Περιμένοντας το PS3 με κρύο και...βροχή

Λίγο πολύ όλοι παίζουμε παιχνίδια.Εδώ θα γίνονται συζητήσεις που αφορούν παιχνίδια και παιχνιδομηχανες.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Tue Nov 28, 2006 3:29 am

Dreamcatcher δε μπορω να πω ψεμματα οτι καταενθουσιαστικα.Ενταξη ειναι αρκετα ποιο γρηγορη απο 7900GTX που 'χα πριν αλλα απο ποιοτητα εικονας, τα ιδια.Ειπαμε περιμενουμε directX 10, για να δουμε διαφορες στην ποιοτητα.Συγνωμμη για το off topic.

ad_astra
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ad_astra » Mon Dec 04, 2006 2:45 am

Παιδια κακα τα ψεμματα το μηχανημα ειναι απο αλλον πλανητη. Οσοι εχουν ασχοληθει με το τι πραγματικα θα εχει ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν παθει πλακα. Ειναι πραγματικα ενα τεραστιο βημα μπροστα στο Gaming και οχι ενα παραπατημα προς τα εμπρος οπως ειναι το Xbox 360 η το Wii της Nintendo (που αν δεν ειχε αυτα περιεργα χειριστηρια θα ειχε παει απατο...).

Το PS3 θα παιζει Blue-Ray που σημαινει δισκακια με μαξιμουμ χωρητικοτητα 50 Gb και θα ειναι ικανο να απεικονισει true HD αναλυση, ητοι 1080p . Για τους μυημενους στην HD εποχη αυτο σημαινει οτι με μια καλη LCD η Plasma η εφραση "βρισκεσαι μεσα στο παιχνιδι" ισως ειναι λιγη να περιγραψει την εμπειρια.

Στον αντιποδα το Xbox προσφερει αναλυσυ απλη HD (1080i) που ειναι καλο και οχι κορυφαιο, και πρεπει να παρεις εξτρα εξαρτημα (τιμη: 200 ευρω) για να βλεπεις ταινιες HD. Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη...

Οσο για το Wii μιλαμε για αναλυση απλη VGA (480p) στην καλυτερη και αντι για σκληρο δισκο, αποθηκευση σε memory stick.

Μετα απο ολα αυτα καθε συγκριση πεφτει στο κενο, το PS3 ειναι υπερ-οπλο!!!

Κριμα βεβαια που η Sony εχασε την αγορα των Χριστουγεννων στην Ευρωπη, αν και προτιμω να καθυστερησει, και αυτη η καινουρια τεχνολογια του Blue-Ray να ερθει τελειοποιημενη παρα να τρεχουμε μετα. Ας το δοκιμασουν τα αμερικανακια που ειναι αλλου γι αλλου και ο,τι προβληματα τους ερθουν να διορθωθουν. Κατι σαν test drive δλδ...

Οσο για τη τιμη σας πληροφορω οτι ενα Blue-Ray player κοστιζει περι τα 1200 ευρω το λιγοτερο, ενω με 500 το PS3 θα ειναι Blue-Ray player και φυσικα κορυφαια παιχνιδομηχανη (συν αποθηκη τραγουδιων, συν αποθηκη videos, συν αποθηκη photos, συν wi-fi internet browsing,συν πληρη συνδεσιμοτητα με το PSP, συν... συν...συν...εδω καπου ασ σταματησουμε)

Σκεφτειτε το!!!
"YOU THINK I AIN'T WORTH A DOLLAR...BUT I FEEL LIKE A MILLIONAIRE"

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Mon Dec 04, 2006 9:43 am

Προσωπικα ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τις παιχνιδομηχανες.....οποτε θα μεινω στον παλιο, καλο και αποδοτικο υπολογιστη. :) :) :)

Ετσι και αλλιως για εμενα προσωπικα ο μονος λογος για να εχω PS ειναι το Gran Turismo οποτε καποιο ψυχανωμαλο φιλο θα βρω που θα το αγορασει και θα παιζουμε παρεα. :):):):):)

Επισης ειμαστε σιγουροι οτι η τιμη του θα ειναι μονο 500 ευρω. Εμενα λιγα μου φαινονται για αυτα που δινει οπως επισης μου φαινονται λιγα για τα δεδομενα της Sony μεχρι τωρα.
Σχολή Οδηγών...Η Χελώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

George HGT
Schumacher
Schumacher

Post by George HGT » Mon Dec 04, 2006 9:58 am

Ετσι και αλλιως για εμενα προσωπικα ο μονος λογος για να εχω PS ειναι το Gran Turismo οποτε καποιο ψυχανωμαλο φιλο θα βρω που θα το αγορασει και θα παιζουμε παρεα.
Εδω φιλος ψυχανωμαλος..!

Anyway απο μερια μου ωραια τα παιχνιδια αλλα δεν υπαρχει χρονος...!
:twisted: BLACK HGT :twisted:

ImageImage
Ενα ακομα ΤΕΡΑΣ......

Stefanakis Tuning... :sad:
:lol:

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Mon Dec 04, 2006 11:15 am

George HGT και γω μια απο τα ιδια ρε φιλε.Τα αγοραζω, τα φορτωνω στο pc η στο pc2, λεω ωραιο παιγνιδι και μετα αυτο ηταν.

twilight
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by twilight » Mon Dec 04, 2006 5:15 pm

Αξίζει τα λ7 της η κονσόλα. Ούτε λίγο ούτε πολύ ολόκληρος υπολογιστής θα είναι θα τρέχει και Linux.
Μέσαντζείζ ιν γκρικλίς σήριουσλη ριστρέην γιορ κομιουνικέϊσον αμπίλιτυ

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Mon Dec 04, 2006 5:20 pm

το θεμα για μενα δεν ειναι αν τα αξιζει τα λεφτα η οχι. Το θεμα ητνα οτι ειχα ξενερωσει τη ζωη μου με παιχνιδια που αρχικα ηταν σε pc και μετα βγηκαν σε κονσολα (βλεπε d2, balturs gate, nfs) και η διαφορα ηταν τεραστια. Εγω προσωπικα τα βρηκα απο χαλια ως αθλια.

Τωρα πλεον δεν ξερω τι γινεται αλλα σιγουρα δεν προκειται να αποχωρηστω τον πολυαγαπημενο μου υπολογιστη για καμια κονσολα. Ασε που αμα θελω παιζω gran turismo και στο pc..... :) :) :) :) :) :)

Dreamcatcher
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Dreamcatcher » Mon Dec 04, 2006 5:25 pm

TasosB wrote:Το θεμα ητνα οτι ειχα ξενερωσει τη ζωη μου με παιχνιδια που αρχικα ηταν σε pc και μετα βγηκαν σε κονσολα (βλεπε d2, balturs gate, nfs) και η διαφορα ηταν τεραστια. Εγω προσωπικα τα βρηκα απο χαλια ως αθλια.
Baldur's gate;; τι λες τωρα ρε τασο.. RPGας εισαι;; :D :D :D

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Mon Dec 04, 2006 5:27 pm

εχω περασει και απο αυτη τη φαση αλλα πλεον μονο D2. Δεν εχω καταφερει να ξεκολησω με κανενα αλλο παιχνιδι. :)

Dreamcatcher
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Dreamcatcher » Mon Dec 04, 2006 5:30 pm

ναι το εχει αυτο το κακο.. καλο.. οποιο απο τα δυο! αντε να βγει κανα παρομοιο για το PS3!! πχ κανα diablo 3! ;)
Red like passion!!

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Mon Dec 04, 2006 8:04 pm

TasosB πωσ ρε συ φιλε παιζεις GT4 στο pc?Εγω εχω σπασει τα νευρα μου με το pcsx2 και το GT4 δε το παιζι με τιποτα.Κολαει στο φορτωμα του video.Ετσι παραμενω σε συνδεση video in το PS2 με το PC και ετσι παιζω.Για πες τι εχεις κανει εσυ.

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Tue Dec 05, 2006 9:38 am

Οπα φιλε Orange εσυ ζητας πολλα :) GT4 δεν εχω καταφερει να παιξω στο pc ακομα γιατι δεν το εχω δοκιμασει. Οχι οτι δεν θελω αλλα δεν εχω βρει χρονο ακομα.
Ψαχνοντας καποια στιγμη με φιλους ειχαμε βρει ενα προγραματακι που εκανε τις απαραιτητες τροποποιησεις και μπορουσες να παιξεις παιχνιδια του PS στο PC. Θυμαμαι οτι το GT3 A-spec το επαιζε μια χαρα με ενα μικρο προβλημα στο γραφικο των αυτοκινητων.

Επειδη πλεον δεν ασχολουμε και παιζω GT μονο αν μαζευτουμε παρεα και αυτο στο PS2 φιλου δεν θυμαμαι καν αν υπαρχει ακομα το προγραμμα στο pc μου η χαθηκε σε καποιο απο τα format που εφαγε :) :) :) :) :)

Αν σε ενδιαφερει να ψαξω σε καποιο απο τα αλλα παιδια που ειμαστε παρεα σιγουρα καποιος θα το εχει ακομα (οι αλλοι ειναι αρκετα ανωμαλοι και παιζουν ακομα).

Φιλε Αλεξη το D3 το βλεπω πολυ χλωμο διοτι ολοι οι υπευθηνοι παραγωγης της Blizzard North που εφτιαξαν το D2 και το expansion εχουν πλεον φυγει.
Το καλο που ακουγετε πλεον ειναι οτι επειδη καποιοι απο αυτους εχουν ανοιξει νεα εταιρια μονοι τους (flagship studios) αναμενετε ενα παιχνιδι με το ονομα Hellgate London το οποιο λεγεται οτι θα ειναι o αντικαταστατης του Diablo.

Εγω προσωπικα για να αλλαξω το D2LOD, και την παρεα που εχω κανει στο community που ειμαι μελος 3 χρονια τωρα, θα χρειαστει κατι πολυ δυνατο.

Dreamcatcher
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Dreamcatcher » Tue Dec 05, 2006 11:15 am

Υπαρχει και το WoW αλλα ειναι πολυ επικινδυνο!! εκανα ενα χρονο+ να ξεκολλησω!!:D:D:D
Red like passion!!

TasosB
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TasosB » Tue Dec 05, 2006 11:54 am

Ειμαι κατα των pay to play παιχνιδιων. :) :)

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Πώληση ενός PS3 κάθε 6 δευτερόλεπτα στο eBay!

Post by knightmaregr » Tue Dec 05, 2006 4:06 pm

Τα φαινόμενα έλλειψης συστημάτων PlayStation 3 και η διαφορά στην ημερομηνία διάθεσης στις διάφορες αγορές του πλανήτη ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγούσαν σε παράνοια και οργασμό πωλήσεων μέσω sites δημοπρασιών όπως το eBay.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας αναλύσεων Terapeak, στις 18 Νοεμβρίου ένα PS3 πωλείτο κάθε έξι δευτερόλεπτα μέσω του γνωστού site.

Πάνω από 2.200 PS3 πουλήθηκαν συγκεκριμένα από τις 8 το βράδυ έως τις 10, ενώ πάνω από 35.000 μονάδες τοποθετήθηκαν για πώληση από τις 16 έως τις 22 Νοεμβρίου.

Η πώληση του συστήματος συνήθως έφτανε σε διπλάσια τιμή από την κανονική, με τον μέσο όρο να κυμαίνεται στις 18 Νοεμβρίου στα $1.243, ο οποίος ανέβηκε στα $1.276 από τις 16 έως τις 22 του ίδιου μήνα.

Αξιοσημείωτο ακόμα είναι το γεγονός ότι από τα 35.521 συστήματα που μπήκαν στο site προς πώληση, κατάφεραν να αλλάξουν χέρια τα 28.546, κάτι που δηλώνει ότι πάρα πολλοί καταναλωτές είχαν κοστολογήσει την αγορά τους αρκετά υψηλά.

Μάριος Θεοτοκάς

Πηγή: www.gameover.gr
Image
knightmaregr Image
Image

Post Reply