Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Fastbill5000
- Νικολάκης

by Fastbill5000 » Wed Oct 04, 2006 8:16 pm
skinboy wrote:Fastbill5000 wrote:Δεν ξερω ρε πασα εχω φαγωθει για προγραμμα εντωμεταξυ οταν τους ειπα για το αμαξι τους ειπα ολα αυτα τα χαρακτηριστικα και μου ναι υπαρχει προγραμμα.Τι λες να παιζει?Εχεις ακουσει αν γινεται τιποτα με παραλληλο εγκεφαλο.Εχω ενα φιλο μου εδω που γραφει στο alfisti.gr και ξερει στην Αθηνα για καποιον Θεμη ο οποιος εχει την Dastek με τους παραληλους εγκεφαλους.Μπορω να βαλω παραλληλο η μπορω να βρω απο καπου ενα εγκεφαλο αγραφο να μπορω να το διαχειριστω εγω με προγραμματα?
και με τον παραλληλο που αναφερεις μπορεις να διαχειριστεις προγραμματα και ο ανθρωπος που λες ειναι καλος.
Το αμαξι σου ειναι ηλεκτρογκαζο ναι .
αυτες τις μαιμουδιες τις κανει η ΦΙΑΤ , εχω ξανα συναντησει αλλη μια φορα κατι τετοιο στην αλλαγη τον Seicento Sporting apo SPI se MPI. ιδια χρονολογια αλλοι εγκεφαλοι.
Ερωτηση !!
το αμαξι το εχεις παρει καινουργιο ??
δεν παιζει πχ να ειναι μετατροπη απο sporting eee??
Καινουργιο το εχω παρει φιλε μου και ηξερα οτι ειναι ηλεκτρογκαζο οπως επισης γνωριζα οτι δεν παιρνει προγραμμα αλλα μου εκανε εντυπωση αυτο που μου ειπανε στην tarantoula οτι δηλ προγραμματιζεται
Anyway το εγκεφαλακι θα μπει οπως θα μπει και ποστ απο δυναμομετρηση.
Μια απορια ξερει κανενας εαν θα εχω προβλημα εαν μου τελειωσει η μπαταρια η πχ αλλαξω μπαταρια να χασει τις ρυθμισεις το εγκεφαλακι.Γαμωτο αυτο ξεχασα να το ρωτησω.

-
Fastbill5000
- Νικολάκης

by Fastbill5000 » Wed Oct 04, 2006 8:25 pm
_Nikos_ wrote:εισαγωγη και εξαγωγη.

Εισαγωγη δεν εχω πειραξει αλλα εχω αλλαξει ολο το συστημα της εξαγωγης απ το οποιο εχω βαλει χταποδι απο 4 σε 2 αφαιρεση προκαταλυτων ο καταλυτης ειναι ο ιδιος μεσαιο και τελικο ss αυτο με το στροβιλιστη και το μεσαιο ειναι αυτο με το σκετο σωληνα.Εχω δει τεραστια διαφορα ειδικα οταν το αμαξι ειναι κρυο λογω αβανσ.Εχω και ενα twiter το οποιο βεβαια δεν χρησιμοποιω αλλα θα γινουν τα αναλογα πειραματα στην δυναμομετρηση μαζι με το εγκεφαλακι.Οταν το ειχα κανει δυναμομετρηση στο Αγρινιο μονο με την εξατμιση που αναφερω παραπανω εδειξε 138 αλογα χωρις βεβαια να το εχω κανει πριν απο αυτα.Αυτο που με εντυπωσιασε ηταν η γραμμικη του ροπη μεχρι τον κοφτη.Μου εδινε την εντυπωση οτι εαν ο κοφτης ηταν πιο ψηλα θα ειχε περισσοτερα λειτουργικα αλογα.

-
Fastbill5000
- Νικολάκης

by Fastbill5000 » Wed Oct 04, 2006 9:15 pm
Παιδια κατι αλλο ξερετε ποσα cells εχει ο καταλυτης απο το αμαξι μου.
Αυτος ειναι ο καταλυτης:

Γνωριζετε εαν ειναι μεταλλικος διοτι εμενα μεταλικος μου φανηκε.
Ενας απο τους δυο κωδικους αντιστοιχει:46779999 κ 46760966
-
_Nikos_
- Schumacher

μαλιστα αντε καλες μοντιφες! και περιμενουμε εντυπωσεις..
Μπορεις να τα συνδυασεις ολα βεβαια και με ενα ζευγαρι εκκεντροφορων κατοπιν συνεννοησης με τον μηχανικο σου. Οσο για εισαγωγη υπαρχουν εδω στο φορουμ αναφορες για διαφορα κιτακια οπως το typhoon κλπ κλπ.
για τον καταλυτη μιας και δεν τον εχω πειραξει δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μεταλλικος.
-
_Nikos_
- Schumacher

α και κατι αλλο εχεις μεγαλωσει διαμετρο σωληνας?
-
Fastbill5000
- Νικολάκης

by Fastbill5000 » Wed Oct 04, 2006 11:24 pm
_Nikos_ wrote:α και κατι αλλο εχεις μεγαλωσει διαμετρο σωληνας?
Οχι δεν εχω μεγαλωσει διαμετρο γιατι πιστευω οτι δεν θα κερδισω τιποτα.
-
Fastbill5000
- Νικολάκης

by Fastbill5000 » Wed Oct 04, 2006 11:31 pm
_Nikos_ wrote:μαλιστα αντε καλες μοντιφες! και περιμενουμε εντυπωσεις..
Μπορεις να τα συνδυασεις ολα βεβαια και με ενα ζευγαρι εκκεντροφορων κατοπιν συνεννοησης με τον μηχανικο σου. Οσο για εισαγωγη υπαρχουν εδω στο φορουμ αναφορες για διαφορα κιτακια οπως το typhoon κλπ κλπ.
για τον καταλυτη μιας και δεν τον εχω πειραξει δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μεταλλικος.
Που μπορω να βρω εκκεντροφορους colombo bariani?
-
Futura
- Τρέχω σε αγώνες.

FastBill5000 κανε κανα ποστ στο section ΙΩΑΝΝΙΝΑ στις ανακοινωσεις
υποληπης Ελλαδος αμα θελεις..Ηδη εχουμε μαζευτει 3 puntakia
(Sorry για το offtopic)
1994 Fiat Punto GT wannabe veyron λεει ρε..!
-
skinboy
- Schumacher

-
fastbill5000,
για να εχεις οφελειμα αλογα μετα τις 7000 στροφες , Πρεπει να ειναι κ οι εκκεντροφοροι στην εμβελεια τους που οι μαμα δεν ειναι.
με το εγκεφαλακι (Unichip) θα κανεις δουλεια μεχρι τις 7000 κ αν ανεβασετε κοφτη στροφων (εχω ακουσει οτι το νεο version Μπορει να το κανει) τοτε απλα 8α τον πατε πχ 7200-7400 , οπου ειδη μετα τις 6800 οι μαμα εκκεντροφορει σου ειναι εκτος εμβελειας απλα του δινεις την αναπνοη για την αλλαγη.
τωρα σχετικα με την μπαταρια που λες , ΟΧΙ δεν εχεις προβλημα αν μεινεις.
Σχετικα με το setup της εξατμισης σου:
απο οσο καταλλαβαινω εχεις φτιαξει διχαλα....
Οκ...
και απο εκει κ πισω κ στην μεση εχει μενει ο ΜΑΜΑ καταλητης...
αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο και ο λογος ειναι απλος , ειναι σαν να εχεις ενα μπουρι κ στην μεση να του βαζεις ενα καλαμακι κ να φυσας.....δεν το πνιγεις ?????
Οποτε σκεψου κ την μελλοντικη αντικατασταση του λοιπον.
Επισης πριν βαλεις το εγκεφαλακι, βαλε την εισαγωγη που θες πανω και γενικα τελειωνε με ολα τα περιφερειακα για να ρυ8μιστει εκει πανω το προγραμμα.
Το ιδιο το προγραμμα δε οσο ποιο καλα και σωστα περιφερειακα εχεις τοσο ποιο πολλα αποδιδει.
Αν στο κανουνε καλα κ βαλεις κ εισαγωγη πρεπει να δεις 152-155 αλογα
πληροφοριακα για την βοηθεια σου , στην ελλαδα ενα HGT μπορει να ειναι γυρω στα 145-148 αλογα με τα παρακατω.
1- Εισαγωγη αερα τυπο Cold Air με φιλτροχοανη
2- Χταποδι Supersprint
3- Racing μεταλλικο καταλυτη
4- εξατμιση απο εκει κ πισω ποιο ελευθερη και εχεις 2 επιλογες
α) 50χιλιοστα σωληνοσεις με τελικο Supersprint (ποιο πανω σε ιππους, κουφιο χαμηλα σε ροπη λιγο).
β) εως 55χιλιοστα σωληνωσεις με μεσαιο ελευθερο και τελικο χειροποιητο τα οποια ειναι ανω τον 50 χιλιοστων εσωτερικα και εως 55 χιλιοστα. (το οποιο 8α σου δωσει και ροπη χαμηλα και μεσαια με μικρη χασουρα 1-2 ιππους ψηλα)
Αν εκει βαλεις μετα το εγκεφαλακι κ στο στισει καλα ο ανθρωπος πας 157-160 αλογακια. (εχοντας τα προυγουμενα πανω)
good luck κ ελπιζω να σε βοηθησα οσο μπορουσα.
Punto HGT SC Evo
-
Fastbill5000
- Νικολάκης

by Fastbill5000 » Fri Oct 06, 2006 7:09 pm
skinboy wrote:fastbill5000,
για να εχεις οφελειμα αλογα μετα τις 7000 στροφες , Πρεπει να ειναι κ οι εκκεντροφοροι στην εμβελεια τους που οι μαμα δεν ειναι.
με το εγκεφαλακι (Unichip) θα κανεις δουλεια μεχρι τις 7000 κ αν ανεβασετε κοφτη στροφων (εχω ακουσει οτι το νεο version Μπορει να το κανει) τοτε απλα 8α τον πατε πχ 7200-7400 , οπου ειδη μετα τις 6800 οι μαμα εκκεντροφορει σου ειναι εκτος εμβελειας απλα του δινεις την αναπνοη για την αλλαγη.
τωρα σχετικα με την μπαταρια που λες , ΟΧΙ δεν εχεις προβλημα αν μεινεις.
Σχετικα με το setup της εξατμισης σου:
απο οσο καταλλαβαινω εχεις φτιαξει διχαλα....
Οκ...
και απο εκει κ πισω κ στην μεση εχει μενει ο ΜΑΜΑ καταλητης...
αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο και ο λογος ειναι απλος , ειναι σαν να εχεις ενα μπουρι κ στην μεση να του βαζεις ενα καλαμακι κ να φυσας.....δεν το πνιγεις ?????
Οποτε σκεψου κ την μελλοντικη αντικατασταση του λοιπον.
Επισης πριν βαλεις το εγκεφαλακι, βαλε την εισαγωγη που θες πανω και γενικα τελειωνε με ολα τα περιφερειακα για να ρυ8μιστει εκει πανω το προγραμμα.
Το ιδιο το προγραμμα δε οσο ποιο καλα και σωστα περιφερειακα εχεις τοσο ποιο πολλα αποδιδει.
Αν στο κανουνε καλα κ βαλεις κ εισαγωγη πρεπει να δεις 152-155 αλογα
πληροφοριακα για την βοηθεια σου , στην ελλαδα ενα HGT μπορει να ειναι γυρω στα 145-148 αλογα με τα παρακατω.
1- Εισαγωγη αερα τυπο Cold Air με φιλτροχοανη
2- Χταποδι Supersprint
3- Racing μεταλλικο καταλυτη
4- εξατμιση απο εκει κ πισω ποιο ελευθερη και εχεις 2 επιλογες
α) 50χιλιοστα σωληνοσεις με τελικο Supersprint (ποιο πανω σε ιππους, κουφιο χαμηλα σε ροπη λιγο).
β) εως 55χιλιοστα σωληνωσεις με μεσαιο ελευθερο και τελικο χειροποιητο τα οποια ειναι ανω τον 50 χιλιοστων εσωτερικα και εως 55 χιλιοστα. (το οποιο 8α σου δωσει και ροπη χαμηλα και μεσαια με μικρη χασουρα 1-2 ιππους ψηλα)
Αν εκει βαλεις μετα το εγκεφαλακι κ στο στισει καλα ο ανθρωπος πας 157-160 αλογακια. (εχοντας τα προυγουμενα πανω)
good luck κ ελπιζω να σε βοηθησα οσο μπορουσα.
Eυχαριστω skinboy για την βοηθεια σου.
Οσο για την εξατμιση ειναι superspint μεσαιο και τελικο.καταλυτηs μαμα και το χταποδι ειναι απο 156 που ειναι λιγο μακρυτερο απο οτι ειναι το μαμα.
Στην DASTEK μου ειπαν οτι ο κοφτηs δεν βγαινει με το εγκεφαλακι.
Θα ηθελα να βγει ο κοφτηs για αυτη την αναπνοη στη αλαγη, που αναφερειs.
-
toons
- Νικολάκης

kyrioi
exo kanei 110.000km me ena hgt 2\2000 kai den exo allaksei metablito AKOMA!!!! alla ladakia ka8e 5.000km......oson afora ta ladia!!!! oyte gr... den to pisteya oti einai fiat..
-
Fastbill5000
- Νικολάκης

by Fastbill5000 » Wed Oct 11, 2006 8:58 pm
Παιδια θελω την βοηθεια σας.Τι γνωριζετε για να βελτιωσουμε την εισαγωγη του αμαξιου μου.Εβαλα ενα twister αλλα το αμαξι δεν δουλευει καλα.Ξερετε κατι εγγυημενο και καλο ωστε με το προγραμμα να δωσει στο αμαξι?
-
iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

διαβασε τις προηγουμενες σελιδες απο αυτο το τοπικ και λεει τα παντα μην καθομαστε καθε φορα και επαναλαμβανουμε τα ιδια.