κανει δουλεια,......και η σκουπα του Dreamcatcher κανει δουλεια (αλλα εκει εχει και εξατμιση οποτε δεν ειναι ακριβωs συγκρισιμο μεγεθοs)....
Το ΜΚ2β επειδη εχει ουτωs η αλλωs καλεs επιδοσειs και νευρο, νομιζω οτι και να μπει δινει παραπανω (φαινεται η διαφορα).....εγω στο δικο μου μια απλη χοανη ειχα βαλει και ειδα καλη διαφορα....
Οποτε ειναι σιγουρο οτι θα παρει ποδι αλλα ακομα προβληματιζομαι σχετικα με το τι θα βαλω,......και περιμενω να δω και τι θα γινει με προγραμματακι να τα βαλω ολα μαζι αν ειναι....
Το στορμ του grandeBill κανει δουλεια,......και η σκουπα του Dreamcatcher κανει δουλεια (αλλα εκει εχει και εξατμιση οποτε δεν ειναι ακριβωs συγκρισιμο μεγεθοs)....
Το ΜΚ2β επειδη εχει ουτωs η αλλωs καλεs επιδοσειs και νευρο, νομιζω οτι και να μπει δινει παραπανω (φαινεται η διαφορα).....εγω στο δικο μου μια απλη χοανη ειχα βαλει και ειδα καλη διαφορα....
-
Alfista_Guru
- Έβγαλα το Ν

Πρωτα θα βαλεις τη σκουπα η οτιδηποτε αλλο και μετα θα πας για προγραμμα αφου κανεις δυναμομετρηση πρωτα να δει ο προγραμματιστης που θελει καυσιμο και που οχι.Παντα οταν βαζουμε ενα φιλτρο αερος λογο μεγαλυτερης ποσοτητας μαζας αερα κυριως στα ψηλα το αμαξι χανει διοτι στερευει το μειγμα και θελει εξτρα καυσιμο και αυτο γινεται με προγραμμα.
- grandeBILL
- Schumacher

- Dreamcatcher
- Μαθαίνω να στρίβω.