LOOK για όλα τα γούστα!

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

valantis-Sporting
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by valantis-Sporting » Tue Aug 29, 2006 11:52 am

Image

Image ImageImage
PUnToclub.gr ΑΝ ειστε κοτουλΕΣ στα κρεβατια σας...

lanciaypsilon
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by lanciaypsilon » Tue Aug 29, 2006 12:33 pm

αυτο με την μασκα που λες ειναι οντως ωραιο.απλα βαζεις μια σιτα μπροστα,κοβεις το μεσαιο κομματι που ειναι πανω το σημα και βαφεις το ασημι περιγραμμα(ξερεις πως βγαινει;) στο χρωμα του αυτοκινητου.και το αλλο με το πλαινο της πορτας ωραιο ειναι αλλα δεν ξερω πως βγαινει για να το βαψω.αυτο με την πορτα και σε μενα οι περισσοτεροι που πανε να μπουνε για πρωτη φορα ψαχνονται.για ιδεες πως γινονται αυτα οποιος εχει Υ ας μου στειλεi pm.και ξερει κανεις αν το μπροστα σποιλερ απο gt κανει για Υ γιατι σκεφτομαι να βρω κανα μεταχειρισμενο

tal1702
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by tal1702 » Thu Aug 31, 2006 6:01 pm

Βασικά φίλε lanciaypsilon το μαχαίρι που είχα στον μπροστά προφυλακτήρα είναι αυτό που έχει ο valantis-sporting στο Puntακι του!!Ακριβώς το ίδιο!Επειδη κ εγώ το είχα δει σε άλλο Υ με τα μεταλλικά στηριγματάκια που έχει κ ο φίλος στην φωτογραφία!!Δεν τα έβαλα τα στηριγματάκια γιατί μου ζήταγαν 50 ευρώ παραπάνω!Χρειάστηκε κόψιμο αλλά είναι στα γούστα του καθενός ποσο εξω ή πόσο μέσα θα το βάλει!Τώρα αν εννοείς αν χρειάστηκε κόψιμο στο πλάτος,όχι δεν χρειάστηκε καθόλου!Ειναι ακριβώς ίδιο όπως κ τα πλαϊνα!100ευρώ το μαχαίρι,κ το βάψιμο θα σε γελάσω γιατί μου τα έβαψαν όλα μαζι!

lanciaypsilon
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by lanciaypsilon » Thu Aug 31, 2006 6:16 pm

αν βαλω και γω το ιδιο ξερεις αν θα χρειαστει να βγαλω αυτο το μαυρο πλαστικο με τα ανοιγματα αερα που ειναι χαμηλα μπροστα απο το ψυγειο; στο Y μετα το 2003 σαν το δικο σου η μασκα ειναι διαφορετικη απο το δικο μου.εσυ εβγαλες τιποτα στο δικο σου;

tal1702
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by tal1702 » Thu Aug 31, 2006 7:20 pm

Δεν έβγαλα τίποτα!Εμενα είναι μοντέλο 2002 τέλος!Εχει τον προφυλακτήρα με τα ορθογώνια προβολάκια,όχι με τα στρογγυλα!

lanciaypsilon
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by lanciaypsilon » Fri Sep 01, 2006 10:23 am

ναι ξερω πως εινα το δικο σου.η απορια μου ειναι αν η αποσταση του προφυλακτηρα με το εδαφος μειωθηκε αρκετα με το μαχαιρι γιατι ειναι πολυ μεγαλη δεν νομιζεις;εγω μαλλον ψαχνω για σποιλερ, σαν και αυτα στην 1η και 3η φωτογραφια που παραθετεις,γιατιτ ο μαχαιρι δεν την μειωνει τοσο.κανει σποιλερ απο punto στο Y;

tal1702
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by tal1702 » Sat Sep 02, 2006 5:54 pm

Δεν νομίζω να κάνει το πρόσθετο απο GT!Ιδιο πλάτος αλλά διαφορετικές γωνίες!Με το μαχαίρι χαμηλωνε αρκετά εως πολυ!Φαντασου ότι το πρόσθετο που λές κουμπώνει εκεί που τελειώνει το χρώμα του προφυλακτήρα κ ξεκινάει η μαύρη η ποδια που προστατεύει από κάτω!καλύπτει ουσιαστικά την μαύρη ποδια κ πάει λίγο πιο χαμηλά!το μαχαίρι βιδώνεται κάτω από την μαυρη ποδιά,πάνω της οπότε παρ'όλο που ειναι πιο λεπτό χαμηλώνει περισσοτερο!! :wink:

lanciaypsilon
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by lanciaypsilon » Sat Sep 02, 2006 9:30 pm

ναι εχεις δικιο οτι το προσθετο καλυπτει την μαυρη ποδια και ενας λογος που το προτιμω ειναι αυτος γιατι η μαυρη ποδια δεν δειχνει ωραια και οχι λογω χρωματος που μπορω να την βαψω αλλα λογω σχηματος.σε σενα που εχεις διαφορετικη μασκα απο μενα μαλλον ταιριαζει καλυτερα το μαχαιρι.επειδη ομως το προσθετο ειναι ακριβο(200 ευρω εχω βρει ενα και μονο) και μεταχειρισμενο απο Υ που να βρω σκεφτομαι για το μαχαιρι μεταχειρισμενο που λογικα θα βρω ευκολα.universal ειναι αυτο που εχεις;καινουριο το πηρες;

tal1702
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by tal1702 » Sun Sep 03, 2006 9:54 pm

Ναι ειναι universal κ το πήρα καινούριο!

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”