Προβλήματα συστήματος ηλεκτρικής κρεμαγιέρας.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- kostas013
- Administrator

Re: ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ συστήματος ηλεκτρικής κρεμαγιέρας.
οχι τωρα ειναι μια χαρα....
λειτουργει κανονικα η υποβοηθηση...
απλα φοβαμαι μην το ξανακανει στην εθνικη...
λειτουργει κανονικα η υποβοηθηση...
απλα φοβαμαι μην το ξανακανει στην εθνικη...
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
-
Gazofonix
- Administrator

ΑΝ κανει το εκανε.Μην χαλασεις το ταξιδι σου γι αυτο.Εχε τον νου σου.Το πολυ πολυ να γυρισεις λιιιιγο ποιο μπρατσαρας.
Πανε απο το συνεργειο σου και βαλτο σε διαγνωση να δεις τι και πως.Τις βλαβες τις κρατανε στην μνημη.Και τσεκαρισε και τον δυναμο σου..........
Πανε απο το συνεργειο σου και βαλτο σε διαγνωση να δεις τι και πως.Τις βλαβες τις κρατανε στην μνημη.Και τσεκαρισε και τον δυναμο σου..........
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- mix21
- Έβγαλα το Ν

και στο δικο μου είναι εδώ και μήνες αναμένη η ένδειξη του κοκκινου τιμονιού.το πήγα σε συνεργείο-το πήγα στην φιατ και δεν βρήκανε κάτι. γίνεται με κάποιον τρόπο να το κάνω να μην ανάβει καθόλου??
-
Gazofonix
- Administrator

Δοκιμασε να βγαλεις το λαμπακι ή να το τυλιξεις με μαυρη ταινια.
Αλλα πριν το κανεις αλλαξε το λαμπακι και τσεκαρισε λιγο τις επαφες.Μηπως κανει γεφυρα πουθενα και αναβει μονο το λαμπακι....
Αλλα πριν το κανεις αλλαξε το λαμπακι και τσεκαρισε λιγο τις επαφες.Μηπως κανει γεφυρα πουθενα και αναβει μονο το λαμπακι....
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- mix21
- Έβγαλα το Ν

afta ta lampakia vgenune?
-
Gazofonix
- Administrator

Ναι αλλα πρεπει να βγαλεις το καντραν.......
-
katerina21980
- Νικολάκης

φιλε μου ειμαι καινουριο μελος και με λενε παναγο εχω ενα πουντο του 2005 με τα 95 αλογα και προχτες μου αναψε το λαμπακι του τιμονιου και κολλησε το τιμονι. πηγα αμεσως στη φιατ και μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαχτει το συστημα του τιμονιου ολο και μου ζητουν 1100 ευρω εχω φρικαρει και δεν ξερω τι να κανω αν μπορειτε δωστε μου τα φωτα σας . σας ευχαριστω πολυ
-
Gazofonix
- Administrator

Παναγο περνα μια βολτα απο εδω................http://puntoclub.gr/viewforum.php?f=6 να μας συστηθεις.Τυπικη διαδικασια που ακουλουπουμε ολοι.
Τωρα οσο αφορα το προβλημα σου.Η FIAT αντικαθιστα ολο το συστημα.Αυτο που χαλασε ειναι κατι το οποιο επισκευαζεται με κοστος περιπου στα 300ε.Επισκευη και εργατικα για το βαλε βγαλε +φυσικα βασικη ρυθμιση μοναδας τιμονιου.
Γραψε μας και σε πιοα πολη εισαι μηπως και βοηθησουμε ακομα περισσοτερο.
Τωρα οσο αφορα το προβλημα σου.Η FIAT αντικαθιστα ολο το συστημα.Αυτο που χαλασε ειναι κατι το οποιο επισκευαζεται με κοστος περιπου στα 300ε.Επισκευη και εργατικα για το βαλε βγαλε +φυσικα βασικη ρυθμιση μοναδας τιμονιου.
Γραψε μας και σε πιοα πολη εισαι μηπως και βοηθησουμε ακομα περισσοτερο.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Παναγιωτη(το Κατερινα ειναι το καλλιτεχνικο
? )η FIAT σε αυτο μοντελο αντικαθιστα οτι εχει χαλασει και οχι ολο το συστημα της ηλεκτρικης υποβοηθησης.2005-2010 ειναι 5ετια.Αν ησουν σε εγγυηση αυτο θα εκαναν πχ και οχι αντικατασταση ολου..
Η καλυτερη βοηθεια αυτη την στιγμη ειναι να διαβασεις ολο το το θεμα απο την αρχη
.
Η καλυτερη βοηθεια αυτη την στιγμη ειναι να διαβασεις ολο το το θεμα απο την αρχη
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Orange
- Schumacher

Οπως τα λενε τα παιδια ποιο πανω....katerina21980 wrote:φιλε μου ειμαι καινουριο μελος και με λενε παναγο εχω ενα πουντο του 2005 με τα 95 αλογα και προχτες μου αναψε το λαμπακι του τιμονιου και κολλησε το τιμονι. πηγα αμεσως στη φιατ και μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαχτει το συστημα του τιμονιου ολο και μου ζητουν 1100 ευρω εχω φρικαρει και δεν ξερω τι να κανω αν μπορειτε δωστε μου τα φωτα σας . σας ευχαριστω πολυ
προσθετω τα εξεις, μεσα απο προσωπικη πειρα και εμπειρια....
Στο Speedgear εχω το προβλημα συνεχεια...
Δουλευει πεντε-εξι μηνες, σταματαει για δυο-τρεις μερες...
Το HGT μου το εκανε φετος τον Δεκεμβριο καθως βρισκομουν σε πορεια με αρκετα χλμ μεσα σε στροφη, κρατησε καμια ωρα και μεχρι σημερα, δε μου εχει ξανακανει τιποτα.
Τιμες θα βρεις πολλες...
Εγω εδω στην Αθηνα, εχω βρει ηλεκτρολογο αριστο και με 170 ευρω, το φτιαχνει.
Διαφημιζετε μαλιστα, οτι ειναι και ο μοναδικος που τα φτιαχνει τα ηλεκτρικα μας τιμονια.
Περιμενω και μια απαντηση απο τον δικο μας "hammersword" οπου γνωριζει κι αυτος καποιον καλο ηλεκτρολογο στην Πατρα.Θα δω τιμες και θα αποφασισω για το Sporting Speedgear....αν και ειλικρινα στο λεω, δε ειναι και κανα σπουδαιο προβλημα....

- mix21
- Έβγαλα το Ν

παιδιά γίνεται να κάνω αυτά τα λαμπάκια να μην αναβουν χωρίς να βγάλω το καντραν?δηλαδη να προγραματισω τον εγκέφαλο να μην δείχνει αυτές τις ενδείξεις??
-
Gazofonix
- Administrator

Οχι κατι τετοιο δεν γινετε.Τωρα ή βγαζεις τα λαμπακια ή ακομα καλυτερα φτιαχνεις την βλαβη.
-
antonis132
- Νικολάκης

Πανω σε αυτο το θεμα στο mk2b συνηθως χαλαει ο αισθητηρας ροπης ετσι
Αν παρω καινουριο αισθητηρα ροπης της bosch το προβλημα δεν λυνεται μια και εξω
Ακομη και σε bosch αν δεν εχει βγει ακομη κατι σε magnetti-marelli,valeo υπαρχει;
Αν παρω καινουριο αισθητηρα ροπης της bosch το προβλημα δεν λυνεται μια και εξω
Ακομη και σε bosch αν δεν εχει βγει ακομη κατι σε magnetti-marelli,valeo υπαρχει;
- sotirisk
- Μαθαίνω να στρίβω.

Διάβασε λίγο εδώ:
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 35#p275815
και 2 δημοσιεύσεις πιο κάτω.
Δεν είναι κάτι που βγαίνει τόσο εύκολα, η fiat λέει μην το πειράζετε καν και το πουλάει ολόκληρο (το γιατί δεν το ξέρω).
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 35#p275815
και 2 δημοσιεύσεις πιο κάτω.
Δεν είναι κάτι που βγαίνει τόσο εύκολα, η fiat λέει μην το πειράζετε καν και το πουλάει ολόκληρο (το γιατί δεν το ξέρω).
- mix21
- Έβγαλα το Ν

το θέμα είναι οτι και απο την fiat και απο αλλον μηχανικο μου είπανε οτι δεν υπάρχει κάτι και είναι θέμα εγκεφάλου